icon

Čerstvě po IUI. Jaké máte pocity?

kaluka
25. bře 2011

Ahoj. Jsem třetí den po IUI . Jaké máte pocity, na co myslíte, bolí vás něco ? Pojďte si o tom promluvit,.... Já jsem z Jižních čech... 🙂

misko5
13. lis 2017

@martulaz78
ahojky, testla si i dnes 😉 ? držím palce 😉

martulaz78
13. lis 2017

@misko5 ahoj jj testla..jina znacka teda,citlivost stejna a slaboucky...takze radsi budu testovat obden a stejnou znackou testu...radeji si nedavam nadeje...jsem 9dni od iui brzy...dam si po rukach s tim testovanim 😝

marryline
13. lis 2017

@tammm ahooj 🙂 vidím, že jsi po iui. Držím moc palce at to vyjde. Partner měl spermie ok?

tammm
13. lis 2017

@marryline ano měl vše nad limit a to o hodně....7 mil pohyblivých ,morfologii 5 ,nevím zda to píšu z hlavy spravně 🙂 no uvidíme,prý po mých laparkach nemusejí být řasinky v pořádku.
Kéž by to vyslo 🙂 jsu 4 den po

nadrinka
13. lis 2017

Holky hlásím se o radu 🙂 sliznice 9,7 a dominantní folikul 16mm. Zítra si mám píchnout Ovitrrele a ve středu 13:30 první IUI 👏 jen otázka jak dlouho do předu píchnout tu injekci?

volfici
13. lis 2017

@nadrinka to nemáš v instrukcích od doktorky? Já pokaždé měla uvedený přesný čas injekce.

brussali
Autor odpověď smazal
nadrinka
13. lis 2017

@volfici nemám :/ asi tam budu muset zavolat

gabi136
13. lis 2017

Já měla taky přesně stanovený čas. .. Při 1.IUI mi píchla sestřička rovno po ultrazvuku a druhý den bylo IUI.
Teď v sobotu jsem měla instrukce píchnout v osm hodin večer a dnes bylo 2.IUI. Tak uvidíme....

nadrinka
13. lis 2017

@gabi136 a dnes v kolik hodin? Měla jsi v obou případech stejný časový rozestup?

tammm
13. lis 2017

@nadrinka píchni kolem te 13.30 😉

misko5
13. lis 2017

@martulaz78 jejku, já jsem na tebe zvědavá!!! To nic, taky jsem při iui testovala jak zběsilá..než mi zjistili neprůchodnost vejcovodů 😉 . No prostě jsme zvědavé a nedočkavé, noo. Čekáme další hlášení 😉 . pááá

hanimili
13. lis 2017

@nadrinka
Mělo by to být přesně 36 hodin ja picham dnes v 22.30 a na punkci vaječníků jdu ve středu nástup 8.30 tipuji že na sal půjdu 10.30 hod 😉

misko5
13. lis 2017

@hanimili týý joo,,to je taky rychlost 😉 hodně štěstí!!!máš minimálku??

hanimili
13. lis 2017

@misko5
Děkuji ja ani netuším jestli je to minimalka😂 pichala jsem si do dnešního rana injekce Menopur a 5 dni k tomu Cetrotide.Vajíček mám 9 tak uvidíme kolik jich odsaji😉
Už jsem napla jak to dopadne cítím se i dobře jen jsem nafoukla😉

juliia
13. lis 2017

@hanimili
Hodne štěstí at jich odsaji co nejvic! A co nejvic kvalitních 🙏🍀

misko5
13. lis 2017

Super 😉 ...Jestli to máš na pojištovnu, tak je to klasické IVF, minimálka na pojištovnu není..Rozesmálas mě, díky
:-P

gabi136
13. lis 2017

@nadrinka tak já jsem si to ani nějak moc nepočítala.... Poprvé byl ovitrelle ráno kolem osmé a IUI hned další den v jednu.
Podruhé ovitrelle sobota 20.00 a IUI v pondělí 12.00....když to tak počítám tak poprvé byla IUI cca za 29h od injekce a podruhé to bylo 40h.... Dost rozdíl, tak nevím.... Hlavně mi to dneska dělala sestřička a ne lékař/ka, z čeho jsem byla dost rozladěná, nějak se mi tam nemohla dostat a taky to trochu bolelo.... Poprvé jsem asi netušila, že doktorka něco dělá a bylo hotovo... Dvakrát jsme s tou sestřičkou měli rozpačitou zkušenost, tak kéžby dneska byla šikovná....

hanimili
14. lis 2017

@misko5
Jo tak IVF to určitě je a děkuju za podporu určitě zítra dám hned vědět😉

martulaz78
14. lis 2017

@misko5 pruchodnost hycosy me uz delali.ok.no uvidime.dnes netestuji.ale asi nic nejak me nic najednou neni.prsa prestali bolet😒

nadrinka
14. lis 2017

@gabi136 tak mě nakonec řekli že dnes kolem 19 hodiny a zítra 13:30 iui no jsem zvědavá

nadrinka
15. lis 2017

Tak 1. IUI za mnou 🙂 spermiogram se nám krásně vylepšil, pan doktor nás pochválil. 201mil/ml, motilita 74%, progres 58% a morfologie 3% tak teď jen doufat 🙏

misko5
15. lis 2017

@hanimili ahojky....tak cooooo????

hanimili
15. lis 2017

@misko5
Ahoj mám 3 zralá vajíčka když to dobře dopadne v pondělí transfer 😉

misko5
15. lis 2017

@nadrinka tak hodně štěstí 😉 !!

misko5
15. lis 2017

@hanimili paráda, at se drží!

nadrinka
15. lis 2017

@misko5 děkuji 🙂

jennyy12
15. lis 2017

@nadrinka Muzu se, prosim te, zeptat jak ste docilili, ze se muzovi zlepsil spermiogram ??? Dekuji moc

nadrinka
15. lis 2017

@jennyy12 na množství (zvýšení testosteronu) mu doktor nasadil už před pár měsíci Clostilbegyt, několik měsíců bere selzink, macu a poslední dva měsíce vitamíny Fertilman. Jsem nadšená z výsledku! Pohyblivé a rychlé měl vždy nadprůměr... Ale to množství že 40 milionů na 200 je nádhera... Tím pádem i ty % znamenají milióny kvalitních spermií.... Otázka jestli se podaří, stále to není jistota úspěchu.

misko5
16. lis 2017

Holky, to čekání na výsledek je taaaak dlouhééé..Dnes 6.den po Et 5-ti denní blasty, zatím na testu ani dušík..Kdy jste měli pozitivní výsledek vy?? Vím že to je brzy,zkusila jsem to,noo 😉

Strana