Čerstvě po IUI. Jaké máte pocity?
Ahoj. Jsem třetí den po IUI . Jaké máte pocity, na co myslíte, bolí vás něco ? Pojďte si o tom promluvit,.... Já jsem z Jižních čech... 🙂
Ahoj devcata naposledy jsem davala prispevek v prosinci 2017 a od ledna 2018 1 ivf a uspesne ted zaciname 9tt 🙂
@pajavaldol ahoj, to je super zpráva! Tak držím palce ať je všechno v pořádku 🍀 ✊
@pajavaldol gratuluji, konečně! jsem ráda, že se povedlo! jak se daří??
@misko5 Dekuji,min,tyden na utu jsme meli uz 22mm ted koncime 10tt tak doufam ze je vse v brisku ok,jelikoz nevolnosti nemam,jen citliva prsa a pobolivani v podbrisku 🙂 a unava
Ahoj, stalo se vám některé, že jste po vyšetření ultrazvukem krvácely? Byla jsem ve čtvrtek na ultrazvuku, aby se naplánovalo IUI. Paní doktorka to tam dobu měřila, ale vajíčka byla ještě malá. Po příjezdu domů mě docela dost bolely vaječníky a měla jsem asi 2 dny hnědý výtok. Dnes jsem byla znovu, aby se potvrdilo, že vajíčka rostou a ve středu bude moct ta IUI být, ale od té doby docela krvácím, je to normální? Nebude to při IUI kdyžtak vadit?
Nečeká některou z vas IUI pristí týden 🙂
@biedronca já jsem byla na IUI teď ve středu 13.6.
@lamakrelka Takže ted bude 14 dní nedočkavých. ja jsem 1 DC a snad ted se zdvojenou dávkou clostylbegytu se folikuly budou tvořit a snad tento cyklus bude první IUI:
@biedronca mě léčba zabrala a i prvního syna máme pomocí IUI 🙂
@lamakrelka fakt to vyšlo? Ktere iui?
A to nam řekli, že to vyjde jen 1 paru z 10 to iui.Velmi malinká šance
@biedronca v listopadu/2013 jsme absolvovali naše úplně první IUI a vyšlo...koukni na blog do článku...teď aktuálně jsem 3 den po IUI, taky první po cca 5 letech..snažíme se o druhé, ale moc tomu nedávám...hlavně se na to nesoustředit, to je zásadní problém...😀
@lamakrelka koukam a ctu, ze taky nebyla ovulace takze nasazen Clostykbegyt a Metformin, stejně jako u mě.
ZrovnA jsem 1dc, takze ho zacnu brat 5 az 8 dc 2 rano a 2 večer...uvidime, jestlu tohle uz konečně zabere.
Ahojky,take jsem byla 13.6. na IUI...jake mate pocity,priznaky,bolesti 🙂 ??
Já jsem byla 14. A asi nic zvláštního necítím. Co vy?
Tlaci me bricho jako na ms,jinak nic...
Já měla včera a předevčírem píchání v podbřišku. Dodrzujete nějaký klidový režim? Bohužel jsem se celý víkend starala o postižen děti a byl to zahul... Tak nevím, jestli vajíčko mělo podmínky pro nidaci. Je to má první ovulace asi v životě a rovnou IUI. Ale partner má i dost špatný spermiogram. Drželi jste před IUI sexuální abstinenci nebo naopak? Jinak se nechci moc pozorovat a každé píchnutí si vykládat jako příznak.
@utrikocku taky se bohužel každý den pozoruji a přikládám to příznakům..jedno úspěšné IUI už máme za sebou a z to syna, jenže už si moc nevybavuji, jak to bylo u prvního...jen teď jsem měla asi 3 dny po IUI bolesti, ale dost silné a nevolnost, kdy jsem teď 3 dny po sobě zvracela....snad nebudu moc zklamaná, pokud by to nevyšlo...prvně měl manžel taky hraniční spermio, ale tentokrát ukázkový...když to nevyjde teď, tak to vyjde příště 🙂
@biedronca já jsem brala pouze 1 tabletu Clostíku a Metformin obden...za což jsem ráda, protože pravděpodobně u mě vyvolával zvracení a neuvěřitelnou únavu...
Holky dneska jsem byla na 1.IUI a dost mě bolí podbřišek, tak radši polehávám. Ve středu jdu na další a koukám tady, že vy většinou jednou v cyklu?? Snad to zvládnu. Pocity mám smíšené, radši se netěšit.
Klidovy rezim nemam,jen se snazim netahat nic tezkeho...dnes jsem 5. den po IUI a odpoledne mi bylo na zahrade takt zle,ze jsem myslela,ze si strcim prst do krku,aby mi bylo lip...ale na priznaky je to brzy...
Dekuju,byla bych stastna,kdyby uz to vyslo...mam za sebou uz 3xIUI a 2xIVF v minulem CAR a ted prvni IUI v novem,ale tentokrat byl spermiogram luxusni,tak uvidime...jj je to na palici,sice tomu moc nedavam,ale co kdyby prece 😉

@kejsina27 už jsu,a zamilovaná,chce děti,takže to bude rychlý asi.Je skvělej a má konečně stejne nazory a rad se směje,pro mě ideal.