icon

Čerstvě po IUI. Jaké máte pocity?

kaluka
25. bře 2011

Ahoj. Jsem třetí den po IUI . Jaké máte pocity, na co myslíte, bolí vás něco ? Pojďte si o tom promluvit,.... Já jsem z Jižních čech... 🙂

simciq
26. říj 2016

12 den po IUI je skutečně hodně brzo.. závěry bych zatím nedělala, závěry bych dělala až kolem toho 14 dne.. 🙂 hodně štěstí holky

hadach
26. říj 2016

@ondego no patek bude smerodatnej pro obe ☹, tak snad se trochu konecne postesti i kdyz ja po dnešku s náladou nic moc ☹

katkavfr
26. říj 2016

Ono já třeba testují furt ale vlastně to fakt nemá cenu protože důležité je aby mrcha nedošla a na to není třeba test... a nejlepší řešit až po vynechání ;) ale já vím lehce se to řekne... :/

simciq
26. říj 2016

No není důležitý, aby mrcha nedorazila. Je důležitý, aby ty testy silily. Aby za x dní po MS byly skutečně dobře vidět, pořádná dálnice. Nevím, jestli jsem to sem posílala, ale první je 14 dní (v den vynechání MS) po IUI a pak po třech dnech od sebe.

hadach
26. říj 2016

@katkavfr dobra,dobra budu cekat a doufat ;) co tvoje koleje uz se zesilují 🙂?

katkavfr
26. říj 2016

@hadach no asi falešnák pac dnes tam něco je asi ale spis neni :/ takže neřeším uvidíme...

hadach
26. říj 2016

@katkavfr no to je mrcha ,tak snad se rozhodne a bude poradna kolej ;)

katkavfr
26. říj 2016

@hadach no hele test už nemam a i když sem kolem lékárny šla rozhodla sem se ze proste další nekoupím... takže teď budu jen čekat ;)

hadach
26. říj 2016

@katkavfr no to je fakt je lepsi se takhle nestresovat ☹, ja uz se na to zatim taky pokusim vyprdnout. Utrogestan jsem přestala brat v nedeli, tak budu cekat zda ms dorazi.... je to hodne těžký cekat, cekat a cekat vid 🙁

katkavfr
26. říj 2016

Mno a je to v prdeli... začínám špinit celé tělo mě bolí... je to jasný mrcha cervena už přichází :( takže pokus číslo 1 nevyšel... a pokud chlapa do ovulky nezabiju protože má dnešní náladovost je hodná masového vraha tak bude pokus číslo 2 😂😂😂😂😂

hadach
26. říj 2016

@katkavfr no to je bestie, tak jsem jeste tedy v očekávání kdy mrcha dorazi . Pošli chlapa nekam na pivko a budes mit doma klid 😀

katkavfr
26. říj 2016

@hadach no já už ho vyhazovala a ten blb nikam nechce jít leží v posteli čumí do telefonu a já bych ho nejradši majzla palickou on mě sere i tím ze dycha😇😊😊 věřím ze pak by mě zálil pocit štěstí a pohody😂😂😂😂😂

hadach
27. říj 2016

@katkavfr tak co ? Chlap včerejšek prezil 😀

katkavfr
27. říj 2016

Včerejšek přežil 😂😂😂😂 jak sem začal špinit tak sem se zklidnila😂😂😂😂 nicméně v noci se mi brutálně spustila MS a měla sem pořádně auva a tak tmavou krev sem ještě neměla.... no mazec ....

enneh
27. říj 2016

Čau holky, tak už jsem 9 den po IUI, testuji na ovu testech pregnyl, včera už skoro nebyla vidět druhá čárka, ale těhotenský test jsem si raději ještě nekoupila 😀 znám se, budu testovat, zbylý pregnyl mi hodí čárku- falešnou naději už jsem zažila při minulém IUI...tak vyčkávám, ale v pondělí testnu, bude to 12den. Příznaky ale žádné nemám!

hadach
27. říj 2016

@katkavfr no ty brdo to me taky budou cekat pekny veci pri ms, to uz se moc tesim ☹. Cekam to uz každým dnem boli me břicho jako blazen. Tak jako správná zenska jsem si sla koupit podzimní kabát 😀 , bych se uklidnila z negativních tehotenskych testu ☹((

enneh
31. říj 2016

Cauky holky, 12 DPO a snehobílo. Boli prsa coz znaci prichazejici MS 😔 takze ani 3.IUI nevysla... 😥 tohle uz je na pres cunu! 😤

simciq
31. říj 2016

@hadach Tak co ty?
@enneh Ještě počkej do 14 dne, pak to můžeš zazdít.

katkavfr
31. říj 2016

Takže holky já úplně zapomněla MS se rozjela ve vsi kráse a povím vám ze ten první den sem myslela že umřu bolesti.... nicméně už mi je dobře ;)

simciq
31. říj 2016

@katkavfr Kdy jdeš na další kolo?

hadach
31. říj 2016

@katkavfr no ja jsem zatim v očekávání na MS me zatim jeste nedorazila ..., delala jsem test asi pred dvěma dny to bylo 14 dni po IuI a nic, tak ja zatim taky cekam co bude, to napětí je sileny ....

salenas
31. říj 2016

@hadach bereš utrogestan ?

hadach
31. říj 2016

@salenas no brala jsem ho jen 7 dni po IuI ted 8 dni neberu nic....🙄

katkavfr
31. říj 2016

@hadach ahoj no teď toho mám celkem moc tak listopad vynecham určitě a uvažuje zda v prosinci jít a nebo až v lednu uvidíme jak to vše bude koncem listopadu a pak se rozhodnu ;)

kettina
1. lis 2016

Ahoj holky, já se k vám přidám. Mám 12 dní po první IUI (Apolinář) a docela už začínám být nervózní, první týden mě pobolívalo břicho, a takové divné pocity, ale teď jsem úplně v pohodě, jakoby nic. Mám testovat 14 den, ale bojím se toho sněhobíla.
Ale musím říct, že mě hodně drží nad vodou tyhle stránky a vaše zkušenosti a to, že někomu se opravdu zadaří. Děkuju 🙂 🙂 🙂

babeta1
1. lis 2016

@enneh ahooj, bolest prsou muze byt i pozitivum, treba to jeste neni ztraceno! ;) moc drzim palce!

kettina
1. lis 2016

..

babeta1
1. lis 2016

@kettina drzim palce, vyjit to muze🙂 ja mela to stesti na prvni iui;)

enneh
1. lis 2016

@babeta1 11.den negativni, 12.den negativni, 13.den negativni...tohle uz je jasne...😥

babeta1
1. lis 2016

@enneh to mne moc mrzí:((

Strana