Čerstvě po IUI. Jaké máte pocity?
Ahoj. Jsem třetí den po IUI . Jaké máte pocity, na co myslíte, bolí vás něco ? Pojďte si o tom promluvit,.... Já jsem z Jižních čech... 🙂
Tak dnes kontrola foliku porostli maji 14mm,sliznice 7mm predepsany jeste dve injekce a v patek na iui....
@pajavaldol jaké injekce máš před iui,mimo tu na prasnutí foliku?
@tammm Fostimon 75 je to na podporu rustu foliku po clostiku mi rostli ob mesic a navic mi hodne zkracoval sliznici
Zdravíííím... Holky mám další dotaz... Špinění polevilo, dle dr. se jednalo o poslední,, menstruaci ", teď už je vše ok...ale... od 5 týdne kdy jsem byla na prvním ultrazvuku, šla už krásně vidět srdeční aktivita... Dnes jsem 6+3 a byla jsem prvně u svého gyn...Srdíčko krásně tluče, míno roste, ale dr. prvně zmínil, že nevidí žloutkový váček, ale že prckovi to evidentně nevadí, když se má k světu... Prej že teda buď nejde vidět, nebo je tak dobře zahnizděný,že živiny bere od jinud... No jsem z toho zase na mrtvolu.... Máte někdo zkušenost? Prosím jen dobrou... Špatnou teď opravdu vstřebávat nechci....
Ahoj holky, v patek jdu poprve na IUI. Mam po laparoskopii a stimulovala jsem injekcemi eingenorm 75. Hormonální profil i pruchodnost vejcovodu mám v pořádku. Manžel má 13% pohyblivost. V pondělí jsem byla na utz po stimulaci a doktor mi řekl, že mám polycysticky syndrom a dal mi další dvě injekce. V každém vaječníku několik folikul. Šly byste vy do IUI? Zdá se mi velké riziko vícerčat. Máte někdo zkušenost? Děkuju a hezký večer všem ☺
Ahoj holky, jak dlouho je v těle ovitrelle než můžu v klidu testovat TT?🙂
@nadrinka a poznají to? Mně doktor rekl: Tak když tak to budou dvojčata nebo trojcata, to zvládnete.. některé byly vetsi a další menší, ale i těch velkých bylo dost. Když jsem nestimulovala, tak jsem měla 1 velky 22mm. No, uvidíme. Dneska v noci pícham na uvolněni a v patek to nechám zkontrolovat. Snad si nelajznou trojcata nebo víc... a děkuju 🙂
My se teď rozhodli nechat to přírodě a druhé iui až v lednu. Ms jak na potvoru nikde, ale včera 13DPO sněhobílo takže je to jasné 😒
@weny1506 ahoj, já to měla úplně stejně jako ty. Chystala jsem se na 3 iui a stimulovala Bemfolou 75 jednotek, ale měla jsem 7 folikulu a to mi dr iui nechtěla udelat(ani bych do toho s tak velkým počtem folikulu nesla) za dva dny jsem místo iui šla na odsati vajíček a hned první pokus vyšel 🙂 teď jsem v 15tt.jinak problém u mě nebyl, jen přítel měl pomalejší spermie 15 až 21%.takze bych šla určitě do ET. Je to skvělá šance, když už sis pichala ty injekce 🙂
@weny1506 jinak předchozí dvě iui me nevyšly. Úspěšnost iui je fakt hodně malá a je spíš pro páry co nemají žádný problém, jen se jim nedaří. Ale zase pomalé spermie má teď každý druhý chlap. Jen když už jsi tak nastimulovana je škoda toho nevyužít. A hlavně iui se dělá max se 3 folikuluma. S více je to velký risk. U ivf máš šanci několikrát větší a kdyby ti iui nevyšlo, tak bys musela znovu stimulovat, což je pro tělo zbytečná zátěž.
@marryline děkuju, já jsem právě četla , že když je foliku moc, že by se IUI dělat nemělo.. ale zase na druhou stranu, doktor, který se o nás stará, je můj dobrý kamarád, je to dokonce majitel celé kliniky, tak mu asi budu věřit a iui zkusím. Myslím, že za jedno budeme rádi a 2 taky zvladneme 🙂 Už máme doma 8 leteho pomocníka 😊
tak dnesni kontrola na prd,dva folici co byli v pondeli 14mm dnes 4 folici 11mm tak ze v lednu ivf tak snad uz to dopadne dobre
Hlásím 1DC 😢
Ahoj,dnes jsem byla na uzv 10 dc,mám na každe straně dva foliky.
Dr se mě 2x ptals,jestli je raději nechci nechat odsát,že to vypadá min na trojčata 🙂
Odmítla jsem a zkusim druhé posl iui a když nic,tak v unoru ivf.
Na iui jdu v utery 14 dc.....minulé bylo 11 dc a pry možná bylo brzo a vajíčko se nestihlo se spermii potkat,tak uvidíme.
Můj je na prášky 🙂 workoholik 🙂 tak jsem si cestou dom vyslechla.
Držím vám palce!! Já jdu za hodku 💪

@misko5 ahoj, moc dekuji, mame se dobre, tedy v ramci moznosti🙂 kluci jsou sikovni, maji uz pres 2 kg tak do Vanoc je mame doufam doma🙂