Čerstvě po IUI. Jaké máte pocity?
Ahoj. Jsem třetí den po IUI . Jaké máte pocity, na co myslíte, bolí vás něco ? Pojďte si o tom promluvit,.... Já jsem z Jižních čech... 🙂
Holky, taky zalezi do jakeho CARu chodite, vsude maji bohuzel jine postupy:( Stanadardni vysetreni by mela probehnout hned na zacatku a podle toho pak nasleduje lecba, IUI, IVF..
Nám vyšlo až 3 🙂
@8karolina4 a jaky je problém spermie? Jaké máš hodnoty?
@katkavfr no to ja prave nevim, napisu ti presne jak to mame napsane ve zprave..mame napsano 15% progresivních, 0% neprogresivních, a 85% nepohyblivých... zádne A,B,C ani D tam nemam, ale dnes jde pritel na vysetrení akrozomu, porad nevim co to je? nevím proc ve zprave to nemame rozepsane na ty pismena 😲
Ahoj,
Moc vám všem držím palce jednou to vyjde prostě musí 🙂
já byla na prvním IUI před 5ti lety a hnedka vyšlo první. A po 5ti letech jsem byla 20.2. ale bohužel to nevyšlo, tak že zítra do Gestu a hurá na druhé.
@katkavfr nenašli nám žádný problém. Spermie suoer. Genetika i imuno vše v pořádku a jen to neslo 🙂)
@katkavfr ahaa, tak ja tohle ve zprave nemela ☹ bylo tam napsano jen 15% progresivních, ale jestli rychlých nebo pomalých to nevím 😵 ale dnes jde pritel na akrozomy, tak treba se tam dozvime vice. Dr.to prej az tak tragicky nevidí, na IUI se chodí i s 10% progresivních, ale ja tomu moc nerozumim... tak uvidime
@tammm prave není 😀 tak nevím na co ho posílají, chudak 😀 ... kdyby tech 15% bylo progresivních rychlých bylo by to super, ale to nevím jiste :-/ jinak holky, dnes jsem delala TT a je pozitivní, jsem 7DPO ale nedavam tomu velkou váhu, protoze jsem dnes 8 den po pichnutí pregnylu 5000, tkaze to bude pregnylova carka urcite.
@lory303 to vypadá hezky. Ake i ty první čárka vypadá děsně slabé. Me se čárka objevila 16 den po iui. Měla jsem ovitralle.
@8karolina4 no ja tomu moc sanci nedavam, jsem teprve 7DPO takze pochybuji,ze by uz takhle sly čarky videt,je to spis tim pregnylem ☹ ale zase je dnesní silnejsi nez vcerejsí.
@8karolina4 to máš teda krásnou čárku 🙂
@lory303 no když je silnější jak včera. Tak je to Dobre znamení. Nevím jak dlouho se drží pregnyl
@lory303 Ja do 14 dni neměla nic. Teda vždy jsem ho vyhodila 🙂) až ten 16 den dvě mega čáry 🙂

@keeshka takze myslis, ze s 15% pohyblivych spermii mame s IUI sanci? IVF si nedokazu zatim pripustit.