Čerstvě po IUI. Jaké máte pocity?
Ahoj. Jsem třetí den po IUI . Jaké máte pocity, na co myslíte, bolí vás něco ? Pojďte si o tom promluvit,.... Já jsem z Jižních čech... 🙂
Ahoj,tak ja jsem dnes tyden po IUI a docela me dnes pálí břicho,tak nevím,docela mám obavy ☹
Ahoj holky,dnes jsem měla jít na IUI.. jsem 12DC a folikul pouze 12-13mm, takže znovu mám přijít až v pondělí.. nemá někdo zkušenost jestli folikul dorostl ? Už tomu moc nevěřím :(
@suzzikk Mě ted po 5 IUI vyšel pokus s 2x 15 mm a 1x 18 mm. Takže no stres, je to v pohodě 🙂
Jinak úplně první IUI mi vyšla s folikuly okolo 20 mm, prostě záleží jen na tom, jaký vajíčko z toho vyleze, na velikosti moc nezáleží 🙂
Správně načasovaná IUI + dobrá spermie + správný vajíčko = miminko
Držím pěsti
Ahoj holky,tak v pondělí tam žádný folikul už nebyl,ale přesto proběhlo naše první IUI,teď už jen doufat 🙂
@suzzikk upřímně? nechtěla jsem ti to psát před IUI, ale podle mě ti dali dost pozdní termín. Měli to kontrolovat klidně denně právě proto, aby ten folikul neprošvihli. Spermie na vajíčko počkají až 72 hodin, vajíčko na nic čekat nebude, to si jede po vlastní ose. Lepší udělat IUI dřív, než později. Já z těch 5ti IUI zkoušela i cyklus sex před IUI bez absence.
Ahoj holky,
tak já jsem taky celkem čerstvě po svém prvním IUI. Dneska 6 dní... a už 4 dny beru Gynprodyl, měla jste to taky některá takhle? A bylo Vám z toho zle? ... Já mám už dva dny žaludek jak na vodě a večer když si zavedu tabletu a neusnu do půl hodiny, tak hrozný motání hlavy...
Zdravím vespolek.
je mi 41 a chodím do Sanusu v Jihlavě. Ve čtvrtek jsme byli po 2 na IUI. Moc zkušeností nemám, ale něčím už přispět mohu.
* od 5. dne po iui jsem brala Gynprodyl, ale normálně k orálnímu užívání. Trochu komplikované bylo brát ho 3x denně nalačno. Je fakt, že mě stále pobolívalo břicho, ale zle mi vůbec nebylo. Žel to nevyšlo.
* před 2. pokusem jsem měla 11. den fulikol 8 mm. To bylo v pondělí. Dr mě znovu pozval na středu. Nevěřila jsem, že bez jakékoli stimulace doroste tak rychle. Leč ve středu měl 18 mm. Dostala jsem injekci na vyvolání ovu a ve čtvrtek proběhl 2. pokus. Jsem zatím úplně v pohodě. V úterý začnu brát Gynprodyl. Ptala jsem se Dr a říkal, že není nutné brát léky nalačno, tak uvidím, jak mi bude potom. Děj se vůle Boží!
Přeji Vám všem, ať se brzy zadaří //
@lidaadil ahojka, tak co? Jak se citiš? Jsi ted 9 den po Iui pokud dobre pocitam... My byli 2.2. Nechces si psat? 🙂 nemas fb?🙂
@dddkkk ahoj zavadela jsem prvni v tomto Iui... Tabletu gynpridylu a zadne motani jsem nemela. Po par hodinach sla ze mne takova vodicka ... Tak bud to byla ovu a nebo ze by to souviselo s tim gynprodylem? Beru jeste rano a vecer estrofem...
@lenka_1981 AhoJ, byli jsme v Jih ve čtvrtek 2.2., takže máme také teprve 3. den po iui. Cítím se úplně normálně, jen břicho pobolívá, ale to spíše připisuji zácpě, která se nechce vzdát...
Jak se cítíš Ty? Kam chodíš k Dr?
Určitě si můžeme psát. Moje mejlovka je: doubalova.lida@seznam.cz. Jsem i na FB.
@babeta1 Ahojky, no u nas uz se odpocitavaji dny do ultrazvuku a zacatku stimulace, pokud na ult bude vse ok. Jsme objednani presne za 14 dni. Bohuzel ale ted slo mimco na druhou kolej. Dovedeli jsme se, ze manzelova mama je vazne nemocna, takze manzel odjel k ni a ja jsem ted sama doma. Docela tezce to vsichni snasime a manzel se boji, aby to pak nemelo dopad na spermiogram a nase IVF. A co u vas noveho, nejake zpravy z genetiky?
@lenka_1981 tak mokro po gynprodylu taky mám... Čirá voda ale takova lepivá... Já zavadim jen gynprodyl na noc... nic víc a píchala jsem 10000 j Pregnylu, ten už se dle TT vytratil a je mi líp... Takže usuzuji že blbě mi bylo z toho Pregnylu.
@lenka_1981 AhoJ, jak se cítíš týden po iui? Lída
Ahoj děvčata. Kouká, že jsem tady správně🙂 Dnes jsem absolvovala první pokus iui v Praze v PRONATAL. Má některá zkušenost s touto klinikou? Je mě 33 let a manželovi 39.Má špatný spermiogram u mě vše v pořádku. Od soboty mám brát Utrogestan tak jsem zvědavá jak mě bude. Vyšlo to někomu na první pokus?Moc tomu nevěřím a doma už mám nachystaný Gonal F 900.

@babeta1
No myslela jsem , ze kdyz jsem v centru, tak je to automaticky, ze Ti testy maji delat, ale asi to tak neni....☹