Čerstvě po IUI. Jaké máte pocity?
Ahoj. Jsem třetí den po IUI . Jaké máte pocity, na co myslíte, bolí vás něco ? Pojďte si o tom promluvit,.... Já jsem z Jižních čech... 🙂
Ono já třeba testují furt ale vlastně to fakt nemá cenu protože důležité je aby mrcha nedošla a na to není třeba test... a nejlepší řešit až po vynechání ;) ale já vím lehce se to řekne... :/
Mno a je to v prdeli... začínám špinit celé tělo mě bolí... je to jasný mrcha cervena už přichází :( takže pokus číslo 1 nevyšel... a pokud chlapa do ovulky nezabiju protože má dnešní náladovost je hodná masového vraha tak bude pokus číslo 2 😂😂😂😂😂
Včerejšek přežil 😂😂😂😂 jak sem začal špinit tak sem se zklidnila😂😂😂😂 nicméně v noci se mi brutálně spustila MS a měla sem pořádně auva a tak tmavou krev sem ještě neměla.... no mazec ....
Čau holky, tak už jsem 9 den po IUI, testuji na ovu testech pregnyl, včera už skoro nebyla vidět druhá čárka, ale těhotenský test jsem si raději ještě nekoupila 😀 znám se, budu testovat, zbylý pregnyl mi hodí čárku- falešnou naději už jsem zažila při minulém IUI...tak vyčkávám, ale v pondělí testnu, bude to 12den. Příznaky ale žádné nemám!
Cauky holky, 12 DPO a snehobílo. Boli prsa coz znaci prichazejici MS 😔 takze ani 3.IUI nevysla... 😥 tohle uz je na pres cunu! 😤
Takže holky já úplně zapomněla MS se rozjela ve vsi kráse a povím vám ze ten první den sem myslela že umřu bolesti.... nicméně už mi je dobře ;)
Ahoj holky, já se k vám přidám. Mám 12 dní po první IUI (Apolinář) a docela už začínám být nervózní, první týden mě pobolívalo břicho, a takové divné pocity, ale teď jsem úplně v pohodě, jakoby nic. Mám testovat 14 den, ale bojím se toho sněhobíla.
Ale musím říct, že mě hodně drží nad vodou tyhle stránky a vaše zkušenosti a to, že někomu se opravdu zadaří. Děkuju 🙂 🙂 🙂
..

12 den po IUI je skutečně hodně brzo.. závěry bych zatím nedělala, závěry bych dělala až kolem toho 14 dne.. 🙂 hodně štěstí holky