Čerstvě po IUI. Jaké máte pocity?
Ahoj. Jsem třetí den po IUI . Jaké máte pocity, na co myslíte, bolí vás něco ? Pojďte si o tom promluvit,.... Já jsem z Jižních čech... 🙂
Ahoj ja jdu na ultrazvuk v pondělí a pak 4IUI pokud to nevyjde asi uz půjdeme taky na umělé😉
Zdravíííím a zároveň zpětně gratuluji Všem, kterým to vyšlo 👍 ❤ Já se na svůj první poIUI test teprve chystám... Mám testovat v pátek a čím se to víc blíží, tím víc jsem nervózní je mi špatně 😅 nervičky pracují 😂 Co se chystáte testovat, moc přeji ať najdete // 👶
Zdravím. Nevím jestli jsem se tady už neptala, ale čeká mě iui bez hormonální stimulace, berete předtím nějaké vitamíny? V lékárně mi doporučili Femibion, máte s tím zkušenosti? děkuji 🙂
Budeme mít iui od dárce, já žádný problém nemám. Ale chtěla bych to nějak podpořit, jenže z kyseliny listové mě bolí žaludek 🙂
Dobré ránko... No...tak jsem dnes po 14 dnech měla testit... Pro velký úspěch jak jinak než sněhobílo... Mám chuť si někam zalést a vybrečet se z podoby 🙄 manžel se mě snažil povzbudit, jenže to bylo spíš horší než lepší... Tak teď povalim do práce a budu doufat, že pan šéfík mistr světa ředitel vesmíru nebude prudit, jinak mám dnes výpověď jistou... Teď už jen počkat na MS co má přijít v neděli hurá na další pokus... 😴 Kdo máte před těsněním držím palce 👍
Teda testěním :D automatická oprava..
Ahoj,tak ja dnes taktez testovala a opet negativni,uz prestavam verit,ze nam iui pomuze.cekam na ms,ktera dorazi pravdepodobne co nevidet a budu se objednavat na ultrazvuk a snad i 3iui.a rovnou se poptam,co se mnou maji za dalsi plany,pokud i dalsi iui nevyjde....hodne stesti vsem,co jsou v nadeji 🍀
@kachiiina
@miracleelcarim
Jsme na to stejně, test negativní,včera večer jsem začala špinit, takže MS čekám dnes. Od 3DC 1-0-1 clostik a pak druhé IUI. Holky, jak se správně počítá začátek cyklu? Když mívám MS většinou az pozdě odpoledne, je to už 1.den cyklu? Nebo až ten druhý den?
@aptacek mrzí mě že ti to taky nevyšlo... :( podle mého je to normálně první den cyklu... Nicméně jeden den rozdíl asi nehraje moc roli, protože stejnak dr. na ultrazvuku pozná, kdy je čas na to vlitnout... Tak ať ta Maška co nejdříve dorazí a šup na druhý pokus... Mě taky čeká druhé iui... Ale až v listopadu, bo mám jen jeden vejcovod 🙄
@kachiiina tak je i lepší dat měsíc pauzu. My měli první iui v červenci, v srpnu jsme měli pauzu a chceme jít teď v září. Pak už budem asi zvažovat IVF.
Jj dneska se MS rozjede. To cítím.
No někde právě psali, že 1den doktoři dost řeší. Tak nevím, jestli to počítám dobře. Děkuju a ať nám oběma druhý pokus vyjde 🙂
@aptacek
Za 1.den cyklu se povazuje 1.den normálního krvaceni...kdyz 1.den jen spinis nebo zacne MS v noci, pocita se 1.den cyklu az nasledujici den. Tak mi to bylo alespon vysvětleno v CAR.😉
@kachiiina
@aptacek
@miracleelcarim
Holky, škoda ...ten 1.den je vzdycky nejhorsi, taky mi bylo vzdy do breku a přesně jsem cítila, že jestli me bude nekdo prudit, tak to budu hodně nepříjemna. Zitra uz bude zase lepe.
Hodně sily preji! 😘
@juliia děkuji za vysvětlení 🙂 někdo to dokonce počítal, že do 12hod je to 1DC, ale jakmile je to až po 12hod, počítá se až druhý den 😝 mě se to většinou rozjíždí kolem 16-17hod odpoledne a to opravdu silně, takže prostě počítám 1DC ten den.
Njn jsem z toho tento měsíc fakt smutná, přesně rok od revize, na dovče jsme vypnuli a stejně nic.
@aptacek
Ja ti rozumim. Po revizi jsem byla stejne natesena az se zase budeme moct zacit snažit, jeste jsem podstoupila laparku po 5m od revize a uz to je rok co jsem nasla // a porad nic.
Taky mi MS prichazi odpoledne a i pred stimulaci jsem to pocitala jako 1.den, protoze se mi taky rozjede hned hodne.
@aptacek jo taaak... No tak to tu MS teda budu líp sledovat... Ale zatím mi ty plodné dny vycházeli jak měli, druhá věc je že mi to zatím vždy bylo s prominutím k hovnu, ale co už 🙂 Máte v plánu využít jen 2 iui a pak zkusit hned ivf? Taky jsem si pohravala s tou myšlenkou, ale i přez to, že se bez úspěchu snažíme dva a půl roku, je mi jen 27, tak si pořád říkám že je ještě šance a ivf se snažím odložit na tu poslední možnost... 😔 možná k tomu stejnak dojde...

@dolly82 Já byla na prvních odběrech, kde mi vzali jen jednu ampuli a to bylo OK, ale teď jsem v době MS byla na předoperačním (příští týden punkce na IVF) a to mi brali 3 ampule a trošku se se mnou ordinace kývala... tak jsem si chvilku poseděla se sestřičkou a OK 🙂 Neboj, kdyžtak si sedneš na chvíli do čekárny a bude dobře 🙂
@marryline Chápu to správně, že už se u tebe "zavrtává"? 🙂 Moc moc držím palečky, abys doplnila řadu s Volfíkama a měla se na co těšit :* Na kdy ti vychází odběry?