icon

Čerstvě po IUI. Jaké máte pocity?

kaluka
25. bře 2011

Ahoj. Jsem třetí den po IUI . Jaké máte pocity, na co myslíte, bolí vás něco ? Pojďte si o tom promluvit,.... Já jsem z Jižních čech... 🙂

fialka77
29. srp 2017

@miracleelcarim Ahoj, já mám také vždy jen ovitrelle, pak utrogestan. Poprvé se povedlo, bohužel to bylo nakonec ZT.

volfici
29. srp 2017

@misko5 tak snad tam ve čtvrtek bude čárka 😉

juliia
29. srp 2017

@misko5
Na ctvrtecni testovani preji hodně štěstí...at se obě carky vybarvi! 😘

juliia
29. srp 2017

@cambra
Tobe ty hormony fakt nedelaji moc dobře. Hodne pij a snad ti změna prospěje. 🍀🍀🙏

misko5
29. srp 2017

@juliia
@volfici holky dík :-*

misko5
29. srp 2017

@cambra ahoj, já zvládám duphaston v poho, trošku vedlejší účinky cítím, ale nic hrozného. Včera, předevčírem trošku odpoledne slabost a nevolnost, jinak nic. Já už se raději nesleduji, viděla bych pak za zím něco jiného 🤰..takové ty první příznaky..tím jsem si už prošla..jinak užívám duphaston horem 😉 ..drž se..

misko5
29. srp 2017

@miracleelcarim ahoj, já taky vždy jen ovitrel, pak ve dvou případech duphaston 1-0-1 ústy ( ze čtyř iui). Kvůli riziku vícečetného těh. dr.nechce stimulovat. No vidíš a zatím bez stimul.ani jedno. Taky mne to zaráží. Ale chápu, že se stimul.ivf dokážou množství korigovat a ovlivnit, kdežto u iui nee..nikdo si to pak nevezme na triko, že? Tak hodně štěstí 😉

marryline
30. srp 2017

@misko5 @miracleelcarim holky, taky mám ovu bez stimulace, ale jde o to, že díky injekci naroste kvalitnější vajíčko a injekce zaručí 1 až 3 vajíčka. Víc ne. To by se musela brát jiná dávka. Beru malou dávku. Dr. Mi řekl, že úspěšnost iui bez stimulace je 5az 10%a se stimulaci až 15%.jsem zvědavá jestli mi 3 IUI se stimulací vyjde. První jsem byla proti, protože ovu mám jak hodinky ale dr. Mi vysvětlila proč se dává clostik nebo injekce i když ovu funguje. Úspěšnost je mnohem větší. Ale věřím že o bez stimulace iui vyjde 🙂

marryline
30. srp 2017

@misko5 dávku na iui taky dokážou korigovat. V pondělí jdu na utz a buď mi přidají dávku nebo ji vsadím. Postup je skoro stejný jako u ivf, ale jak říkám v mnohém menší dávce. Kdybych náhodou měla víc jak 3 vajíčka, tak provedou IFI-to je ještě účinnější jak iui. Je to stejný postup jako při iui jen pod krátkou narkou. Jehlou zavedou spermie přímo do jednoho vajíčka. Úspěšnost je 1x vyšší jak u iui. Dělá se to jen v případě že je více vajíček. Tak se oplodněne jen jedno v těle ženy. Zákrok trvá 5 minut 🙂

marryline
30. srp 2017

@volfici ahoj🙂tak konečně zítra budeš testovat vid? Už teď ti držím moc palce 🙏👶🍀❤

cambra
30. srp 2017

@volfici @juliia já jsem předeslal na crinone ...jeste večer mi bylo zle ale teď je to ok..aspon zatím.. ..pri prvním pokusu to bylo ok při druhém se mi začala motat hlava a teď co to beru pp 3.iui tak totalka...no v práci si mě vychutnavaj.. ..nejhorsi je že padají dotazy...zda nejsem těhotná.. ..a pak od kolegů smích.. .protože všichni ví že jsem se ženou a nějak asi nepremysli nad tím že i přesto toužíme po dítěti.. .

