icon

Čerstvě po IUI. Jaké máte pocity?

kaluka
25. bře 2011

Ahoj. Jsem třetí den po IUI . Jaké máte pocity, na co myslíte, bolí vás něco ? Pojďte si o tom promluvit,.... Já jsem z Jižních čech... 🙂

kachiiina
15. zář 2017

@juliia díky za povzbudivá slova... Je mi jasný že tímtosi tady spoustu holčin prošlo, některé několikrát i mnohem většími marasy... Fakt obdivuju jak to zvládaj... Netušila jsem že mě to tak vezme a jak je to psychicky náročné, když se člověk odhodlá tomu pomoci a jít na tu kliniku... A pak nic... No uděláme si s manželem jutro hezký den a snad přijdu má jiné myšlenky 👍

aptacek
15. zář 2017

@juliia achjo, fakt máme smůlu ☹ a já se letos těšila, že to prostě vyjde..

aptacek
15. zář 2017

@kachiiina já právě pořád nevím. Pořád nad tím přemýšlím, že jsme vyzkoušeli kde co a nic nám nepomohlo. Oba prý v pořádku. Ještě zkouším čínskou medicínu, chci se i s paní doktorkou Zhang domluvit na dalším postupu. Jasně, že se mi na IVF nechce, ale touha po miminku je silnější. Uvidíme uvidíme. Jak říkáš, zatím si s tou myšlenkou jen pohrávám.

juliia
15. zář 2017

@kachiiina
@aptacek
Určitě, zítra uz bude lepe!😘
Od chvile kdy vstoupis do car, tak porad na neco čekáme...ale to uz tak proste je. Nekdy je to těžké, o to těžší, kdyz se hned nedaří. Pro mne je v tomhle největší oporou manzel. Je důležité mit vedle sebe cloveka, o ktereho se muzete opřít.❤

Ja ted momentalne stale cekam ny vysledek PGD dvou embryi. A jelikoz jsem si myslela, že by to mohlo byt tento tyden a stale nic, tak uz zacinam byt nervózní...

aptacek
15. zář 2017

@juliia pgd je ta genetika?

juliia
15. zář 2017

@aptacek
Ano, nakonec jsem do toho sla mam z původního IUI za sebou jeden nativ IVF a revizi v 8.tt, je mi akorat 39.

kachiiina
15. zář 2017

@aptacek my jsme též s manžou v pohodě... Teda nám zatím na nic nepřišli... Jen mě vzali jedete nepruchodny vejcovod... A jak říkáš... Též zkoušíme kde co... Samé vitamíny, čajíky, bylinky, kapky...tak to dělat, tak to nedělat, spešl gely a nevím co všechno ještě... Dochází mi síly... No každopádně přeji ať se co nejdříve poštěstí 🙏

kachiiina
15. zář 2017

@juliia no to jo... Člověk musí zatnout zuby, obrnit se a být silnej...Nevzdáváme se a bojujem dál🙏 Však ono to jednou vyjde...

aptacek
15. zář 2017

@juliia jestli půjdem do IVF tak chce doktorka taky PGD. Jenže, já měla MOŽNÁ 3.biochem těhotenství. Velmi slabý duch na TT a po týdnu vždy přišla MS. Já si myslím, že to mohl být i špatný test, doktorka tvrdila, ze to mohlo být biochemické a chce raději genetiku embryí.
Tak přeji, ať brzo volají s dobrými zprávami a IVF se vydari 🙏😍

@kachiiina ano ano přesně tak. Manžel teda při iui menší pohyblivost. Já dle čínské medicíny oslabenou dělohu a ledviny. Proto bere manžel vitamíny a já piju ty bylinky. A taky proto pořád doufám, že se podaří přirozeně.

kachiiina
15. zář 2017

@aptacek no mě můj gyn. ještě teda řekl po té laparoskopii, že mám trochu sníženou dělohu a že je možné, že ten plod se nebude moci uchytit... Jen teoreticky... Ale na klinice tomu nevěnovali pozornost, anito se mnou nějak nerozebírali, tak nevím...

juliia
15. zář 2017

@kachiiina
@aptacek
Dekuju😘

Ja mam mladšího manžela a take mame vsechna vysetreni v pořádku. Moje dr.nejak nechape proc se nam uz 2,5 roku nedari.

