icon

Čerstvě po IUI. Jaké máte pocity?

kaluka
25. bře 2011

Ahoj. Jsem třetí den po IUI . Jaké máte pocity, na co myslíte, bolí vás něco ? Pojďte si o tom promluvit,.... Já jsem z Jižních čech... 🙂

biedronca
13. črc 2018

@lussy416 jeeee super. Kéž by to vyšlo,že? Kurde, na někoho to štěstí sednout prece jednou musí! Držím, palce i tlapky!

utrikocku
13. črc 2018

@biedronca tak to Ti věřím! Take jsem poznala, že to dostanu dle bedaru 😀 ale to co popisujes mohou být i příznaky, že ms nedorazí. Kamarádka mi to taky tak popisovala, že měla pocit, že se chystá ms a pak byla překvapená. Ale nechci dávat falešné naděje, věřím, že nejlépe cítíš, jak to je.

lamakrelka
13. črc 2018

Tak u nas dneska druhý IUI, tak jsem zvedava 🙂

misulkari
13. črc 2018

@lamakrelka
@utrikocku
@biedronca
Holky držím moc palce, pěsti, prostě všechno!!! Není možné, aby nám to některé konečně nevyšlo! V pondělí na mě myslete, taky další IUI a mám pak hrozné křeče fuj.

utrikocku
13. črc 2018

Držím také všem moc palce. Jak to u vás teď vypadalo, kolik jste měli folikulů?
A chci se zeptat vás, kterým dělají 2 IUI, tak jak je to rozvržené po píchnutí Ovitrelle?
Držíte před IUI sex. abstinenci, případně kolik dní?

biedronca
13. črc 2018

@utrikocku My měli poslední sex v sobotu a v pondělí bylo první IUI. Pak ten den Ovitreelle, utery ovulace proběhla a ve středu další IUI '(2x v 1 cyklu )

biedronca
13. črc 2018

@misulkari Vyjde to, určitě budu na Tebe myslet. Neboj se toho, 🙂

biedronca
13. črc 2018

Holky, kdyby to náááhoodou vyšlo,tak 11DPO by na testu byl aspon duch ne?

utrikocku
13. črc 2018

@biedronca hele a duphaston nebo utrogestan jsi měla odkdy?

misulkari
13. črc 2018

@utrikocku Před IUI si dáváme absenci 2 dny a ten ovitreelle jsem dostala ráno před IUI a zákrok byl kolem 14:00, pak obden druhé IUI a pak utrogestan od dalšího dne.

@biedronca Děkuji za povzbuzení, snad se tam tentokrát nebudu kácet, aby nás příště ještě vzali :D

biedronca
13. črc 2018

@utrikocku Utrogestan den po 2IUI. Takže od minulé středy a mam ho brat 10 dní.

biedronca
13. črc 2018

@misulkari To ja šla na 1IUI v pondělí, a po IUI mi pichli Ovitrelle, druhý den v utery ovulace a ve středu další IUI.

misulkari
13. črc 2018

@biedronca Tak to máme podobné, asi je tím pádem jedno, jestli to píchají před nebo po. Když tak dám info v pondělí po dalším IUI.

utrikocku
13. črc 2018

Holky a není divné, že mi řekli, že si mám píchnout v sobotu večer Ovitrelle, v neděli nic a až v pondělí IUI. Bojím se, aby v pondělí nebylo už pozdě... Do pondělí spolu nemáme spát, aby byl lepší spermiogram. Nějak se mi to nezdá. Nechápu, že nepicham az v neděli.

aklin
14. črc 2018

Ahoj holky, rada se k vam pridam. Ceka me IUI. Vcera 10 dc utz, dominantni folikul 13 mm a nizka sliznice. Na zvyseni mam brat estrofem, ktery pry blokuje ovulaci. Beru 1-0-1. Nevim jestli ho brat nebo budu doufat, ze sliznice doroste. Nerada bych promarnila tuhle posledni sanci.

aklin
Autor odpověď smazal
biedronca
14. črc 2018

@utrikocku Není to divné, krásně se aspon bude už tam uvolněné vajíčka (rekla bych ze ovu bude v nedeli) pripraveno, a jen to tam "vstriknou". Ja měla první IUI v pondělí a pak až pichli Ovitrelle , v uteryy ovulak, a ve stredu další IUI.

utrikocku
14. črc 2018

@biedronca no já bych to nejraději pojistila také sobotním sexem, ale bojím se blbého spermiogramu, který manžel má. Chtějí abstinenci 3-5 dní. A já se fakt bojím, aby jsme ovulaci neprosvihli. Bude to více než 36 hodin od píchnutí Ovitrelle a přímo doktorka minule říkala, že vajíčko je uvolněné jen 6 hodin ve vejcovodu

utrikocku
14. črc 2018

@aklin vůbec bych se estrofemu nebála. Doktoři vědí, kdy ho indikovat. Užívá se při IVF a pochybuji, že by ho všem dávali, kdyby blokoval ovulaci. Stejně Ti pak něco píchnou, aby se vajíčka uvolnila. Takže bych se té kombinace nebála.