volfici
30. srp 2017

@marryline ahoj, je tam slabounká čárka 🙏, nevím jestli teď vydržet až pondělí na krev, nebo ještě třeba v sobotu testnout.... Zatím se neraduju, jen se tak blbě usmívám a modlím se, aby to vydrželo

cambra
30. srp 2017

@misko5 taky si myslím že se nějak extra nesleduji...nema to smysl...bud to vyjde či ne...ale doufám že po3. Ano 😂 ale ty vedlejší příznaky přehlédnout neslo..byla jsem totálně nefunkční.. ..je pravda že obecně u léků na vedlejší trpím a hodne...vyzkouseno na lortikoidech a mnoha dalších.. ..mam 2 autoimunitni onemocnění a s tim už jsem zkusila mnoho léků.. .snad změna na crinone bude lepší 😊
A držím palečky 😊⚘

volfici
30. srp 2017

@cambra to budou čučet 👍, každá to máme v sobě a je jedno jestli se ti líbí chlapi, ženské nebo třeba mimozemšťané 😂

marryline
30. srp 2017

@volfici fakt? To jsem tu nějak přehlédla 😲 juuu, to je super zpráva 🙂 uvidíš, že bude už jen sílit 🙏

volfici
30. srp 2017

@marryline 😍

aptacek
30. srp 2017

@marryline to asi neee, manžel bere vitamíny teprve 14dni a já čaje z TČM týden. Čekám výsledky později 😀 to by byla moc velká naaaahoda

aptacek
30. srp 2017

@volfici aaaaa ježiš je taaam 🙂 držím palce ať sílí !!!!
Vyzkoušej jiný TT, lady max má málo barviva..
😍😘 super super super 🙂

cambra
30. srp 2017

@volfici no paráda.. ..drzim palecky 🍀

marryline
30. srp 2017

@volfici ty vogo. To už je Teda dobrý dusík 👏 držím palce ať je vše v pořádku❤. Nějaké příznaky at vím co sledovat po 3 iui😀

alenkara
30. srp 2017

@volfici GRATULUJU A DRZIM PALECKY!!! My jsme po 1. IUI dopadli takto ❤

marryline
30. srp 2017

@alenkara juuuuu😍 gratuluji. Šla jsi na iui se stimulaci nebo bez?

volfici
30. srp 2017

Děkuju vám 😍, pořád tomu nevěřím. I když jsem moc doufala. Teď už jen, aby se drželo celých devět měsíců...🙏

volfici
30. srp 2017

@alenkara Krása! A hned napoprvé, to je super 😍🍀

alenkara
30. srp 2017

@marryline Akorát jsem si dva dny před dní doma pichla Ovitrelle ;).... Je to zázrak, obrovskej zázrak, protoze manžel měl šílený spermiogram (což dodnes nechápu, protože pár měsíců předtím ho měl ukázkový), a já mám hormonální nesnášenlivost, takže velká stimulace nei možná. Ale povedlo se a já se modlím, at ta malá tečka naše prospiva 🙂

volfici
30. srp 2017

@marryline děkuji 😘, příznaky, no, hlavně břicho, pobolívání, divné tlaky, tahání pod pupíkem. Jinak nic moc dalšího.

fialka77
30. srp 2017

@volfici a @alenkara Krásné 😉 Držím moc palečky, aby bylo všechno v pořádku 😉

marryline
30. srp 2017

@volfici bude, určitě 🙂 jinak jaký máš celkový pocit z ivf? Vše probíhalo v pohodě? Ptám se,protože přemýšlím už dopředu kdyby ani 6 IUI nevyšlo

marryline
30. srp 2017

@alenkara a můžu se zeptat jaký měl spermiogram? Můj přítel má taky horší spermiogram :(ma 8 až 21,%pohyblivost progresivních spermií,tak snad i s tímto je šance.

volfici
30. srp 2017

@marryline já byla naprosto v pohodě, stimulaci jsem krásně zvládla, punkce bez problémů, žádný náběh na hyperstimulák. I psychicky jsem byla celou dobu naprosto v klidu, žádné depky, poklesy nálad, nic. Jediné, co mi připomínalo, že stimuluju, byly ty injekce, pitný režim a nepila jsem alkohol (jsem vínofil, je to těžký 😉). Nejnepříjemnější byl paradoxně transfer, močák jsem totiž měla plný až moc a docela mě tím ultrazvukem přes břicho rasili, jak hledali dělohu. Ale pořád pohoda, proti průchodnostem atd.

Strana