Čerstvě po IUI. Jaké máte pocity?
Ahoj. Jsem třetí den po IUI . Jaké máte pocity, na co myslíte, bolí vás něco ? Pojďte si o tom promluvit,.... Já jsem z Jižních čech... 🙂
Ahoj holky,tak to vzalo rychlý start.Měla jsem v plánu od noveho roku Iui.
Dnes návštěva Reprogenezis Brno,jelikož jsu 2 dc tak mě bylo navrhnuty odběr krve na hormonální profil atd. A dostala jsem rovnou i Clostibelgyt.
Příští čtvrtek UZV a příští týden inseminace.Cena za iui 1500,-
Držte palce
MUDr. Daniela Vitoušková
@tammm U nás žádnej problém moc není přítel má pomalejší spermie ale to tolik nevadí ale je nám už 36let 😉
V práci to ví jeden člověk zatím mě to vždy vyšlo tak že jsem šla na UT když jsem šla na odpolední nebo si vzala dovolenou😉
Ted si dělám prescase takže to mužů tutlat co to jde,ale taky to záleží na doktorovi když mě řekne buďte doma tak budu😉
Holky, tak dnes jsem si delala test a bilo jak na Vanoce 😯. Jsem 11 den po IUI. Dalsi zkusim v nedeli, ale moc tomu teda nadeji uz nedavam.
Ahoj holky,ráda bych se k vám vetřela do skupiny 😊 Dnes jsem 10 dní po druhém IUI.Už druhý den mě bolí podbřišek,jako kdyby měla přijít MS,ale na tu je ještě brzo.Stalo se to některé z vás taky?
ahoj holky, tak dnes odběr folíků v narkoze po min.stimulaci, byly z toho 4 vajíčka. Zítra budem vědět víc..ale z tohodle mám radost 😉

@babeta1 No páni, moc gratuluju 🙂 to mají už pěknou váhu, chlapi jsou bojovníci a už bude jen dobře 🙂 rodila jsi císařem?