icon

Čerstvě po IUI. Jaké máte pocity?

kaluka
25. bře 2011

Ahoj. Jsem třetí den po IUI . Jaké máte pocity, na co myslíte, bolí vás něco ? Pojďte si o tom promluvit,.... Já jsem z Jižních čech... 🙂

marryline
31. srp 2017

@hanimili budu moc držet palce ať to 3 IUI vyšlo a uvidíš že až budeš testovat budou tam //do třetice všeho dobrého. Taky v to věřím. Budem na tom stejně. Příští týden taky 3 iui. A jaký jste měli spermiogram?

marryline
31. srp 2017

@tom100 a co ti řekl doktor? Vždyť ten je odborník.

tom100
31. srp 2017

Nevím co jí řekl doktor,nevím jestli je to nějaká sranda z její strany.Kazdopadne jsem z toho dost rozrušen a chtěl bych nejrychleji zjistit pravdu.Ja se v té fotce nevyznám a doufal jsem že někdo tu bude vědět víc..

misko5
31. srp 2017

@tom100 to ti jako dala fotku z ultrazvuku? nic víc? kolik vám je??

misko5
31. srp 2017

@marryline a pak jdeš na iui? nevím proč mi nedali stimulku, zeptám se dr.
Dnes 10. den po 4. iui na testu bílo, zkusím za 2 dny znova..
Drž se, at je dobře 😉

marryline
31. srp 2017

@misko5 jj pak jdu na 3 IUI. Předchozí 2 iui jsem postupovala taky bez stimulace, protože jsem si říkala na co stimulaci, když mám ovu jak hodinky, ale pak mi dr. Vysvětlil, že je tam šance větší, tak jsem si řekla že to zkusím. Chci vyzkoušet všechno možné než se rozhodnu pro ivf. Na něj bych šla nejdřív za 3/4 roku. Víš co podle mě je ještě brzy. Počkala bych ještě ty dva dny. Moc držím palce 🙏 a je u vás nějaký problém? Chceš jít popř. I do 5 IUI? Já mám v plánu využít všech 6 IUI.

marryline
31. srp 2017

@tom100 nejsem doktor ale na UTZ nic nevidím 🙄

marryline
31. srp 2017

@misko5 jinak vidím, že už jedno dítě máš 🙂 povedlo se přirozeně?

janca84
31. srp 2017

Holky gratuluji uspesnym 🙂
Ja byla vcera na pruchodnosti HyCoSy a vse v poradku, takze budeme pokracovat v iui, snad do dalsiho cyklu schvali pojistovna injekce, clostilbegyd mi snizuje sliznici.

hanimili
31. srp 2017

@tom100
Ahoj a je na fotce jeji jméno rok narozeni a velikost plodu????Když to otočim mimco tam vidím je to hůř vidět ale podle mě je tam

hanimili
31. srp 2017

@marryline
No děs bes po prvé byl super po druhe jakž takž a ted jsme měli 1milión hrůza.
Vůbec nechápeme vcem je problém ale i tak do toho půjdeme ještě aspon jednou🙂

volfici
31. srp 2017

@janca84 dobré zprávy 👏tak šup na další pokus a držím palce 🍀

marryline
31. srp 2017

@janca84 ahojky já jsem na tom stejně jako ty. Taky jsem byla minulý měsíc na HYCOSy a naštěstí oba průchodne. Clostik mi taky snižuje děl. Sliznici, tak od neděle pícham injekce. Na kolikáte iui se chystáš? Pojišťovna mi schválila injekce za měsíc 🙂

janca84
31. srp 2017

@volfici dekuji, tobe preji at se mimi poradne drzi 🙂

janca84
31. srp 2017

@marryline mam za sebou jedno iui. Mesic? To je docela dlouho, to se asi do dalsiho cyklu nestihne a mne uz tak nebavi cekat....

juliia
31. srp 2017

@janca84
Super zpravy, tak ted to urcite vyjde.👍
Je pravda, že po laparce jsem byla taky v očekávání, že se povede samo, ale bohužel. Ale zase nekomu to cyjit musi.😘

janca84
31. srp 2017

@juliia no manzel ma spatny spermiogram, takze si stejne myslim ze dojdem k ivf, ale tak aspon tri iui chci zkusit...

