Čerstvě po IUI. Jaké máte pocity?
Ahoj. Jsem třetí den po IUI . Jaké máte pocity, na co myslíte, bolí vás něco ? Pojďte si o tom promluvit,.... Já jsem z Jižních čech... 🙂
@sofinka84 To chapu, clovek si to nedovede predstavit.. Kde jsi nakonec byla? Uz mate asi po prvnim screeningu tak ten prvni dulezity milnik je za vami?🙂 Drzim moc palce at se nic uz neprihodi a je vse ok ❤ U nas vcera potvrzen dvakrat kluk tak a vse jak ma byt tak jsme taky klidnejsi🙂
@babeta1 No páni, dva kluci 🙂 to by manžel určitě skákal nadšením 🙂 hlaně, že je vše v pořádku, to je nejdůležitější 🙂
Jj, screening je za námi, dělali mi ho zadarmo před zákrokem, byla jsem v Brně na Obilňáku a nemůžu si stěžovat. Sice paní doktorka byla nějak přetažená z noční, ale naštěstí to na zákrok vliv nemělo 🙂
Zdravím všechny... Holky dotaz... Zítra jdu na první IUI 🙏. .zapomněla jsem se optat lékaře, zda dneska máme s manželem abstinovat... Prosím poraďte, co řekl MUDr. Vám? 😀 nerada bych něco pokazila 😀 děkuji 🙂
Děkujemeee :l:heart: ještě 15 minut 🙏
Taaak spermiogram na jedničku a už si vevnitř plavou...snad dopravou 😂
Teda doplavou 😀

@misko5 Moc děkuju 🙂 nějak nebyl v poslední době čas a ani moc chuť sem chodit, přeci jen jsem byla v nemocnici a řešila hlavně, ať jsme všichni v pořádku. Zatím vše ok, tak snad to tak vydrží 🙂 moc díky za podporu🙂 jak se daří tobě?