icon

Čerstvě po IUI. Jaké máte pocity?

kaluka
25. bře 2011

Ahoj. Jsem třetí den po IUI . Jaké máte pocity, na co myslíte, bolí vás něco ? Pojďte si o tom promluvit,.... Já jsem z Jižních čech... 🙂

sofinka84
30. říj 2017

@babeta1 Ahojky,no pani,koukam,jak silene to leti,ze uz jsi ve 30 tydnu 🙂 nam se vede fajn,jsme cerstve po 2.screeningu a kardiu a cekame dva kluky 🙂 a jak valcite vy? Predpokladam,ze uz taky vis,jake poklady mas v brisku?🙂

babeta1
30. říj 2017

@sofinka84 Jee, tak to je parada, moc gratuluji! 🍀 Vidim, ze u vas to taky leti🙂
My take dva kluky 😂 Jsou v poradku, ale bohuzel uz tyden lezim v porodnici pro hrozici predcasny porod - u spodniho odteka voda:( Musim tu byt az do porodu a modlit se at vydrzime co nejdele.. idealne jeste tech 6 tydnu..ale samozrejme pro ne vsechno ❤️ Tak se setri a bud hezky v klidu 😉

horvi02
30. říj 2017

@babeta1 Wow co to čtu? Dávej na vás pozor! Budu vám všem třem držet pěstičky! Snad máš v porodnici pohodlí a hezky se o vás starají 😘

sofinka84
30. říj 2017

@babeta1 Jejda,tak to je nemile. To jsi poznala sama,ze ti odteka voda? Drzim pesti,at vydrzite 3v 1 co nejdele🍀😉

misko5
31. říj 2017

@cambra ahooooj, tak cooo??jak je??testlas??

misko5
31. říj 2017

@babeta1 to je mi líto, dtžte se, hodně štěstí a síly..at to tam zvládnete..

misko5
31. říj 2017

@horvi02 no neke! 👏🤰...se ani nepochlubíš..kdybych si nevšimla změny stavu pod komentářem,,tak ani nevím..týý joo.. 😉 gratuluji :-* :-* :-*

cambra
1. lis 2017

@misko5 je to tam!!!!!! ❤😍❤
Testovala jsem včera a dnes si to potvrdila teď aby bylo vše ok....jestli jsem si včera říkala že to je nějaké slabší že to bude jen jedno tak teď už jsem na vážkách 🤣😂🤣🤣 uvidíme 😘

babeta1
1. lis 2017

@sofinka84
@misko5 diky holky, nakonec uz jsou kluci na svete, ale jsou to bojovnici tak verim, ze to zvladnou ❤️

horvi02
1. lis 2017

@misko5 No já to totiž ještě nemám potvrzeno z ultrazvuku. Zatím jen krev a to nevím jak vysoké hcg bylo (doktor jen řekl, že je to několik stovek jednotek...). A nemám příznaky, tak jsem nervní :(

cambra
1. lis 2017

@babeta1 jezisi....tak klukům moc moc držím palečky 😍 a jak se cítíš?
A co te tak najednou...už se jim nechtělo být v bříšku...

volfici
1. lis 2017

@babeta1 ty jo, tak držím všechny palce ať to kluci zvládnou 🍀😍

horvi02
1. lis 2017

@babeta1 Wow!!! Tak to je skvělá zpráva! Určitě budou v pořádku a plni sil! To je skvělé! Kamarádce se takto taky předčasně narodila holčička a je úplně v pořádku! Gratuluji ❤

babeta1
1. lis 2017

Dekuji holky, jsou v poradku a verim, ze budou i nadale (kazdy mel cca 1450g), ale chce to cas takze se ted budou dopekat v inkubatorech..

horvi02
1. lis 2017

@babeta1 Neboj, určitě je o ně královsky postaráno a budou z nich kluci jako buci 🙂 To nejhorší máš za sebou a teď už jen čekat až ti miláčky předají do "domácí péče" ❤

misko5
1. lis 2017

@horvi02 ty furt s těma příznakama..😉 to neřeš..máš to tam a hotovo.. :-*

misko5
1. lis 2017

@cambra gratuluji, krásná zpráva..už se to tu krásně rozplodňuje, jupíí. Jen @juliia nedává vědět, už jsem ji i psala sz..nic..

@babeta1 no tak to šlo hopem, jj bude dobře, kluci jsou velcí a tím líp pro ně..jak to dáváš ty?

horvi02
1. lis 2017

@misko5 No já vím, že s tím jsem strašná, ale když je to tak neuvěřitelné bez jakéhokoliv příznaku... :D

fialka77
1. lis 2017

Ahoj holky, já jsem po 4. iui otěhotněla, bohužel to nevyšlo. Takže 2x ze 4 iui těhotenství, bohužel ani jedno nevyšlo.

horvi02
1. lis 2017

@fialka77 Ty jo, to mě hrozně mrzí :( A poslali tě na genetiku a imunologii? Možná bude problém někde tam?

fialka77
1. lis 2017

@horvi02 Zatím ještě nevím, co bude... Nechám je vyjádřit a uvidím, jestli navrhnou vyšetření, až přijedu na konzultaci.

Přeji, aby bylo všechno v pořádku na ultrazvuku 😉

fialka77
1. lis 2017

@babeta1 Moc gratuluji a přeji klukům hodně zdravíčka, aby všechno brzy dohnali 😉

cambra
1. lis 2017

@fialka77 to mě mrzí.. a to jsem si i myslela že z iui je min.sance...řekli aspoň proč by to mohlo být...

fialka77
1. lis 2017

@cambra Neříkali. Poprvé to bylo zamlklé těhotenství a musela jsem na revizi. Teď po druhé nebylo jisté, jestli to není mimoděložní, což se naštěstí nepotvrdilo. Asi bylo něco špatně od začátku, protože pomalu rostlo HCG.

cambra
1. lis 2017

@fialka77 tak snad genetika bude řešení...nebo je navržena jine?

fialka77
1. lis 2017

@cambra Držím ti palečky, aby bylo všechno v pořádku 😉

fialka77
1. lis 2017

@cambra Uvidí se, zatím mě ještě čeká teprve konzultace. Je to teprve nedávno, co se to stalo.

cambra
1. lis 2017

@fialka77 moc děkuji...taky v to doufám...zatím si nic špatného nepřipouštím...kontrola za 14 dní...

fialka77
1. lis 2017

@cambra To je dobře, chce to pozitivní přístup 😉

horvi02
1. lis 2017

@fialka77 dobré je, že otěhotnění pro tebe není problém - jen to udržet. A to by měli umět na klinice vyřešit ❤

Strana