Čerstvě po IUI. Jaké máte pocity?
Ahoj. Jsem třetí den po IUI . Jaké máte pocity, na co myslíte, bolí vás něco ? Pojďte si o tom promluvit,.... Já jsem z Jižních čech... 🙂
@weny1506 Taky mi z toho začíná hrabat, ty první 3 dny po jsem byla hooodně vytížená a neměla čas na to myslet a už jsem si říkala, super nebudu to řešit, buď a nebo. A dnes pohoda, nemám moc práce a už se pozoruju, v noci se mi zdály šílené sny, byla sem celá v křeči a ještě ráno celá vystresovaná z toho. Přesně takové sny a křeče v těle jsem měla při prvním těhotenství, tak už si začínám všechno vsugerovávat. Hrůza se mnou, achjo ☹. A tobě vlastně dělali IUI v polovině cyklu, že? Mě až ten 26 DC a tím pádem jsem dnes už 31 DC a v tuto dobu jsem v předchozích cyklech měla dávno MS, takže o to víc furt doufám, blbka no. Přeci vím, že ovulace byla později, tak proto to ještě nemám 🙄, se furt mlátím do hlavy 😂, abych přehlušila ten hlas.
@nell85 úplně Tě chápu, člověk ve všem vidí příznaky, i když je to asi blbost 😀. Já mám zánět dutin a i přes něj jsem dneska cižila u nehtarky ty různé laky a tak, ale tak nějak jinak. Ale zase.. na to je ještě brzy. Ale i tak musíme myslet pozitivně, nebo spíš na to vůbec nemyslet 🤔😂😂 jj, IUI mi dělali 15 DC, což jsem moc nepochopila, když ví, že mívám dlouhé cykly.. min. 34 dní. Zítra přijde tchýně, tak mam dnes i zítra o zábavu postaráno a pak už jen týden 😊😊😊 Poboliva Tě břicho nebo něco? Mě sem tam, ale spis mě píchá dolu v zadech
@weny1506 Včera mě trochu tlačilo a bodalo na levé straně, kde právě měla být ovulace, jinak nic.. dnes vůbec nic. Ještě mi vrtá hlavou, že IUI proběhlo v pátek, ve čtvrtek večer jsem si píchla Ovitrelle, ale před tím ze středy na čtvrtek na noční v práci mě dosti bolelo právě na levém vaječníku, tak jsem si říkala, jestli už neprobíhá tak rychle ovulace. Možná byla o den dřív než IUI, tak aby tam byla vůbec šance. Ale nikde jsem nenašla, že když se objeví bolest (příznak ovulace), kdy dojde k uvolnění vajíčka a jak dlouho vydrží 😂. I když u každého to bude asi individuální.
A jsi doma nebo chodíš do práce? ;) Já chodím normálně do práce, ale dělám dvanáctky, denní noční a tahám tam dosti těžké věci. Tak si tak říkám, že pár IUI zkusím během práce, ale pak bych poprosila o neschopenku a aspoň jedno IUI, když budu v klidu doma.
@nell85 aha, tak to máme podobné 🙂. Já právě do práce nechodim. V červnu jsem skončila, protože jsem tam byla pořád ve stresu a neúspěšné tehu jsem přikládala tomu.. teď jsem se na stará kolena dala na studia, takže chodím jen do školy 😅. S tou Tvojí praci nevím nevím. Noční a tahání těžkých veci asi není ideální 😕.
O snažení? Bohužel jo, i o zamklem těhotenství, nejsem moc ráda, ale bohužel je to tam velká drbarna a na psychiku je to teda nic moc.
Holky,minule jsem ms dostala o týden dřív po 1 iui a myslela jsem,že mě daj teď utrogestan a nic ☹
Mám doma krabičku,mám si začit jednu tbl zavádět večer? Jsu druhy den po 2 iui.
@tammm mě teda vždy řekli, že mám zavádět až 5tý den po. Zaváděla jsem 3x denně po 1 tabletě. A zapomněli, nebo tentokrát nedali. Pokud zapomněli, třeba mysleli že ještě máš, tak si tam zavolej a nech si předepsat. Pokud máš car daleko, tak ti předepíše i tvůj gynekolog, nebo třeba i obvoďák? ať seš klidnější, i když nevím jak moc může tomu pomoct, aby se podařilo..
@tammm
Ahoj ja to taky dostávala po IUI vždy dřív a utrogestan by Ti dali kdyby věděli že je třeba pokud je sliznice o.k podle me zbytečně. Navíc Te pěkně rozhodi ja ho vstřebávám ještě ted a to jsem ho vysadila v pondělí.A oddaluje mesicky.Porad jsem je nedostala.Ja ji brala az ted na 1IVF a i tak to nevyšlo.
@weny1506 Fakt? A jak? Jedině pro nadbytečnost s odstupným, jinak si neumím představit, co by si vymysleli... U nás spíš lidi chybí a jsou rádi za každou ruku, už nabírají i cizince, aby pokryli všechny místa, tak možná proto. Ty jo zvracet, že by? 😀 Tak příznaky někomu začínají hodně brzo, mám bývalou kolegyni a ta říkala, že si test kupovala jen pro ujištění, jelikož zvracela daleko dřív než měla MS dorazit 😀. Jak jsi snášela předchozí těhotenství?, máš aspoň srovnání 😉. Já si pamatuji, že u toho mého prvního těhotenství mě cca 32 DC bolel podbřišek jak na MS, ale MS ani špinění nikde. Teď mám úplně klid a to mě štve ☹, začínám mít pocit, že to nevyšlo, achjo.
@nell85 před kámošku dali 2 smlouvy. Jednu dohodou a druhou bez datumu s tím, že začnou poštou posílat výtky.. ze si něco vymyslí.. někteří zaměstnavatele jsou fakt hrozní 😔. Když jsem čekala prcka, tak jsem to věděla hned a to mi moje gyn řekla, že dá ruku do ohně za to, že nejsem a pichla mi injekci na vyvolani. TT byly taky negativni. Samozřejmě jsem těhotná byla.. jenže teď je to jiné. Člověk se moc sledu je a vidí příznaky ve všem..
Holky, prosím malá "anketa" kdyby jste mohla každá napsat kolik cca hodin před iui jste aplikovali Ovitrelle (Pregnyl), jak velký folikul byl a jestli se zadařilo??? Jak to tak čtu, tak naše klinika má naprosto rozdílný postup od ostatních :/ moc díky, za každou odpověď

@tammm To je teda..noo divný:D🙂 ale tak hlavně že se máte rádi🙂