aklin
14. črc 2018

@utrikocku dekuji. To jsem potrebovala slyset 🙂

aklin
14. črc 2018

Jeste jeden dotaz. Od posledni menstruace jen spinim a spinim, vlastne je to uz 11 dni a k tomu se pridalo krvaceni. Vcera jsem zacala uzivat estrofem, muze zpusobit krvaceni? Jsem z toho dost nestastna, z takovou budu za chvili anemicka. I minuly cyklus behem stimulace jsem porad spinila.

biedronca
14. črc 2018

@aklin rikala jsi to v car?

utrikocku
14. črc 2018

@aklin bohužel s tím nemám zkušenost, určitě bych to řekla v car. Já mám opačný problém, že nemám ms, tak ani nespinim 🙂 určitě to pak utrogestan nebo duphaston udrží..

aklin
14. črc 2018

@biedronca
@utrikocku doktorka to vi. Ja mivam pravidelne spineni pred ovulaci, klidne i tyden nez zacne ovu. Myslela jsem, ze hormonalni stimulace cyklus upravi.

lamakrelka
14. črc 2018

@utrikocku po ovitrelle přichází ovulace za 36 hodin. Já jsem měla píchnout ovitrelle ve středu ve 21 hod, normálně sex, ve čtvrtek abstinence a v pátek v 10 IUI. Je to cca 37 hodin od píchnutí ovitrelle, tedy přesně v době ovulace. A pokud by folikuly praskly přirozeně samy od sebe, tak se to jistí sexem.

utrikocku
16. črc 2018

@lamakrelka děkuji moc za uklidnění. Já si myslela, že po píchnutí musí přijít ovulace do 36 hodin a ne, že ji 36 hodin podrží. To pak dává smysl 🙂

utrikocku
16. črc 2018

A holky... Zajímalo by mě, jak se cítíte v době ovulace? Já po píchnutí Ovitrelle, když mám ovulaci, tak mi je opravdu hodně zle. Je mi děsně blbě, bolest břicha více než při ms, pocity na zvracení, omdlení, potřebuji čerstvý vzduch, přecitlivělá na pachy..

misulkari
16. črc 2018

Mě dneska píchli ovitrelle, zítra znova dopoledne si píchnout a večer ještě menopur. Pak ve středu a v pátek inseminace. Tak jsem zvědavá, při první inseminaci mi toho tolik nepíchali, tak uvidíme.

@utrikocku To co popisuješ, mám po inseminaci asi do minuty, děsné křeče, nevolnost, ležela jsem pak v caru na sesterně, jak mi bylo na omdlení. Povolilo mi to pak další den.

katule1990
16. črc 2018

Ahoj holky, přidávám se k vám 🙂. Jsem 4. den po 1. IUI. Na ultrazvuku jsem byla 3 dny před IUI, další den jsem si píchla Ovitrelle a minulý čtvrtek IUI. Cyklus jinak stimulovaný nebyl, jen mi na UTZ řekla, že tam je vajíčko a ať ve čtvrtek přideme na IUI (+ v úterý Ovitrelle). Jinak u mě žádný problém zatím zjištěný nebyl, jen krvácím v druhé polovině cyklu, tak možná i proto beru Utrogestan. U nás bude problém asi hlavně u manžela, který má hodně špatný spermiogram. 1. výsledek 0,56 mil/ml, 11 % progresivně pohyblivých, 2 % morfologie. Na IUI nám řekli, že se spermiogram zlepšil, hlavně pohyblivost + množství cca 3 mil/mil, morgolofie stejná (2 %) - takže sice lepší, ale na přirozené početí to nejspíš nebude. Pořád ale doufám, že nebudeme muset podstoupit IVF. Testovat se budu 14. DPO (snad to vydržím 😎). Podstupujete někdo také IUI se špatným spermiogramem? Někde jsem četla, že to má smysl jen s normálními hodnotami, max. mírně sníženými. Ale nějakou pidi šanci asi máme. Jinak se snažíme něco před rok.

@utrikocku Já nijak ovulaci nepociťuju, ale podle ultrazvuku by měla probíhat, Trpím hlavně na velké bolesti při MS.

biedronca
16. črc 2018

@utrikocku jako je to asi "bezná" reakce. Najednou do těla práskneš plno tehotenského hormonu, takže tělo se chová "těhotně". Někdo reaguje více, a nekdo vubec... asi zaleží na citlivém jedinci.

Strana