Čerstvě po IUI. Jaké máte pocity?
Ahoj. Jsem třetí den po IUI . Jaké máte pocity, na co myslíte, bolí vás něco ? Pojďte si o tom promluvit,.... Já jsem z Jižních čech... 🙂
Ahoj všem tak máme za sebou třetí IUI.
Bohužel spermiogram nedopadl dobre ale i tak jsme to podstoupili☹
Řekli jsme si že to zkusíme ještě jednou a pak pujdeme na umělé😉
Ostatním držím palecky at dopadnou líp než my😘
@volfici ahoj...moc děkuji za optání.. .cítím se skvele..coz nevim zda mě má řešit nebo těšit.. .jen mě šílené bolí prsa...ale to může být práce Ovitrelle... a po gynprodylu se mi mota hlava..to zase bude poplach v práci.. ..nevi kam...chodim á blbě se to vysvětluje.. .a jak se cítíš Ty?
Ahoj holky,tak ve stredu jedem na utz,jestli dorustaji folici.Tak doufam,ze v patek pujdem na druhe iui.Ovulacni testik vcera 10DC uz pekna carka tak snad bude silit
Podavam hlaseni-dnes vecer ovitrelle a ve str 2.iui 🙂
@miracleelcarim paráda, tak ať to klapne 🍀
@pajavaldol krása, tak to bude zase nabitý týden, je to tu pořád napínavé. Jak psala @misko5, už je nás tu tolik, že se každý den něco děje 😉
Holky,čtu tu vše po pár dnech. Máme odpočinek u moře, piju bylinné odvary z TČM, užíváme slunka a denně se snažíme 😀 prostě báječná dovolená 😀 spíš než snažíme si to užíváme, žádný stres atd. 🙂
Všem držím palce, ať se iui a IVF podaří a brzy jsou // 🤰
@miracleelcarim držím moc palce 🙂 já jdu na iui cca příští středu. Stimulovat a jsi nějak?
Ahojky,,já dnes testla, ovitrel už tam není, je bílo, dnes 10 den po injekci, 8.den po IUI. Čt. zkusím znova..Nebo si počkám, no uvidím..jsem z těch, co testujou rády :-P ..pááá a hezký sluneční den vám holky přeji :-*
Tak dneska ž práce domů dřív.. .od včerejšího odpoledne mi je zle...od rána mě bolí klouby na nohách.. ..nevim co to může byt....hodne dělá asi gynprodyl...ale ty klouby 😑
Jinak zle od žaludku, motani hlavy, únava, celková návaznost, návaly horla.....ach ty hormony..prechazim zase na crinone..vaginalne...jake máte zkušenosti vy?Testovat mám 8.9.
@marryline nene bez stimulace,pouze ovitrelle pro nacasovani a po iui utrogestan...cyklus mam pravidelny,tak pry neni potreba stimulovat :-/ tak nevim,cetla jsem,ze je pak vyssi uspesnost...

@marryline ahoj, tak už stimuluješ? Jak zvládáš injekce? 😉