icon

Čerstvě po IUI. Jaké máte pocity?

kaluka
25. bře 2011

Ahoj. Jsem třetí den po IUI . Jaké máte pocity, na co myslíte, bolí vás něco ? Pojďte si o tom promluvit,.... Já jsem z Jižních čech... 🙂

weny1506
1. pro 2017

@nadrinka ach jo 😔

weny1506
1. pro 2017

@tammm to vyjde! Musí! Pak dej vědět, jak to dopadlo. Já jdu ta hodku a jsem 15DC. Tak snad to bude ok🙏

tammm
1. pro 2017

@weny1506 držím moc palce 🍀

weny1506
1. pro 2017

@tammm děkuju!! 🙂🙂🙂

nell85
3. pro 2017

Ahoj holky 🙂, právě na internetu prohledávám úspěšnost IUI a narazila jsem na tuto diskuzi. Teď 1.12. jsem byla na 1. IUI a pocity jsou takové smíšené, samozřejmě moc doufám, že se zadařilo, ale zároveň mě odrazuje většina negativních výsledků, co tu čtu, no uvidíme 🙂. S manželem se o miminko snažíme skoro 3 roky, po roce a půl se zadařilo, ale cca v 7 tt zamlklo. Od té doby uběhl další rok, a tak nás to konečně donutilo zavítat k odborníkům. 1.11. proběhla první návštěva CARu a hned měsíc na to 1. IUI. U mě je nejspíš problém v nepravidelných cyklech a u manžela byl horší spermiogram, ale jsme objednáni k andrologovi, který by měl pomoci a zlepšit ho. Nejvíc nechápu z toho, že už to vypadalo na anovulační cyklus tento měsíc (doktorka si myslela), jezdila jsem tam na UTZ - 11 DC, 16 DC a pak 23 DC a až ten poslední UTZ ukázal konečně rostoucí folikul, takže IUI proběhla až 26 DC, takže mazec a to jsem posledního půl roku měla cykly cca 29 dní, nechápu. Teď jsem teda zvědavá, kdy MS dorazí, pokud brzo tak je tu další problém, že mám krátkou luteální fázi. No uvidíme 🙂. Tak jsem v tom s vámi a všem moc držím palce, ať se co nejdříve dočkáme dvou // na testu 🙂.

nadrinka
3. pro 2017

@nell85 držím palce a přeji úspěšnější první pokus než byl ten můj! Já se teď hodně peru s myšlenkou zda to nechat v prosinci jen na přírodě a pokračovat dál až v lednu, nebo se vrhnout rovnou do druhého pokusu iui. I když je procentuální úspěšnost nic tak jsem vkládala dost naději

tammm
4. pro 2017

Já so dnes píchla Ovitrele a zítra ve 13.00 jdu na druhé 🙏 14 dc

nell85
4. pro 2017

@nadrinka tak pokud ti vychází ovulace v době, kdy ještě nebudou svátky tak proč ne.. já pokud to dostanu, tak mi bude vycházet mezi svatkama, což v CARu rozhodně bohužel nebudou ☹ takže u mě je bohužel pak leden pak jasnej...

weny1506
4. pro 2017

@nell85 to jsme na tom úplně stejne 🙂. 1. IUI a 1.12. 1.11. jsem byla na laparo. Byl to 25 DC a měla jsem folik 22mm. Od 18.11. jsem stimulovala eigenormem a 15 DC jsem šla na IUI, což mi přijde brzy, vzhledem k tomu, že ovulku mívám 25. den. Ale tak věřím doktorům. Kdy jdeš na kontrolu? Já jsem objednaná 14.12. na krev, tak uvidíme. Mas taky nasazeny utrogestan?

weny1506
4. pro 2017

@tammm hodně štěstí!

nell85
4. pro 2017

@weny1506 Ty jo to je náhodička 🙂, to je super. Já jsem vůbec nestimulovala ani teď neberu utrogestan, prostě nic. Jen mě doktorka asi 3x pozorovala ultrazvukem a když viděla, že se blíží ovulace, tak mi předepsala Ovitrelle, to jsem den před IUI píchla a nic víc. A když to teď nevyjde, tak už asi bude vše probíhat se stimulací. A to jsi šla na IUI 15 DC bez potrvzení ovulace ultrazvukem? Já právě nevím, objednaná nejsem, v papíru mám napsáno za 14 dní udělat test. Toť vše, takže když to dostanu, tak zavolám, že se chci objednat, že jsem po IUI a MS přišla anebo v tom lepším případě MS nedorazí, 14. 12. udělám test, snad bude pozitivní 😀 a pak zavolám, kdy dojít na kontrolní UTZ.

