icon

Čerstvě po IUI. Jaké máte pocity?

kaluka
25. bře 2011

Ahoj. Jsem třetí den po IUI . Jaké máte pocity, na co myslíte, bolí vás něco ? Pojďte si o tom promluvit,.... Já jsem z Jižních čech... 🙂

janca84
3. říj 2017

@hanimili to je mi lito, ja jdu take v listopadu na 1. Ivf

cambra
3. říj 2017

@hanimili chjo.. to mě mrzí....ale as8 na tom budeme stejně...dostat to mám v pátek...teď jsem si zkusila test 12 den a ani duch....a měla jsem cystu tak ani nevím zda ji ještě mám....pokud to nyní nevyšlo tak rijen/listopad IVF...držím palecky ať tohle hned vyjde 😙

hanimili
3. říj 2017

@janca84
No tak na to budeme stejně i s čekáním jak to vyjde😉

hanimili
3. říj 2017

@cambra
Děkuju taky moc držím palecky 😍
Ještě můžeš klidně být 🤰

janca84
3. říj 2017

@hanimili to ano, ja jsem 4 dc, ivf mam ted na schvaleni u pojistovny

mkplusmk
3. říj 2017

Tak jak to tady sleduji, tak uspesnost IUI nic moc teda. Skoro vsichni jdeme stejnak na IVF ☹ ja pujdu nejspis v listopadu ci prosinci.

brussali
4. říj 2017

@mkplusmk to tady není nikdo, komu se po IUI podařilo? 😔 my jdeme na 2.iui pristi tyden.. a úplně se bojím doufat, že pak bude zas zklamání..

cambra
4. říj 2017

@brussali popravdě jsem si tez myslela že to bude větší jistota a povede se.....a teď mi na 99% 4.IUI nevyšlo....jakmile přijde MS klid u na kliniku kvůli IVF ...

marryline
4. říj 2017

@mkplusmk
@brussali holky, asi se mi to říká, když teď čekám mimi, ale upřímně si myslím že iui je vyloženě pro páry kteří mají super spermiogram a žádný problém. Mě dr řekla že je to skoro jako snažení doma. Někdo to bere i tak, že u iui je člověk víc ve stresu je to víc plánované a psychika tomu nedovolí otěhotnět. Ale je i spousta případů kdo otěhotněla pro iui i se špatným spermiogramem, ale je jich asi méně. Já když se chystala na 3 iui říkala jsem si že pokud nevyjde, tak už půl roku do centra nepůjdu, protože mi přišlo iui hodně psychicky náročné. Moc držím palce ať se co nejdřív Zadari 😍😘

cambra
4. říj 2017

@marryline já jsem zdravá...mám sperma darce...takže předpokládám kvalitní a stejně nic .... asi fakt ta psychika...

hanimili
4. říj 2017

Psychika v tom hraje roli velkou pořád na to myslíš no ale jak to udělat aby na to člověk nemyslel👶

brussali
4. říj 2017

Tak jelikož pri snazeni doma jsem zřejmě ani neovulovala, iui se stimulaci beru jako o hodně větší šanci než doma.. ale i doma je šance jen 20%, že 🙂 jinak při a po iui jsem byla nervózní asi jako vždycky před ms u snazeni doma, žádný větší stres jsem nepocítila, takže věřím, že je to individuální. Ale zatím tedy taky neúspěch, no..

cambra
5. říj 2017

@brussali ono stres a stres ...no už je pro mě španělská vesnice... zažila jsem hodně stresu a takových te jsem byla at mimo.....každý mě přesvědčuje ze jsemVer stresu kvůli tomu iui...ale myslím si že ne...oproti něčemu jinému...když jsem něco řešila....těžko říct....dnes 1 den MS takže se jdu objednat na kontrolu...a pokud je cesta pryč....bude stimulace na ivf...

