Čerstvě po IUI. Jaké máte pocity?
Ahoj. Jsem třetí den po IUI . Jaké máte pocity, na co myslíte, bolí vás něco ? Pojďte si o tom promluvit,.... Já jsem z Jižních čech... 🙂
Tak dnes kontrola foliku porostli maji 14mm,sliznice 7mm predepsany jeste dve injekce a v patek na iui....
@tammm Fostimon 75 je to na podporu rustu foliku po clostiku mi rostli ob mesic a navic mi hodne zkracoval sliznici
Zdravíííím... Holky mám další dotaz... Špinění polevilo, dle dr. se jednalo o poslední,, menstruaci ", teď už je vše ok...ale... od 5 týdne kdy jsem byla na prvním ultrazvuku, šla už krásně vidět srdeční aktivita... Dnes jsem 6+3 a byla jsem prvně u svého gyn...Srdíčko krásně tluče, míno roste, ale dr. prvně zmínil, že nevidí žloutkový váček, ale že prckovi to evidentně nevadí, když se má k světu... Prej že teda buď nejde vidět, nebo je tak dobře zahnizděný,že živiny bere od jinud... No jsem z toho zase na mrtvolu.... Máte někdo zkušenost? Prosím jen dobrou... Špatnou teď opravdu vstřebávat nechci....
Ahoj holky, v patek jdu poprve na IUI. Mam po laparoskopii a stimulovala jsem injekcemi eingenorm 75. Hormonální profil i pruchodnost vejcovodu mám v pořádku. Manžel má 13% pohyblivost. V pondělí jsem byla na utz po stimulaci a doktor mi řekl, že mám polycysticky syndrom a dal mi další dvě injekce. V každém vaječníku několik folikul. Šly byste vy do IUI? Zdá se mi velké riziko vícerčat. Máte někdo zkušenost? Děkuju a hezký večer všem ☺
@nadrinka a poznají to? Mně doktor rekl: Tak když tak to budou dvojčata nebo trojcata, to zvládnete.. některé byly vetsi a další menší, ale i těch velkých bylo dost. Když jsem nestimulovala, tak jsem měla 1 velky 22mm. No, uvidíme. Dneska v noci pícham na uvolněni a v patek to nechám zkontrolovat. Snad si nelajznou trojcata nebo víc... a děkuju 🙂
My se teď rozhodli nechat to přírodě a druhé iui až v lednu. Ms jak na potvoru nikde, ale včera 13DPO sněhobílo takže je to jasné 😒
@weny1506 ahoj, já to měla úplně stejně jako ty. Chystala jsem se na 3 iui a stimulovala Bemfolou 75 jednotek, ale měla jsem 7 folikulu a to mi dr iui nechtěla udelat(ani bych do toho s tak velkým počtem folikulu nesla) za dva dny jsem místo iui šla na odsati vajíček a hned první pokus vyšel 🙂 teď jsem v 15tt.jinak problém u mě nebyl, jen přítel měl pomalejší spermie 15 až 21%.takze bych šla určitě do ET. Je to skvělá šance, když už sis pichala ty injekce 🙂
@weny1506 jinak předchozí dvě iui me nevyšly. Úspěšnost iui je fakt hodně malá a je spíš pro páry co nemají žádný problém, jen se jim nedaří. Ale zase pomalé spermie má teď každý druhý chlap. Jen když už jsi tak nastimulovana je škoda toho nevyužít. A hlavně iui se dělá max se 3 folikuluma. S více je to velký risk. U ivf máš šanci několikrát větší a kdyby ti iui nevyšlo, tak bys musela znovu stimulovat, což je pro tělo zbytečná zátěž.
@marryline děkuju, já jsem právě četla , že když je foliku moc, že by se IUI dělat nemělo.. ale zase na druhou stranu, doktor, který se o nás stará, je můj dobrý kamarád, je to dokonce majitel celé kliniky, tak mu asi budu věřit a iui zkusím. Myslím, že za jedno budeme rádi a 2 taky zvladneme 🙂 Už máme doma 8 leteho pomocníka 😊
tak dnesni kontrola na prd,dva folici co byli v pondeli 14mm dnes 4 folici 11mm tak ze v lednu ivf tak snad uz to dopadne dobre
Ahoj,dnes jsem byla na uzv 10 dc,mám na každe straně dva foliky.
Dr se mě 2x ptals,jestli je raději nechci nechat odsát,že to vypadá min na trojčata 🙂
Odmítla jsem a zkusim druhé posl iui a když nic,tak v unoru ivf.
Na iui jdu v utery 14 dc.....minulé bylo 11 dc a pry možná bylo brzo a vajíčko se nestihlo se spermii potkat,tak uvidíme.
Můj je na prášky 🙂 workoholik 🙂 tak jsem si cestou dom vyslechla.

@misko5 ahoj, moc dekuji, mame se dobre, tedy v ramci moznosti🙂 kluci jsou sikovni, maji uz pres 2 kg tak do Vanoc je mame doufam doma🙂