icon

Čerstvě po IUI. Jaké máte pocity?

kaluka
25. bře 2011

Ahoj. Jsem třetí den po IUI . Jaké máte pocity, na co myslíte, bolí vás něco ? Pojďte si o tom promluvit,.... Já jsem z Jižních čech... 🙂

sofinka84
1. lis 2017

@babeta1 No páni, moc gratuluju 🙂 to mají už pěknou váhu, chlapi jsou bojovníci a už bude jen dobře 🙂 rodila jsi císařem?

hanimili
1. lis 2017

@babeta1
Gratuluji a věřím že to dobře dopadne 😘
Než se nadejes budete všichni doma pohromadě 😉

tammm
1. lis 2017

Ahoj holky,tak to vzalo rychlý start.Měla jsem v plánu od noveho roku Iui.
Dnes návštěva Reprogenezis Brno,jelikož jsu 2 dc tak mě bylo navrhnuty odběr krve na hormonální profil atd. A dostala jsem rovnou i Clostibelgyt.
Příští čtvrtek UZV a příští týden inseminace.Cena za iui 1500,-
Držte palce

hanimili
1. lis 2017

@tammm
A ke komu chodis??😉

tammm
1. lis 2017

MUDr. Daniela Vitoušková

tammm
1. lis 2017

@hanimili chtěla jsem ženu a tato mě byla doporučena od fyzioložky.

hanimili
1. lis 2017

@tammm
Ja chodím k Marcel Stelcl a jsemm spokojena aleoni jsou tam všichni zlatí a ochotní😉

tammm
1. lis 2017

@hanimili toho jsem potkala na chodbě,sympaťák.

tammm
1. lis 2017

@hanimili a ty jsi na tom jak?

hanimili
1. lis 2017

@tammm
Od zítřka picham Menopur příští středa UT pak odběr vajíček a když to dobře dopadne za 5 dní 1 transfer😉Takže nase 1IVF.
Jinak mame za sebou 4 IUI bez úspěchu.
Tak snad se teď zadáří😉

tammm
1. lis 2017

@hanimili moc držím palce.
Řekla jsi v práci,co podstupuješ?
Nevím co mám říct ☹ ale to,že jeden den uzv a pak hned inseminace se mu libit nebude...a u ivf tam budu jezdit ještě častěji pokud na něj dojde.

tammm
1. lis 2017

@hanimili a problem u vás je kde?

hanimili
1. lis 2017

@tammm U nás žádnej problém moc není přítel má pomalejší spermie ale to tolik nevadí ale je nám už 36let 😉
V práci to ví jeden člověk zatím mě to vždy vyšlo tak že jsem šla na UT když jsem šla na odpolední nebo si vzala dovolenou😉
Ted si dělám prescase takže to mužů tutlat co to jde,ale taky to záleží na doktorovi když mě řekne buďte doma tak budu😉

hanimili
1. lis 2017

@tammm
Jo a dokonce mě to vyšlo i na neděli takže pohoda 🙂

volfici
1. lis 2017

@fialka77 to mě mrzí, ty jo, nikdo nic, u tebe 50% úspěšnost a přesto špatný konec..... Držím ti moc palce, aby to vyřešili a další pokus vyšel a miminko se udrželo 😘🍀

volfici
1. lis 2017

@misko5 @juliia jde zítra na další odběr, má minimální stimulaci a odběr bez narkozy, statečná 😊

tammm
1. lis 2017

@hanimili tak to taky nebudu hned hlasit ,jsu jediny zamestnanec a misto me chodi sef,takze to mam horsi.
Dnes me dali propustku na klinice,tak nevim zda ji dam nebo reknu asi Dovolena 🙂
Držím moc palce,mě je 38 a v dubnu 39 takže mám naspěch 🙂

tammm
1. lis 2017

@hanimili mojemu 31 🙂 tak snad ti jeho supermani pomužou.
Teď jsem si četla o Amh ,brali me krev,tak snad bude v pohodě ☹

hanimili
1. lis 2017

@tammm
Amh jsem mela 1.6 pry k mému věku akorát ale i pri nízkém holky otěhotněli co jsem četla😉
Tak držím palce 😉🤰

fialka77
1. lis 2017

@volfici Děkuji 😉 Tobě přeji pohodové těhotenství a kontroly 😉

jennyy12
2. lis 2017

Holky, tak dnes jsem si delala test a bilo jak na Vanoce 😯. Jsem 11 den po IUI. Dalsi zkusim v nedeli, ale moc tomu teda nadeji uz nedavam.

volfici
2. lis 2017

@jennyy12 škoda 😕, ale třeba je opravdu brzo a do neděle se vybaví, držím palečky 🍀

babeta1
2. lis 2017

@sofinka84 ahoj, ano, CS, oba KP a v tomto tydnu by to byl risk i kdyby tomu tak nebylo - u nedonosenych to tak je. Zatim jsou na tom oba dobre tak doufam, ze se nic uz neprihodi.

abbyhazard
3. lis 2017

Ahoj holky,ráda bych se k vám vetřela do skupiny 😊 Dnes jsem 10 dní po druhém IUI.Už druhý den mě bolí podbřišek,jako kdyby měla přijít MS,ale na tu je ještě brzo.Stalo se to některé z vás taky?

misko5
3. lis 2017

@babeta1 ahojky, co znamenají ty zkratky? dík..a jak se máte??

sofinka84
4. lis 2017

@babeta1 Ahojky, moc držím pěsti, kluci jsou bojovníci, přibírají pěkně? 🍀Prosím tě, jak jsi poznala, že ti odtéká voda?

misko5
5. lis 2017

ahoj holky, tak dnes odběr folíků v narkoze po min.stimulaci, byly z toho 4 vajíčka. Zítra budem vědět víc..ale z tohodle mám radost 😉

horvi02
5. lis 2017

@misko5 4 jsou krásné!! Budu držet pěsti, ať jsou ze všech silná embryjka 🙂 Máš prodlouženou kultivaci?

misko5
5. lis 2017

@horvi02 děkuji 😉 pokud bude potřeba tak ano..dám si ji..

volfici
5. lis 2017

@misko5 paráda! Tak ať jich vydrží co nejvíc 🍀🙏

Strana