brussali
5. říj 2017

@cambra tak přeju, ať tam cysta není..
Taky jsem si zažila uz jiné životní stresy a před prvním iui jsem byla celkem klidná, spíš ráda, že se něco děje a bude šance. Přijde mi, ze teď před druhým jsem mnohem více namotivovana a doufám v uspech. Tak to bude tentokrát fakt stres😅

mkplusmk
6. říj 2017

Ono je jedno jakym zpusobem se zadari. Kazda urcite driv nebo pozdeji se do uspesneho konce dostane. Chce to jen vydrzet a nevzdavat to. Navzajem se tady podrzime 😉

annnnnnnnnnnnnnnn
6. říj 2017

Holky, jsem 16 dní po IUI a jsem úplně zmatená. Asi 10 den po IUI jsem objevila dvě velké červené kapky krve na vložce. Obulela jsem to, vysadila jsem utrouš. Ale ms nikde. Občas mám narůžovělý výtok, ale o krvi se mluvit nedá. Normálně mám cyklus 28, což už bylo. Mě tyhle hormonální dopingy nějak úplně rozházely cyklus..

horvi02
6. říj 2017

@annnnnnnnnnnnnnnn A co tak si udělat TT? 🙂 Možná ta krev byla jen uhnizďování ;)

cambra
6. říj 2017

Cysta je pryč.. dnes začínám se stimulaci na ivf...příští čtvrtek kontrola 😊

volfici
6. říj 2017

@cambra tak pěkně stimuluj 😉ať pěkně rostou 🍀

dolly82
6. říj 2017

Zdravím. Je tu někdo, kdo otěhotněl po 2. inseminaci? U mě byla první bez úspěchu😒

cambra
6. říj 2017

@volfici děkuji.....už jsem po první dávce 😊

cambra
6. říj 2017

@dolly82 u mě nevyšla ani 4. Ale třeba se to štěstí usměje na Tebe 😊 dnes jsem začala se stimulaci na ivf...

misko5
7. říj 2017

@dolly82 ahojky, u mne taky 4.iui neúspěšná, ale nepovedla by se žádná, jelikož mi zjistili neprůchodné vejcovody..holky, doporučuji at máte všechna vyšetření, než do čehokoliv půjdete, hlavně v momentě, kdy jde o čas..díky tomu jsem já ivf nestihla na pojištovnu a věřila jsen iui. V listopadu jdu do minimálního IVFka. Šetřím jak můžu :-I . Hodně štěstí holky..

juliia
8. říj 2017

@misko5
Tak to budeme bojovat spolecne. Taky me ceka minimalni IVF, jen jedna tbl . clostiku 5 dni a pak UZ a uz jsem taky samoplatce. Ted cekam na cyklus. Jsem asi 16.DC a jdu do toho. Hak minimální stimulaci ti dali?

misko5
9. říj 2017

@juliia Ahojky, jak jsem četla, co tě potkalo, nenacházela jsem slov..tady snad ani slova útěchy nestačí..😔 celou dobu jsem na tebe myslela.
Jsem ráda, žes sebrala sílu a odvahu zkusit to znova..zkusíte zase genetiku?
Zatím nevím, co budu brát na stimul, na konzultaci kontrolu před ivf jdu 13.11., kolem 18.11. bych měla začít se stimulací..
Příteli jsem nasadila Folandrol, posledně při iui měl dobré výsledky po měsíci užívání. Já beru jen běžné vitamíny, kde je i listovka..pak ji ještě posílím. No a snažím se dodržovat stravu..abych odlehčila tělu..
páá a zase napiš 😉

misko5
9. říj 2017

@pajavaldol Jak si dopadla???

misko5
9. říj 2017

@marryline
@volfici
...a co fotečka z utz by nebyla? na povzbuzení?? a jak holky je?? vše ok???

marryline
10. říj 2017

@misko5 ahoooj, fotecku novou budu mít ve čtvrtek. Jinak se mám dobře až na těhotenské nevolnosti. Cele dny mi je zle a do toho migrena 😨 takze pořád jen ležím. Už se i nudim :D do práce se už ale nevrátím, jen kdyby se mi od žaludku ulevilo. A jak se máš ty?, co nového? 🙂

marryline
10. říj 2017

@juliia
@misko5 holky kolik vás vyjde minimální stimulace? Mě vyšla 25.500kc. Stimulovala jsem Bemfolou 75.

cambra
10. říj 2017

Holky...asi nevím rozdíl mezi minimální stimulaci a klasickou....Já si picham puregon a ve čtvrtek jdu na kontrolu a následně na odsati vajicek....záloha 16tis. Léky necelých 1600....a doktorka říkala ať počítáme s cenou 16-20tis.

Strana