Čerstvě po IUI. Jaké máte pocity?
Ahoj. Jsem třetí den po IUI . Jaké máte pocity, na co myslíte, bolí vás něco ? Pojďte si o tom promluvit,.... Já jsem z Jižních čech... 🙂
Nevím co jí řekl doktor,nevím jestli je to nějaká sranda z její strany.Kazdopadne jsem z toho dost rozrušen a chtěl bych nejrychleji zjistit pravdu.Ja se v té fotce nevyznám a doufal jsem že někdo tu bude vědět víc..
@misko5 jj pak jdu na 3 IUI. Předchozí 2 iui jsem postupovala taky bez stimulace, protože jsem si říkala na co stimulaci, když mám ovu jak hodinky, ale pak mi dr. Vysvětlil, že je tam šance větší, tak jsem si řekla že to zkusím. Chci vyzkoušet všechno možné než se rozhodnu pro ivf. Na něj bych šla nejdřív za 3/4 roku. Víš co podle mě je ještě brzy. Počkala bych ještě ty dva dny. Moc držím palce 🙏 a je u vás nějaký problém? Chceš jít popř. I do 5 IUI? Já mám v plánu využít všech 6 IUI.
Holky gratuluji uspesnym 🙂
Ja byla vcera na pruchodnosti HyCoSy a vse v poradku, takze budeme pokracovat v iui, snad do dalsiho cyklu schvali pojistovna injekce, clostilbegyd mi snizuje sliznici.
@janca84 já chodím k paní dr. Štochlove, ale teď za ni zaskakoval pan dr. Křenek. Podle mě se to stihne. Já si injekce objednala těsně před HYCOSy. A jak jsem začala spinit došla jsem na utz a injekce byly nachystané. Dnes jsem pichla 5 a ještě 5 zbývá. V pondělí jdu na utz a naplánovat iui. Jaký máte spermiogram? 🙂
@janca84 my mame 8 az 21%,ale vetsinou je to kolem 15%. Chces vyuzit taky vsech 6 IUI? Me rekl, ze sance iui bez stimulace je do 10 % a se stimulaci do 15%, tak snad tam bude vetsi nadeje... vis co prvni dny bylo pichani ok,ale dnes uz me celkem boli bricho, jako bych tam mela 10 foliku a tlacily mi na mocovy mechyr 😀 porad chodim na wc,ale jinak pichani je v poho... tesim se na pondeli az zjistim kolik tech foliku tam mam, doufam, ze jich nebude vic jak tri... stacily by bohate dva...
@janca84 jinak se citim skvele, jsem nabuzena, kdyz vim ze je to vetsi sance 🤰 hycosy bylo v pohode vid? me vubec nebolelo, nic jsem necitila. Ted uz jen dobry spermiogram a je to... me by stacilo kdyby mel pritel pristi tyden aspon 15 %, tak snad to tak bude. Ovulku myvas kolikaty den cyklu?

@hanimili budu moc držet palce ať to 3 IUI vyšlo a uvidíš že až budeš testovat budou tam //do třetice všeho dobrého. Taky v to věřím. Budem na tom stejně. Příští týden taky 3 iui. A jaký jste měli spermiogram?