weny1506
4. pro 2017

@nell85 taky jsem původně nechtěla stimulovat, když mám každý měsíc velký folik, ale nechala jsem to na doktorech. Můj mel v den iui jen 4% pohyblivych, tak uvidíme. Snad se zadari oběma 😊😊😊😊. Na utz jsem byla minule pondělí a foliku tam bylo víc než dost. Některé větší, některé malinké. Už ať to čekání máme za sebou a uvidíme // na testu 😊. Vydrzís až to 14., nebo zkusís dřív? 😇

nell85
5. pro 2017

@weny1506 určitě ne dřív jelikož na příbalovém letáku Ovitrelle píší, že 10 dnů po aplikaci může být falešný pozitivní test a nerada bych se radovala a pak byla zklamaná , takže buď to do 14. 12. Dostanu nebo testují 😀

nell85
5. pro 2017

@weny1506 ty víš kolik bylo pohyblivých? To nám neřekli ☹

weny1506
5. pro 2017

@nell85 já se bojim, že to nevydržím 😀 😀😀 Stav spermiogramu mi přišla říct doktorka těsně před inseminaci.. někdy radši nevědět. Je mi docela špatně, ale to přisuzuji utrogestanu...

nell85
5. pro 2017

Tak nám nikdo nic neřekl ☹.. ty jsi nic před IUI nepichala ? Já mám taky dosti tlak v podbřišku, ale na příznaky je asi ještě moc brzo.. A přesně pred rokem 19.12.2016 jsem měla svůj první pozitivní test, tak kéž by se to opakovalo 😀

weny1506
5. pro 2017

@nell85 pichala jsem si 12X eigenorm. To by bylo supeer opacko 😊😊

nell85
5. pro 2017

Aha tak to neznám, tak pokud nehází falešné pozitivní testy, tak bych asi testovala taky dřív 😀. To by bylo super opacko 🙂. A jak dlouho se snažíte ? A byla jsi těhotná někdy ?

tammm
5. pro 2017

Tak to mám za sebou 🙂 spermie byly horší ☹ jak minule.

tammm
5. pro 2017

Co znamená ta morfologie? Minule 5 a teď 2 ☹
To v tabulce nahoře je z minule pro srovnání,to spodní je dnešní.

weny1506
5. pro 2017

@nell85 snažíme se rok. Těhotná jsem byla 4x. 3x zamlkly potrat a teď už téměř osmiletý chlapeček 😊😊😊.

weny1506
5. pro 2017

@nell85 a Ty?

weny1506
5. pro 2017

@tammm já si myslím, že to jsou ty spermie, které jsou něčeho schopné..

anetka9
5. pro 2017

@tammm Tyjooo jak je možný, že se tolik zhoršily?:(( Držím palce, ať to vyjde🙂

tammm
5. pro 2017

@anetka9 to nevim ☹ od loňska se vše drželo nahoře.Prý jestli nemá chřipku 🙂 jako kdyby pokles o trochu,ale takový skok za měsíc.
Tak uvidíme,zatím to nebylo 0% tak šance je.

anetka9
5. pro 2017

@tammm Právě, pořád šance je🙂 Ale je to divný no:( kdyžtak můžu doporučit vitamíny pro chlapa Fertilman, sice trochu dražší,ale myslím, že nám pomohly🙂 zatím teda ne k miminku,ale k lepšímu spermiu🙂

tammm
5. pro 2017

@anetka9 můj mě teď řekl,že ví proč to zhoršení,ale nechce mě to říct ☹

anetka9
5. pro 2017

@tammm tyjo:( to by asi měl ne? vždyť na všechno jste dva🙂 třeba se rozpovídá ještě

nell85
5. pro 2017

@weny1506 Téda 3x ZT? ☹ Já byla jen jednou a to minulý rok a také ZT, děti bohužel zatím nemám. A ty ZT byly teď po porodu nebo některé před tím? A dělali vám nějaké vyšteření, když jich máš více za sebou ?

tammm
5. pro 2017

@anetka9 beztak jen chce abych vyzvídala a vyleze z něj nějaká blbost 🙂 vydírá mě 🙂

Strana