Čerstvě po IUI. Jaké máte pocity?
Ahoj. Jsem třetí den po IUI . Jaké máte pocity, na co myslíte, bolí vás něco ? Pojďte si o tom promluvit,.... Já jsem z Jižních čech... 🙂
@hadach no ja to tak mela naplanovany z caru, ovulace pak byla cca za tech 36 hodin, bolelo me i bricho takze to odpovidalo🙂 Ale nezoufej, vyjit to muze! Moc dekuji, sice nam to hned vyslo, ale nakonec to blbe dopadlo, zamlkle tehotenstvi v 11tt takze tak v dubnu snad uz konecne druhy pokus🙂 Hrozne to leti, to prvni IUI bylo v zari, na konci listopadu konec a nez se da telo dohromady atd., ale uz se tesim🙂 jeste me ceka tento tyden pro jistotu genetika, jen je tam dlouhe cekani na objednani i vysledky:/
@babeta1
Tak to me mrzi, ze to neklaplo, alespoň vis, ze tvoje telicko IuI vesele primulo a dalsi pokus urcite vyjde 🙂. No ja IuI mela taky vzdy plánovaný v caru, mam pcos a endometriozu tak trochu komplikovaný... a připadne mi trosku divny kdyz jsem na třetím pokusu IuI a porad zvoleny stejný postup, tak jsem z toho trochu překvapena , kdyz je to caru. Takze v dubnu uz budes uplne fit 🙂?
@lenka_1981 Tý jo, to je drama! Nevím jak pregnyl (také jsem ho dostala), ale na ovitrilu (ten jsem měla minule) bylo napsáno, že může mít vliv na tt 10 dní. Držím pěsti, aby to byl mimíšek a né léky.
Já budu snad testovat zítra. Na net se ale dostanu až po práci dorazím domů - k večeru...
ty jo to je ... o obou napínavé to máš pravdu ... tak zítra si napíšeme... 🙂 ahoj
@lidaadil beruško jsou tam // 🙂 👍😉😍 🙂 nemohla jsem ani dospat... je ještě slaboučká ta druhá čárka, ale jde nafotit 🙂😘
@lenka_1981 moc gratuluji!🙂
@hadach na první pokus a skončilo to zamlkle v 10tt, pak jsem to zkoušela přirozeně půl roku. To se povedlo 2x a skončilo to potratem, pak jsem se zase zničená vrátila na kliniku a 3x nic (díky bohu za moje krátké cykly) no a z 5. pokusu čekám Natálku. Všechny pokusy byly s Ovitrellem 36 hodin. Zkoušeli jsme různé varianty, sex před jako magor, abstinence apod. Jsme oba zdravý, přesto se nám skoro 3 roky nedařilo a za jeden rok jsem zvládla 3x potratit :(
Takže psycho před otěhotněním a psycho do teď :DD paradoxně jsem si myslela, jak si po 1.trimestru oddychnu, ale se špatnou zkušeností si už neoddychneš, dokud neporodíš 🙂
@lenka_1981 gratuluji a držím palce, ať prospívá. 🙂
@lenka_1981 : heart_eyes: Jupííí.......!!! Móc gratuluji a raduji se alespoň z Tvé radosti. To je úžasné! Moc Ti to přeji. Kolikátý jsi měla pokus?
Můj ranní test byl negativní a během chvilky se dostavil "jahodový týden"...
Takže druhý pokus nevyšel. Teď si asi necháme 2 měsíce pauzu (musím si brát kvůli návštěvě centra dovolenou a v práci se začínají cukat. Vzhledem k tomu, že mám smlouvu na dobu určitou, tak si nechci vyskakovat, aby mi ji ještě prodloužili, bude-li třeba). Takže další iui bude nejspíš v květnu...
@hadach Jako tu tam se naskytne nějaký problém, ale jinak musím zaklepat, neznám tvrdnutí břicha, jako si stěžují ostatní květnovky. Nebyla jsem ani jednou na pohotovosti, jako tam některé byly už parkrát. Věci bolí, kdy bolet mají, nebolí, kdy bolet nemají. Tak snad všechno dobrý a těch zbylých 14 týdnů to spolu doklepeme 2v1 ve zdravý 🙂
Uteklo to jako voda.. nejrychlejší část mého života, mám takový pocit 🙂
Takže holky nevzdávejte se a i když se nezadaří, tak se těšte na další příležitost.. Já vždycky nezdar obulela a druhý den jsem se už těšila na další IUI a věřila, že tahle už vyjde 🙂
No a paradoxně vyšla ta o které jsem si myslela, že asi nevyjde, ta u které jsem měla malé folikuly, než obvykly. IUI při které jsem celých 14 dní prochlastala a prokouřila (byli jsme na dovolené a víno jsem si tam otvírala s cígem už v 11 dopoledne :D), vůbec jsem se nekontrolovala a kašlala na všechno. Z dovolený jsem jela už těhotná a na narozeniny mi vyšel pozitivní test 🙂
Do ted si říkám, jak moc to bylo o hlavě..
