icon

Čerstvě po IUI. Jaké máte pocity?

kaluka
25. bře 2011

Ahoj. Jsem třetí den po IUI . Jaké máte pocity, na co myslíte, bolí vás něco ? Pojďte si o tom promluvit,.... Já jsem z Jižních čech... 🙂

volfici
27. srp 2017

@marryline ahoj, tak už stimuluješ? Jak zvládáš injekce? 😉

volfici
27. srp 2017

@cambra ahojky, jak proběhla IUI? Vše v pořádku, a jak se cítíš? 🙂

hanimili
27. srp 2017

Ahoj všem tak máme za sebou třetí IUI.
Bohužel spermiogram nedopadl dobre ale i tak jsme to podstoupili☹
Řekli jsme si že to zkusíme ještě jednou a pak pujdeme na umělé😉
Ostatním držím palecky at dopadnou líp než my😘

volfici
27. srp 2017

@hanimili držím palce, třeba se stane zázrak 🍀

marryline
27. srp 2017

@volfici ahoj 🙂 nakonec jsem si píchat a první injekci dnes a úplně v pohodě. Vůbec mi to nevadí si to pichat. A co ty? Stále jsi netestovala? 🙂

marryline
27. srp 2017

@hanimili ahojky a jaký jste měli výsledek spermiogramu?

misko5
27. srp 2017

@marryline vždyť je @ volfici jen 5dní po transferu..to je ještě brzy, ne??

volfici
27. srp 2017

@misko5 @marryline jojo, teprve pět dní. Ale možná zkusím v týdnu 😉

misko5
27. srp 2017

Ahoj holky. Která je ted po IUI? Se mi připomeňte 😉 je nás tady tolik!
Já dnes 7.den po 4.IUI.. A vy??

@volfici @juliia jsem za vás napnutá jak struna..Kéž by to konečně vyšlo.. myslím na vás :-*

hanimili
28. srp 2017

@marryline Milión což je nejhorší co jsme měli☹
Ale je pravdu že jsme vezli vzorek s domu a to tomu taky asi moc neprida nevím😉

hanimili
28. srp 2017

@misko5
My byli včera a rozhodně to nevyjde spermiogram na prd byl by to opravdu zázrak.😇

marryline
28. srp 2017

@volfici jo vlastne teprve 5 dní. Tak to je ještě čas. Ale moc se těším až nám tu řekneš šťastnou novinu 🙂 chtělo by to už od někoho pozitivní testik 🙂

cambra
28. srp 2017

@marryline budu držet palce....ja ted zase jen cekam..cekam..cekam..chjo 14 dní.. .je dlouhá doba...

cambra
28. srp 2017

@volfici ahoj...moc děkuji za optání.. .cítím se skvele..coz nevim zda mě má řešit nebo těšit.. .jen mě šílené bolí prsa...ale to může být práce Ovitrelle... a po gynprodylu se mi mota hlava..to zase bude poplach v práci.. ..nevi kam...chodim á blbě se to vysvětluje.. .a jak se cítíš Ty?

volfici
28. srp 2017

@marryline díky, taky doufám, že se bude čím chlubit 🙏
@misko5 kdy zkusíš testovat?
@cambra v pátek a sobotu docela bolelo břicho, včera to přešlo, dneska dobrý. Držím palce ať už to vyjde 🍀s prací je to blbý, já tohle musím zaklepat, já mám na tohle děsnou kliku

cambra
28. srp 2017

@volfici to je super...ja to tu musím tajit...a bude to tornádo až to vyjde najevo....
Tentokrát to vyjde..😊 uvidis...
Pokud mě nevyjde tento pokus ..jdeme do ivf...

pajavaldol
28. srp 2017

Ahoj holky,tak ve stredu jedem na utz,jestli dorustaji folici.Tak doufam,ze v patek pujdem na druhe iui.Ovulacni testik vcera 10DC uz pekna carka tak snad bude silit

miracleelcarim
28. srp 2017

Podavam hlaseni-dnes vecer ovitrelle a ve str 2.iui 🙂

volfici
28. srp 2017

@miracleelcarim paráda, tak ať to klapne 🍀

volfici
28. srp 2017

@pajavaldol krása, tak to bude zase nabitý týden, je to tu pořád napínavé. Jak psala @misko5, už je nás tu tolik, že se každý den něco děje 😉

aptacek
28. srp 2017

Holky,čtu tu vše po pár dnech. Máme odpočinek u moře, piju bylinné odvary z TČM, užíváme slunka a denně se snažíme 😀 prostě báječná dovolená 😀 spíš než snažíme si to užíváme, žádný stres atd. 🙂
Všem držím palce, ať se iui a IVF podaří a brzy jsou // 🤰

volfici
29. srp 2017

@aptacek tak třeba se vrátíte ve třech 😉, hlavně si pořádně odpočiň a vypni 🙂

aptacek
29. srp 2017

@volfici však se neboj, dodržujeme 😝
Co ty, jak se cítíš? 🙂

volfici
29. srp 2017

@aptacek včera dobrý, dneska jedu do práce a není mi to dlouhé sezení v buse úplně pohodlné, sem tam popíchne, no uvidíme 😉

marryline
29. srp 2017

@aptacek super, tak si to pořádně užijte a bylo by skvělé se vrátit ve třech 👶❤

marryline
29. srp 2017

@miracleelcarim držím moc palce 🙂 já jdu na iui cca příští středu. Stimulovat a jsi nějak?

misko5
29. srp 2017

Ahojky,,já dnes testla, ovitrel už tam není, je bílo, dnes 10 den po injekci, 8.den po IUI. Čt. zkusím znova..Nebo si počkám, no uvidím..jsem z těch, co testujou rády :-P ..pááá a hezký sluneční den vám holky přeji :-*

cambra
29. srp 2017

Tak dneska ž práce domů dřív.. .od včerejšího odpoledne mi je zle...od rána mě bolí klouby na nohách.. ..nevim co to může byt....hodne dělá asi gynprodyl...ale ty klouby 😑
Jinak zle od žaludku, motani hlavy, únava, celková návaznost, návaly horla.....ach ty hormony..prechazim zase na crinone..vaginalne...jake máte zkušenosti vy?Testovat mám 8.9.

miracleelcarim
29. srp 2017

@marryline nene bez stimulace,pouze ovitrelle pro nacasovani a po iui utrogestan...cyklus mam pravidelny,tak pry neni potreba stimulovat :-/ tak nevim,cetla jsem,ze je pak vyssi uspesnost...

volfici
29. srp 2017

@cambra hormony jsou potvory 😔 tak ať je ti brzy líp. Já beru vždycky Utrogestan a jedině vaginálně.

Strana