karin1712
31. srp 2017

@tom100 vidim miminko. Foto je vzhuru nohama. Vpravo hlavička.

juliia
31. srp 2017

@misko5
10.den muze byt jeste brzy, to jsem jeste mivala v sobě pregnyl a falesnyho ducha. Zkus jeste za 2-3 dny. Nekdy se zavrtaji i pozdeji. 🙂

juliia
31. srp 2017

@tom100
Upřímně, fotku z ultrazvuku si dneska sezenes bez problemu kdekoliv. Takze jde spis o to jestli je opravdu jeji nebo si z tebe jen nekdo nestrili.😉
Neni tam datum a jmeno??

marryline
31. srp 2017

@janca84 nevím kam chodíš do centra, ale já do Zlína a tam mi řekli měsíc. Co mě trošku štve, že kdyby teď 3 iui nevyšlo, tak na další injekce musím čekat 3 měsíce. Protože ten recept je vypsány na tři měsíce :/

juliia
31. srp 2017

@janca84
My jich zkusili 5 , 4x s dobrým spermiogramem
Tak drzim palecky at se povede🙏

janca84
31. srp 2017

@marryline taky chodim do Zlina a Krenek mi vcera rekl ze by se to do dalsiho cyklu melo stihnout, ale nevim teda, mam celkem kratke cykly. Je to fakt blbe s tim cekanim. Preji at se ted zadari 🙂

marryline
31. srp 2017

@janca84 já chodím k paní dr. Štochlove, ale teď za ni zaskakoval pan dr. Křenek. Podle mě se to stihne. Já si injekce objednala těsně před HYCOSy. A jak jsem začala spinit došla jsem na utz a injekce byly nachystané. Dnes jsem pichla 5 a ještě 5 zbývá. V pondělí jdu na utz a naplánovat iui. Jaký máte spermiogram? 🙂

babeta1
31. srp 2017

@tom100 Je to tedy dost prapodivna fotka..🙂 a proc te to vystrasilo? A proc by ti lhala? Nejak nerozumim v cem je "problem"🙂

marryline
31. srp 2017

@janca84 taky mám krátké cykly 26-28dni. A chápu tě, to čekání je šílené. Taky ti dr. Řekl jaká je úspěšnost s injekcema?

janca84
31. srp 2017

@marryline pohyblivost byla naposledy 14 procent, ale v minulosti byla jeste horsi. No uvidim jestli se to stihne, ja mam nekdy cyklus i 23 dni. Uspesnost rikal obecne 10 az 15 procent, ze je to metoda s malou uspesnosti. A da se to pichani tech injekci?

marryline
31. srp 2017

@janca84 my mame 8 az 21%,ale vetsinou je to kolem 15%. Chces vyuzit taky vsech 6 IUI? Me rekl, ze sance iui bez stimulace je do 10 % a se stimulaci do 15%, tak snad tam bude vetsi nadeje... vis co prvni dny bylo pichani ok,ale dnes uz me celkem boli bricho, jako bych tam mela 10 foliku a tlacily mi na mocovy mechyr 😀 porad chodim na wc,ale jinak pichani je v poho... tesim se na pondeli az zjistim kolik tech foliku tam mam, doufam, ze jich nebude vic jak tri... stacily by bohate dva...

marryline
31. srp 2017

@janca84 jinak se citim skvele, jsem nabuzena, kdyz vim ze je to vetsi sance 🤰 hycosy bylo v pohode vid? me vubec nebolelo, nic jsem necitila. Ted uz jen dobry spermiogram a je to... me by stacilo kdyby mel pritel pristi tyden aspon 15 %, tak snad to tak bude. Ovulku myvas kolikaty den cyklu?

janca84
31. srp 2017

@marryline vsech sest iui asi ne, uvidime no. Hycosy me parkrat zabolelo, ale spis to bylo jen takove neprijemne. Ovulku mivam kolem 10. Dc. tak snad budes mit v pondeli dobry pocet folikulu 🙂 ja mela s clostilbegydem dva, ale nizkou tu sliznici.

Strana