Čerstvě po IUI. Jaké máte pocity?
Ahoj. Jsem třetí den po IUI . Jaké máte pocity, na co myslíte, bolí vás něco ? Pojďte si o tom promluvit,.... Já jsem z Jižních čech... 🙂
Holky prosím plánuji zkusit také IUI jelikož se nám zatím stále nedaří přirozeně.
Poradíte prosím kdy se začínají brát různé leky, hormony či podobně? Kolikátý den cyklu at si podle toho naplánuji návštěvu doktorky? Děkuji za rady a tipy zkušenějších 🙂
@monichka nejlepsi by bylo si zavolat do centra a objednat se na prvni navstevu a oni ti reknou co a jak... na iui se dlouho neceka... da se to naplanovat hned jak skonci ms, tak vetsinou je to 12 az 15 DC... Bud muzes podstopit iui bez hormonu ( ale sance je mnohem mensi) ja mela 2 iui uplne bez hormonu, ted se chystam na 3 IUI s injekcema.. jsou dve moznosti bud si budes taky pichat injekce nebo stimulovat clostilbegytem(tabletkama), ale ten hodne holkam snizuje del.sliznici ( na me prave pustobi taky negativne, taky mi snizuje del.sliznici, proto jsem volila injekce) . Jeste je dobre pred iui podstoupit pruchodnost vejcovodu a to bud laparoskopicky - v narkoze nebo roztokem HyCoSy, trva to par minut, je to bezbolestne jen se za to doplaci. Ja na tom byla minuly mesic a nastesti mam vejcovody pekne pruchodne a nic me nebolelo, po zakroku jsem mohla hned delat vse jako pred tim... jen teda nemohola jsem do bazenu,ale jinak vse.
@dolly82 Ja byla v CAR poprve kveten a prvni iui bylo v zari. U nas bylo vse ok, ale pak se prislo na imunologicky problem tak se chvili cekalo nez zaberou leky a taky vysetreni neco zabralo. Ale myslim si, ze to je uplne ok, lepsi to mit podchycene nez placat zbytecne pokusy. S Pronatalem zkusenost nemam, ja chodila v Praze k Apolinari, to mohu doporucit.
@monichka ahoj, to se nedá takto říct, záleží, jestli budeš muset mít něco na stimulaci nebo ne. Vše se dozvíte na konzultaci v CAR. Záleží na vaší diagnóze, na tom, jaká vyšetření budou nutná, jaká už máte atd. Tady ti tohle nikdo neřekne, je to individuální. Každopádně držím palce ať se brzy dočkáš 🍀
@marryline na průchodnosti jsem uz také byla v listopadu a ta je taky dobrá 🙂 jedine dvě věci co vím že můžou dělat neplechu je ze ovulace bývá tak 18 - 19DC a to že má chlap trochu horší spermio, jinak sliznici atd mám prý ukázkovou, takže nevim v čem je háček 😀 asi se těm spermiim prostě do toho vajíčka dobrovolně nechce 😀
holky,nevite muze dorustani folikulu jemne popichavat ve vajecnicich?????
@pajavaldol jojo urcite muze.ja kdyz mam ovulaci z praveho vajecniku,tak citim ostre pichani a kdyz z leveho,tak me poboliva podbrisek jako na ms.potvrzeno i na kontrole ultrazvukem 🙂 kdyz folikul praskne,tak uz nic necitim...
Holky poraďte mi. Od včerejška spinim a až v 17:30 se mi rozjela pořádně MS. Mám počítat 1DC dnes nebo zítra?
@marryline někde jsem před časem četla, že když se to rozjede do 18 hodiny, počítá se to jako 1dc
@misko5
@volfici
@uzivatelkapetra děkuji holky. Mě bylo řečeno v centru že jestli MS dorazí do 16 hod. Tak jsem dnes 1DC,ale když po 16:00,tak zítra 1dc,pak jsem tu ale četla jak hodně z vas píše o 18:00hod.tak fakt nevím. Pokud bych to měla brát podle mojeho centra, tak 1dc je zítra. Tak já nevím....

@volfici ty vogo to musi vyjit!!! Budu drzet moc palce... A nechces zkusit driv testovat? 🙂 po transferu je prej videt dusik uz 7-8 den 🙂