@lenka_1981 Velkà gratulace.Hlavně hodně zdravíčka a štěstíčka😀 Estrogen jsem si jednou polkla večer a ráno jsem měla co dělat abych vstala jak se mě motala hlava tak že raději zavádím😊
🙂 děkujeme za gratulace snad je mimísek zdravý a vše pujde tentokrát jak má 🙂
@lidaadil ahpj beruško, je mi líto, že t to nevyšlo te´d ale statisticky je třetí pous nejúspěšnější... minule nám to - loni vyšlo na po 3. ale nedopadlo... 30+4 ☹ malá se udusila nevíme asi přiškrcený pupečník ... jinak tento rok to byla 2. IUI 🙂
@lenka_1981 AhoJ Leni, moc Ti to přeji, gratuluji a žehnám Tobě i mimíškovi. Ať se vám oběma (všem třem) daří. A ozvi se někdy, ať vím, že je vše, jak má být (moji mejlovku už tu někde máš). Těším se na dobré zprávy a na podzim na tu nejlepší... Díky moc za všechno. L.
@lidaadil berusko zitra prvni ultrazvuk, kdybych si nesla pro neschopenku, tak jedeme az 9.3. ... Snad tam bude neco videt... 🙂😉 myslim na tebe kočko... Drž se.❤
@lenka_1981 AhoJ Leni, tak co? Je tam gestační váček (nebo jak se to píše...)? Je Ti špatně nebo chceš být prostě v klidu, že si bereš neschopenku? Je všechno v pořádku? Myslím na vás a žehnám...
Já jsem celkem v klidu. Mrzí nás to, ale nehroutíme se. Na začátku března se pp budeme stěhovat, tak máme spoustu práce. Tedy zatím jen pomalu balíme, ale je to zoufalé balení. Odcházíme ze současného bytu hlavně kvůli plísni. A zničených (plesnivých) máme spoustu věcí - je to hrůza!...
@lidaadil ahoj, bylo tam videt jen zlute telisko... To zustava po prasklem folikulu a vyzivuje pak pludek do 12 tt kdy to prevezme placenta, tedy vse je na dobre ceste... doktor rikal, ze je brzo jeste neco videt, ale taky, ze nic spatneho nevidi. Zitra si budu volat na krev... Tak drz pakecky at je hcg slusne... Carka na testu krasne zesilila z ducha je nadherna tmava carka jen behem dvou dnu 🙂 ty jo stehovani to mi ani nepripominej doted mame vystehovano mnoho veci na pudu jsme uprostred kompl. Rekonstrukce baracku... Jinak setrim se odpocivam 🙂 a ty se drz berusko.❤
@lidaadil ahoj tak dalsi kontrola v poradku... Sliznice ma 15mm a dvakrat jsme zahlidli takovy mini flicek... Je tam schovany prdousek... 🙂 zatim tedy vse oka 🙂
Ahoj,
Na první princeznu vyšlo hnedka první IUI i s mojí neovulací.
Rok se s rokem sešel a my zatoužili po druhém ale po 6m snažení jsem sice otěhotněla ale v 8tt dvojčátka potratila,následovala revize.
Uběhl rok a něco a stále se nezadařilo takže znovu hurá do Gestu.
Dnes jsem 4den po IUI a čekám na další zázrak 🙂
@hadach - já dostala injekci v sobotu večer a IUI bylo v pondělí v 16:30, držím palce
@lenka_1981 Díky Leni za zprávičku. To je skvělé! Móóóc Ti to přeji, gratuluji a žehnám. Ať jste v pořádku a v pohodě.
@hanka99 Přeji Ti, ať se zadaří a brzy se objeví //.
Holky prosím o názor, dnes jsem 4 den po IUI a na papíře lehce narůžovělý výtok. Myslíte že to může být ještě k IUI? Břicho mě nebolí a celkově se cítím dobře 🙂 jen mě začaly bolet bradavky, ale to přikládám inj. Ovitrelle. Máte někdo podobnou zkušenost?😉

@handulenka ahoj, jj je zavádění je účinější.. dostane se ho 😉 víc tam kam má...