Čerstvě po IUI. Jaké máte pocity?
Ahoj. Jsem třetí den po IUI . Jaké máte pocity, na co myslíte, bolí vás něco ? Pojďte si o tom promluvit,.... Já jsem z Jižních čech... 🙂
Jooo oprava.uz to vidim..spatne sem se koukla..je to teda1500 a pak podle leku
Jinak bys platila 3000,- jako samoplatce
Ja ted mela min. mesic IUI u soukromyho doktora a platila sem 2× ultrazvuk 450.- + IUI 1900,- + Ovitril 450,- ,,,,,chodim do Reprofitu Brno jinak a tam maj na strankach IUI 1.500,- . Ale zajimalo me, jesli se tomu plati jeste neco na vic. Chapu, ze vsude je to jinak. diky
Kdyz je nejaka stimulace pred tim az uz leky nebo injekce, tak chapu, ze se pak cena navysi.
Já teda neplatila nic, jen jsem doplácela Ovitrelle asi 450 Kč.
@anetka9 Ja mam VZP za iui jsem neplatila nic mam jich 6 pokusu hrazene pojistovnou a za Ovitrelle jsem v lekarne doplacela jen 200 kc
@pajavaldol
@anetka9
No ono to podle mě záleží jakou má pojištovnu i partner já mám VZP a přítel jinou a za ovitrell jsem doplacela 200kč a těd při IVF nic.😉
IUI 1500Kč
@pajavaldol To je dobře, vzp mám taky:D
@hanimili My máme oba vzp, tak snad to bude v pohodě🙂
Holky, není to dle pojišťovny, ale každé centrum to má jinak. V Olomouci v Ivf Clinic 1.500,- ve fakultce nic. Holky platí různě někdo nic, někdo 500,- a na jiné skupince dokonce holčina platila 4.000,- je to divné a nefér, ale je to tak. Ceny těchto zákroků si určuje Car 🙄
Ahojky všem, výsledky dnes z krve negativní, Ivf nedopadlo..
My chodíme do CAR do nemocnice Motol.... Za Ovitrelle jsem ani raz neplatila a v podstatě ani za IUI nebo katetr. My museli platit jen infekční poplatek, protože partner v dětství prodělal hep. B a má protilátky,i když je negativní. Jinak pojišťovny neřešili.
Takže zítra poslední den s Clostíkem a v pátek UZV....snad o víkendu proběhne druhé Iui.
Ja zítra testuji po druhém IUI.... Ale dobrý pocit nemám, dnes to vypadalo na blížící se mrchu, tak uvidíme....
S pojistovnou to nesouvisi, ja taky neplatila v mem CARu za IUI ani korunu. Jen nejaky doplatek za Ovitrelle v lekarne (nechtela jsem Pregnyl), ale ted si ho brala nejaka slecna prede mnou v lekarne a mela to bez doplatku - tak bud je zruseny nebo tady pojistovna muze mit vliv.
Tak testování ani neproběhlo. Nemělo to smysl, teplota klesla 😔

@tammm co sem se koukala tak normalne by to mela hradit pojistovna...a o nejakym doplatku se taky nikdo moc nezminoval..ale jelikoz sem se na to neptala v zadnym centru,tak jsem myslela, ze kdyz se zeptam tu, dostanu odpoved..ale kazda rikate neco jinyho..ty rikas 1500, nekdo tvrdil ze je to za katetr a dalsi rekne,ze to bylo podle druhu leku, jaky ji dali..