Čerstvě po IUI. Jaké máte pocity?
Ahoj. Jsem třetí den po IUI . Jaké máte pocity, na co myslíte, bolí vás něco ? Pojďte si o tom promluvit,.... Já jsem z Jižních čech... 🙂
@kachiiina já právě pořád nevím. Pořád nad tím přemýšlím, že jsme vyzkoušeli kde co a nic nám nepomohlo. Oba prý v pořádku. Ještě zkouším čínskou medicínu, chci se i s paní doktorkou Zhang domluvit na dalším postupu. Jasně, že se mi na IVF nechce, ale touha po miminku je silnější. Uvidíme uvidíme. Jak říkáš, zatím si s tou myšlenkou jen pohrávám.
@kachiiina
@aptacek
Určitě, zítra uz bude lepe!😘
Od chvile kdy vstoupis do car, tak porad na neco čekáme...ale to uz tak proste je. Nekdy je to těžké, o to těžší, kdyz se hned nedaří. Pro mne je v tomhle největší oporou manzel. Je důležité mit vedle sebe cloveka, o ktereho se muzete opřít.❤
Ja ted momentalne stale cekam ny vysledek PGD dvou embryi. A jelikoz jsem si myslela, že by to mohlo byt tento tyden a stale nic, tak uz zacinam byt nervózní...
@aptacek my jsme též s manžou v pohodě... Teda nám zatím na nic nepřišli... Jen mě vzali jedete nepruchodny vejcovod... A jak říkáš... Též zkoušíme kde co... Samé vitamíny, čajíky, bylinky, kapky...tak to dělat, tak to nedělat, spešl gely a nevím co všechno ještě... Dochází mi síly... No každopádně přeji ať se co nejdříve poštěstí 🙏
@juliia jestli půjdem do IVF tak chce doktorka taky PGD. Jenže, já měla MOŽNÁ 3.biochem těhotenství. Velmi slabý duch na TT a po týdnu vždy přišla MS. Já si myslím, že to mohl být i špatný test, doktorka tvrdila, ze to mohlo být biochemické a chce raději genetiku embryí.
Tak přeji, ať brzo volají s dobrými zprávami a IVF se vydari 🙏😍
@kachiiina ano ano přesně tak. Manžel teda při iui menší pohyblivost. Já dle čínské medicíny oslabenou dělohu a ledviny. Proto bere manžel vitamíny a já piju ty bylinky. A taky proto pořád doufám, že se podaří přirozeně.
@aptacek no to je fajn, že to vše máte v pořádku... Z druhé strany by mě fakt prudilo, PROČ to teda nejde 😅 je to vážně na palici... Určitě by mě pak popřípadě nějaké bližší info zajímalo 🙂 Smím se prosím ještě optat, kolik cca ta gen. a imuno. vyšetření vychází? Na stránkách jsem nic nenašla, tak bych si ráda udělala obrázek...
@kachiiina
Mam to teda podobne. Mohe nej kamarádka si vzdycky neco usmysli a ma to hned. Ja ji to preji, ale pak si rikam, jak to dělá. Ja si musim vse tvrde vybojovat, nikdy me jen tak nic nepřistálo pod nohama. Moje zatim nejlepsi vyhra je muj manžel, ...ale jak rikam nic nemam bez boje. 🙏
Takze my bojovnice se, ale nevzdame! 😘
@juliia no nejhorší je, že já jsem zvyklá, že když něco chcu, tak to dostanu...buď musím pro to něco zamakat, nebo to přijde samo, ale vždy dostanu co chci... Zní to blbě, ale vždy jsem měla to štěstí 😅 a teď?? Na tohle nejsem zvyklá 😂 je to hrozný... Člověk s tím nemůže nic udělat, jen čekat... Není to o penězích, o úsměvu, o příslibech pouze o dobrém načasování a to sakra problém.... 😝
@marryline jen ta sili drzim👏
@pajavaldol dekujii❤
já ho vidíííím, ať sílí :-* , jupííí.

@juliia díky za povzbudivá slova... Je mi jasný že tímtosi tady spoustu holčin prošlo, některé několikrát i mnohem většími marasy... Fakt obdivuju jak to zvládaj... Netušila jsem že mě to tak vezme a jak je to psychicky náročné, když se člověk odhodlá tomu pomoci a jít na tu kliniku... A pak nic... No uděláme si s manželem jutro hezký den a snad přijdu má jiné myšlenky 👍