kachiiina
15. zář 2017

@juliia no u nás taky nechápou proč se nám nedaří... Je to záhada 😉 nám bylo řečeno, že ještě asi nepřišel ten pravý čas... No... To je fakt důvod 😂

kachiiina
15. zář 2017

@juliia se snažíte stejně jak my 🙂 každý měsíc je horší a horší... Přeju ať vám to co nejdříve vyjde 🙏

aptacek
15. zář 2017

@kachiiina
@juliia

Přesně, prý asi nenadešel správný čas, protože to nechápou 😝 já si spíš myslím, že zádrhel někde bude, jen na to klasická medicína nepřišla. Proto furt věřím Dr.Zhang 🙏

kachiiina
15. zář 2017

@aptacek jn přesně 🙂 a Vám s manžou delali imunologicke testy? Bo nám teda ještě ne a začínám mít trošku obavu, že je třeba zádrhel tam...máme teda jen spermio, hormonální profil a tu průchodnost... 😔 asi se na to na příští návštěvě optam...

kachiiina
15. zář 2017

@aptacek o té čínské medicíně slýchávam čím dál častěji... Tak držím palce ať to někam vede a pomůže to 👍

aptacek
15. zář 2017

@kachiiina jj dělali vše, i genetika. Vše v pořádku. Na jednu stranu super, jsme zdraví. Na druhou stranu, proč to teda nejde?
Děkuji, snad nás to dovede do ,, cíle,, 🙂 pokud bys měla zájem, podám pak info 🙂

kachiiina
15. zář 2017

@aptacek no to je fajn, že to vše máte v pořádku... Z druhé strany by mě fakt prudilo, PROČ to teda nejde 😅 je to vážně na palici... Určitě by mě pak popřípadě nějaké bližší info zajímalo 🙂 Smím se prosím ještě optat, kolik cca ta gen. a imuno. vyšetření vychází? Na stránkách jsem nic nenašla, tak bych si ráda udělala obrázek...

juliia
15. zář 2017

@kachiiina
Díky i vam 😘

My mame za sebou snad vsechna vyšetření co existuji 😅
K tomu jsem si pridala jeden hyperstimulacek, revizi a laparku...
Hold musim zkusit asi vsechno 😂

kachiiina
15. zář 2017

@juliia No taky,, pěkný " zkušenosti za sebou... 😔 to je mi líto...nezbyvá než věřit, že SR vše v lepší obrátí 👍 já jsem přesně ten typ, co musí mít vždycky všechno možné, tak bůh ví, kde je u mě zakopaný pes 👏

juliia
15. zář 2017

@kachiiina
Mam to teda podobne. Mohe nej kamarádka si vzdycky neco usmysli a ma to hned. Ja ji to preji, ale pak si rikam, jak to dělá. Ja si musim vse tvrde vybojovat, nikdy me jen tak nic nepřistálo pod nohama. Moje zatim nejlepsi vyhra je muj manžel, ...ale jak rikam nic nemam bez boje. 🙏

Takze my bojovnice se, ale nevzdame! 😘

kachiiina
15. zář 2017

@juliia no nejhorší je, že já jsem zvyklá, že když něco chcu, tak to dostanu...buď musím pro to něco zamakat, nebo to přijde samo, ale vždy dostanu co chci... Zní to blbě, ale vždy jsem měla to štěstí 😅 a teď?? Na tohle nejsem zvyklá 😂 je to hrozný... Člověk s tím nemůže nic udělat, jen čekat... Není to o penězích, o úsměvu, o příslibech pouze o dobrém načasování a to sakra problém.... 😝

kachiiina
15. zář 2017

@juliia ale jak říkáš... My bojovnice se nevzdáme 👍

marryline
17. zář 2017

Dobré ráno holky, dnes jsem 6 den od transferu a zkusila jsem TT a vidím dusíka😍. Vidíte ho taky?

pajavaldol
17. zář 2017

@marryline jen ta sili drzim👏

marryline
17. zář 2017

@pajavaldol dekujii❤

aptacek
17. zář 2017

@marryline anooo je tam 😍 krása, držím palce 🙏

babeta1
17. zář 2017

@marryline At sili a drzi 😉 ❤

misko5
17. zář 2017

já ho vidíííím, ať sílí :-* , jupííí.

marryline
17. zář 2017

@aptacek
@babeta1
@misko5 děkuji holky. Je tu některá která se chystá na ivf nebo čeká taky kdy bude testovat? Příznaky mám Teda už šílené. Teď jsem dojela z obchodu a jsem vyřízená.

Strana