Čerstvě po IUI. Jaké máte pocity?
Ahoj. Jsem třetí den po IUI . Jaké máte pocity, na co myslíte, bolí vás něco ? Pojďte si o tom promluvit,.... Já jsem z Jižních čech... 🙂
Ahoj holky! Tak se přidávám k vám. Mám PCOS, jsem po laparce, kde zjistili levý vaječník úplně nepoužitelný, zasrůstovaný. Pravý vaječník profouknutý. 🙏
Dnes jsem 7DC a už 6 dnů si píchám Gonal. Dnes na ultrazvuku na pravém vaječníku 12mm folikul. Takže v pondělí další ultrazvuk a úterý nebo středa nás čeká cesta do Iscaru na inseminaci. Jaká myslíte, že je úspěšnost, když přítel má excelentní spermiogram? Hlavně mě zarazilo, že před spermiogramem abstinoval 4 dny a doktor říkal, že by stačili 2-3 dny, aby spermie byli bez defektů a dnes doktorka řekla, že máme abstinovat už od zítra... Tak jsem z toho jelen a nevím zda ji poslechnout nebo zítra ještě mít styk a abstinovat až od neděle. 🙄
@misko5 no, podařilo se po sedmi letech. Za celou dobu jen jedenkrát zpoždění, pozitivní test a hned v 6tt konec. To bylo před dvěma lety. Jeden IUI pokus nevyšel, tohle je 1.IVF. Ještě jsem stihla úhradu na pojišťovnu, dopláceli jsme necelých 25 tisíc.
Takže se zatím neraduju, ale modlím se, aby to vydrželo...
@daisypet ja cekam na vysledky 2iui.oba jsme dle vysetreni v poradku,spermiogram nadprumerny.abstinovali jsme 5 dnu,partner je nervozni,tak aby to slo ,,samo,, takze jestli ma spermiogram v norme,tak ani to neni problem...
@daisypet ahojky já jsem dnes 8dc a už 7 dní picham taky injekce na růst folikulu. Bez stimulace mam jen jeden, tak teď jsem chtěla vyzkoušet iui se stimulaci. Bude to moje 3 iui. Předešlé dvě byly bez stimulace. Jinak já jsem v naprostém pořádku, dostatek vajíček, oba vejcovody krásne průchodne. U nás je spíše problém u přítele. Má pomalejší spermie. Na utz jdu v pondělí a počítám že ve středu iui. Chystas se na první iui? Jinak já mám ověřeno u přítele že je lepší abstinence 2 dny. Říká se 2 až 3 dny, ale vždy když jsme měli 3 dny byl spermiogram horší jak když 2 dny. Ale s tím vy asi stejně mít problém nebudete, když má tvuj pritel spermiogram v poradku 🙂
Holky chci se ještě zeptat... Mě včera dr. řekl že po Iui nemám žádné omezení...Jen by mě zajímalo, jestli Vám třeba nebylo doporučeno něco vynechat, třeba ze stravy, aktivity, nebo tak... Nerada bych něco podcenila 🙄 🙂
Holky, můžete mi poradit? Jsem 8dc a ovulku mám cca 12dc,ale už dnes jsem vypozorovala ovulační hlen(jako vaječný bílek) doufám, že to neznamená, že už mám ovulaci. Máte taky plodný hlen pár dní před ovu?
@babeta1 To je mi jasný, ale já tohle všechno mám přes svojí gynekoložku. Ona mi nasadila léky, dělá mi ultrazvuky atd. až v tom centru mi budou dělat samotnou inseminaci. Tak právě ona z toho asi nic ani nemá, jen mi vysvětlovala, že IUI je minimální úspěšnost a IVF je jistější. No stejně na IVF momentálně nebudou peníze... Takže teď IUI a když to nevyjde, tak si počkáme do příštího roku 🙂
Ahoj holky, tak jak to tady vypadá na příští týden? Kdo se chystáte na IUI? A kdo už zkusí testovat? Držím všem palečky ✊🍀

@kachiiina paráda, držím palce 😉