icon

Čerstvě po IUI. Jaké máte pocity?

kaluka
25. bře 2011

Ahoj. Jsem třetí den po IUI . Jaké máte pocity, na co myslíte, bolí vás něco ? Pojďte si o tom promluvit,.... Já jsem z Jižních čech... 🙂

hanimili
3. zář 2017

Ja mám dnes přesně týden po IUI.
A nevim co si myslet je to hrozný to čekání ☹

pajavaldol
3. zář 2017

@volfici Ahojky,my zitra na kontrolu utz,zda dorostli folici a pokud tak to mozna vypada na otehotneni prirozenou cestou

cambra
3. zář 2017

@hanimili taky cekam..testovat mám v patek....snazim se na to nemyslet ale když my to vleze do hlavy...a spojil si to s tím že nic zvláštního se neděje.. .říkám si že 3.iui nevyslo...ale snad se pletu...kolikaty pokus?

misko5
3. zář 2017

ahoj holky já včera testovala 12 dní po 4.iui..test negativní..tak čekám jestli přijde ms, duphaston jsem vysadila ve čtvrtek..když tak bych testla zítra..14.den..nooo :-I

volfici
3. zář 2017

@misko5 jeeee, to mě mrzí 😔 držela jsem palce 😕

hanimili
3. zář 2017

@cambra taky 3 IUI🙂

pajavaldol
4. zář 2017

Tak folici nedorostli,navic zjistena cysticka,tak ze tento cyklus opet utros,clostik a navic + dve injekce na podporu rustu foliku.Ach jo😔

fialka77
4. zář 2017

@pajavaldol Ahoj, tak já v pátek 13 DC také jeden folikul 10 mm, tak jdu zítra jestli povyroste. To je škoda, že nedorostly folíci. Přeji, aby to bylo příští cyklus lepší.

pajavaldol
4. zář 2017

@fialka77 dekuji,to same preji tobe,snad ty injekce budou ucinnejsi,uz by s toho sibe😕

fialka77
4. zář 2017

@pajavaldol Děkuji. Co to je za injekce?

aptacek
4. zář 2017

@pajavaldol a nemohla ta ovulka fakt už proběhnout? Dá se to poznat?
Příště to bude určitě lepší ❤

pajavaldol
4. zář 2017

@fialka77 Fostimon 75m.j.

pajavaldol
4. zář 2017

@aptacek to nevim jestli se to da poznat nic dnes nerikal,jen mi tam nasel cysticku nekde u delohy ale ani tou se nezabyval

marryline
4. zář 2017

Ahoj holky, jsem v naprostém šoku a potrebuji od vas slyset Vas nazor prosim!! V 11:45 jsem sla na utz do centra aby se dr. mrkla jak mam velky folikul a domluvili 3 IUI. 9 dni picham na stimulaci 75 jednotek (coz je minimalni davka). Kdyz mi delala utz dr. tak se zalekla a zavolala sestru at se jde podivat 😀 nasla mi 7 velkych folikulu!! Rekla mi ,ze po tak male stimulaci mit 7 folikulu se prej skoro nestava a ze je to super. Rekla mi ze iui mi provest nemuze a nabidla mi IVF. Byla jsem totalne v soku... nechtela jsem o ivf ani slyset.. ale rekla mi, ze je skoda to nevyuzit, ze jsem nemusela podstupovat silene davky hormonu atd.. ze mam ted pul cesty na ivf za sebou a ze by mi ve stredu udelali odber vajicek. HOlky, ja nevim co mam delat... ivf jsem nechtela, ale dr. mi rekla, ze s tak minimalni stimulaci to skoro ani ivf neni, tak mi poradte..mam do toho jit? je tu jeden maly problem... folikuly uz jsou tak velke, ze je mozne ze prasknou a zadne ivf by ani nebylo. Dostala jsem Ovittrelle ktere mam pichnout ve 20:00, takze kdyz folikuly do 20:00 neprasknout, tak je to pry dobry... takze ted nevim zda do toho jit, pokud neprasknou. Co si o tom myslite?

aptacek
4. zář 2017

@marryline já bych do toho šla 🙂 aspoň se vyhneš té velké dávce hormonů. A 7 je super 🙂 🙂 držím palce!!

marryline
4. zář 2017

@aptacek dekuju :-* doufam, ze neprasknou.. vsechy maji uz pres 20 mm ☹

fialka77
4. zář 2017

@marryline Přeji hodně štěstí. Také bych to zkusila, když už je to takhle a nemůže být iui.

juliia
4. zář 2017

@marryline
Urcite to zkus!!! Mne se to takhle taky stalo. Mela jsem 6 folikulu jen na clostilbegyt 🙊
Nakonec jedno přeživší embryo a bohuzel v 8.tt revize protože se nevyvijelo.

babeta1
4. zář 2017

@marryline no uz jsou teda mega velky, ale pokud neprasknou tak kdyz uz mas takovou urodu tak jdi do toho🙂 jinak by se ted oresne nedelo nic a skoda mesice ne;)

volfici
4. zář 2017

@marryline jdi do toho! Šance je obrovská, nejsi zhuntovaná hormonoma, byla by škoda to nevyužít. Jenom, jak poznáš, jestli praskly a jestli teda píchnout Ovitrelle?

hanimili
4. zář 2017

@marryline
Rozhodně do toho jdi 😉

pajavaldol
4. zář 2017

@marryline urcite do toho bez,je to velka sance🙏

janca84
4. zář 2017

@marryline ja bych do toho sla 🙂

misko5
4. zář 2017

@marryline jj, jdi do toho, asi to tak mělo být🙂, držím palce, ať neprasknou:-*

marryline
4. zář 2017

@juliia ahojky, takze se 6 folikuly jsi sla do ivf? jejda ja se bojim, ze je to malo tech 7 folikulu... je potom mala pravdepodobnost ze se nejake uchyti ze? ja vubec o ivf nic nevim... ☹ prosim jaky je rozdil mezi ICSI bo PICSI? dekuji

marryline
4. zář 2017

@fialka77
@babeta1
@hanimili
@pajavaldol
@janca84
@misko5 moc dekuju holky, ale jsem v soku, tohle jsem necekala, ale jste super ❤ asi jsem potrebovala tohle od vas slyset 😍

marryline
4. zář 2017

@volfici dnes ve 20:00 si mam pichnou ovitrelle a ve stredu v 7:45 mam utz zda praskly nebo ne, pokud ano tak tento mesic nic a pokud nepraskly tak rovnou na sal pod narkozu a odber vajicek... nepamatujes si pri jake velkosti sis pichala ty pregnyl nebo ovitrelle?

lidaadil
4. zář 2017

@marryline Jéé, Ty se máš...

marryline
4. zář 2017

@lidaadil ja vubec nevim jestli se mam radovat nebo ne, protoze do ivf jsem fakt nechtela,ale dr. mi rekla, ze je to asi osud a asi to tak ma byt a ted se bojim aby folici nepraskly... asi bych byla hodne zklamana.... ale uvidime co z toho bude. Ty jsi na tom jak? chystas se na iui? 🙂

volfici
4. zář 2017

@marryline mě bohužel velikost neřekla, tak nevím, byly dost velké už ten čtvrtý den stimulace (5DC), až se divila, jak rychle rostou. Proto jsem relativně brzo začala píchat ten Cetrotide na blokování ovulace.
Jinak 7 folikulů není málo, já měla osm a v nich šest zralých vajíček a zůstaly 4. Jde spíše o kvalitu než o kvantitu. Tak moc moc držím palce 😘✊

Strana