icon

Čerstvě po IUI. Jaké máte pocity?

kaluka
25. bře 2011

Ahoj. Jsem třetí den po IUI . Jaké máte pocity, na co myslíte, bolí vás něco ? Pojďte si o tom promluvit,.... Já jsem z Jižních čech... 🙂

sofinka84
31. srp 2017

@misko5 Moc děkuju 🙂 nějak nebyl v poslední době čas a ani moc chuť sem chodit, přeci jen jsem byla v nemocnici a řešila hlavně, ať jsme všichni v pořádku. Zatím vše ok, tak snad to tak vydrží 🙂 moc díky za podporu🙂 jak se daří tobě?

babeta1
31. srp 2017

@sofinka84 ahoj, takze jsou dve nebo jak jste se rozhodli? Jinak jsem rada, ze jste v poradku🙂

sofinka84
31. srp 2017

@babeta1 Ahojky, jj, zůstali nám dva prckové. Bylo to těžké, ale věřím, že jsem se i kvůli nim rozhodla správně 🙂

fialka77
31. srp 2017

@sofinka84 Ahoj, přeji vám všem hodně zdravíčka 😉

babeta1
31. srp 2017

@sofinka84 To chapu, clovek si to nedovede predstavit.. Kde jsi nakonec byla? Uz mate asi po prvnim screeningu tak ten prvni dulezity milnik je za vami?🙂 Drzim moc palce at se nic uz neprihodi a je vse ok ❤ U nas vcera potvrzen dvakrat kluk tak a vse jak ma byt tak jsme taky klidnejsi🙂

sofinka84
31. srp 2017

@babeta1 No páni, dva kluci 🙂 to by manžel určitě skákal nadšením 🙂 hlaně, že je vše v pořádku, to je nejdůležitější 🙂
Jj, screening je za námi, dělali mi ho zadarmo před zákrokem, byla jsem v Brně na Obilňáku a nemůžu si stěžovat. Sice paní doktorka byla nějak přetažená z noční, ale naštěstí to na zákrok vliv nemělo 🙂

sofinka84
31. srp 2017

@fialka77 Moc děkuji 🍀

marryline
31. srp 2017

@janca84 ty jo to mas fakt hodne brzy, ja ji mam 12DC a na utz jdu 10Dc, tak se trosku bojim aby nebylo pozde, ale sestra mi rekla, ze driv to nema cenu, tak snad to bude v pondeli ok 🙂

babeta1
31. srp 2017

@sofinka84 no pritel chtel holcicku, ja taky s jednou pocitala..ale hlavni je, ze jsou zdrave🙂 Parada, ted uz si uzivej klidu a pohody, verim, ze vse dojde do zdarneho konce ;)

janca84
31. srp 2017

@marryline ja jsem byla minule na kontrolu 9dc a to uz rikal ze je to na spadnuti a iui provedeno 11dc. Ale ja to mam fakt driv, nemej strach.

marryline
31. srp 2017

@janca84 děkuji, teď jsem trošku klidnější. Ten clostik ti ji Teda neurychlil? Ten 10,11dc máš ovulku běžne?

janca84
31. srp 2017

@marryline ano mivam ji tak i normalne.

kachiiina
31. srp 2017

Zdravím všechny... Holky dotaz... Zítra jdu na první IUI 🙏. .zapomněla jsem se optat lékaře, zda dneska máme s manželem abstinovat... Prosím poraďte, co řekl MUDr. Vám? 😀 nerada bych něco pokazila 😀 děkuji 🙂

babeta1
31. srp 2017

@kachiiina abstinovat 2-3 pred🙂 takze dnes bych vynechala🙂 drzim palce!

sofinka84
31. srp 2017

@babeta1 Přesně, třeba na další pokus už holčička vyjde 😀 jsi na rizikovém nebo chodíš do práce?

kachiiina
31. srp 2017

@babeta1 no tak to je moc dobře, že jsme včera vynechali😀 Protože já se to dozvěděla dneska na ultrazvuku, že na to IUI jutro vlítnem 😀

kachiiina
31. srp 2017

@babeta1 a děkujeme!!! Pevně věříme, že to vyjde 🙏

fialka77
1. zář 2017

@kachiiina Držím palečky a přeji hodně štěstí 🙂

babeta1
1. zář 2017

@sofinka84 No na dalsi pokus uz to moc nevidim 😂😂😂 Chodim zatim do prace..

@kachiiina Ono taky zalezi na spermiogramu🙂 Tak at to dnes dopadne 😉

kachiiina
1. zář 2017

@fialka77 děkujeme 🙂 manžel už to má za sebou 👍😀

volfici
1. zář 2017

@kachiiina tak držím pěsti 🍀

kachiiina
1. zář 2017

Děkujemeee :l:heart: ještě 15 minut 🙏

marryline
1. zář 2017

@kachiiina držím palce ať to dnes dobře dopadne 🙂

misko5
1. zář 2017

@volfici ahoj 😉 tak jak čáááárky, síííílíí??????? moc na tebe myslím..

misko5
1. zář 2017

@juliia a co ty???????

kachiiina
1. zář 2017

Taaak spermiogram na jedničku a už si vevnitř plavou...snad dopravou 😂

kachiiina
1. zář 2017

Teda doplavou 😀

volfici
1. zář 2017

@misko5 🙂😍spodní je dnešní, horní ze středy. U minulé fotky jsem musela trochu vytáhnout barvy, tady už ne 🙏

volfici
1. zář 2017

@kachiiina určitě doplavou, potvůrky 😉. Držím palečky ✊

aptacek
1. zář 2017

@volfici to je boží 😍 moooc ti to přeju 🤰

Strana