Čerstvě po IUI. Jaké máte pocity?
Ahoj. Jsem třetí den po IUI . Jaké máte pocity, na co myslíte, bolí vás něco ? Pojďte si o tom promluvit,.... Já jsem z Jižních čech... 🙂
ahoj holky, jsem třetí den po IUI a bolí mě břicho. injekci jsem si měla píchnout 7 DC jsem měla folikulky 15 mm 9 DC jsem si měla píchnout injekci a 11 DC bylo IUI. Mám krátké cykly proto takhle brzo..Myslíte že bolest je v pořádku ?
@gabra29 Uplne te chapu, nam vyslo na podzim hned prvni IUI, ale nakonec zamlkle tehotenstvi takze se taky bojim, ze se neco po... Musis si rikat, ze pravdepodobnost, ze by se to opakovalo je mala! 🙂 Kdy jdes na IUI? Ja snad pred Velikonoci, prvni IUI po te revizi v listopadu, ale mam hrozne kratke cykly (ovu 12 DC) tak snad se trefime jeste pred svatky. Musim totiz brat jeste kortikoidy na imunitu tak to do sebe nechci vsechno ladovat dyl nez je nutny:(
@babeta1 to si říkám, ale skoro po 6 letech si začínám říkat jak je možné že to nejde, když poprvé jsem otehotnela ani nevím jak. Zatím jsem 2 IUI měla bez hormonů, ale možná budu muset něco brát. V úterý jdu na ulrazvuk a když to bude o.k. Tak bychom zkusili další IUI třeba hned další den. Ty beres nějaké hormony? Mě přijde, že je často dávají i když ovulace normálně funguje. Nechápu. Moc držím palce.
@gabra29 jestli mas ted vsechna vysetreni v poradku tak je to fakt zvlastni, ale verim, ze i psychika dela sve :( Budu mit zase Clostil 2-6 DC, jinak ty kortikoidy, to jsou taky vlastne hormony, ale ty mam na tu imunitu a budu je muset brat i v tehotenstvi:(
Taky si ve finale rikam, ze kdyz mam ovu ted i bez leku tak je-li to nutne, ale samozrejme dva foliky uz zvysuji sanci, ze se povede.. ted to zkusim tedy s nimi, naposledy jsem to brala v zari pred IUI tak aspon je odstup a mozna dalsi pokus bez nich. Jinak jsem pichala jeste klasicky Ovitrelle/Pregnyl, to je pro me nocni mura, musel mi to pichnout pritel, ja to sama do bricha nedam 🙈 Tak budu drzet palce na uz at je uroda a dej vedet🙂
@babeta1 to jsme na tom stejně, já bych si to taky nepíchla, naštěstí mi to vždycky píchla sestřička v CARU, bolelo to jako čert. Snad to teď taky vyjde tak, že mi to píchnou tam. Mě možná taky čeká Clostil, jenom doufám, že budu mít správné dávkování, abych neměla třeba těch vajíček zbytečně moc. A co bereš na tu imunitu? Predison? kvůli NK buňkám? mě je zjistili zvýšené, ale nijak moc. Dostala jsem na to medrol, prý pokud bych šla do IVF, tak to mám brát před transferem, zatím jsem si to nevzala ani jednou, tak uvidíme.
Moc držím palce a dám vědět, jak to vypadá. V úterý jdu na ultrazvuk, ale zatím na sobě necítím nic, žádná ovulka a ani náznak, tak uvidíme.
@gabra29 U mne jednou vysel Pregnyl v ordinaci a po druhe to byla nedele, takze smula🙂 To jsem mela Ovitrelle, bylo to uz nachystane ve strikacce tak aspon tak a pritel to zvladl za me ale i tak jsem se bala😀
Jj mam moc NK bunek:( Brala jsem Medrol, cca mesic a pul pred IUI a kleslo to, vysadila jsem pak v tehu, kdyz bylo srdicko. Bohuzel to tedy stejne nedopadlo tak uvidime co druhy pokus. Ted beru Metypred a pred IUI pujdu zase na krev jak to vypada, kdyz blby tak cekame na dalsi mesic.
Tak na ovu mas jeste cas, to bude dobry v utery!🙂 Ten Clostil snad zacinaji nizke davky, kdyz mas hormony a ovu v pohode, jeden max? Na me byl teda i ten moc no..Ale nekde asi poslou na iui i s vic foliky. Me rekla ze se 4 ne, ze je to risk, i kdyz sance mala na ctyrcata🙂
Holky,včera rano pichnut Pregnyl a dnes zaveden Utrogestan,doufám že už folici praskli.Nemůže mě bloknout ovu že?
@babeta1 tohle nechápu, doktorka mi řekne, že úspěšnost IUI je malá, sice znám poměrně hodně holek, kterým to vyšlo a třeba i hned napoprvé, ale když máš 4 folikuly tak se bojí? a čeho? že se povedou rovnou všechny čtyři? když je teda malá úspěšnost? přijde mi to trochu zvláštní. Taky mám ještě v lednici Ovitrelle, naštěstí zatím tam akorát čeká 🙂 uvidíme v úterý na UZ, zatím necítím nic, tak snad něco bude. Já mám NK buňky asi 17%, řekli mi, že to je lehce zvýšené, tak nevím, zatím neberu nic, ale možná na to taky dojde ☹ takže bereš toho Clostíku půlku? já když budu muset, tak bych taky ráda jenom malou dávku. A kdy jdeš ty na IUI?
@gabra29 Ja mela poprve NK 26 myslim a ted 22 takze beru ten Metypred, melo by to byt idealne do 10. Cekam na ms a podle toho, snad pred Velikonoci🙂 Jj mam si vzit zase pulku, stacila nastesti, uz ted si pripadam jak chodici lekarna🙂
Ona ta uspesnost asi taky pripad od pripadu, vypada to, ze u mne se totiz spermie nedostanou pres cipek i kdyz jejich kvalita je top, zrejme kvuli konizaci na ktery jsem kdysi byla, mozna i ta imunita tam ma roli...tak to asi nechteli podcenit. S IUI jsem otehotnela hned na prvni pokus. A pak taky zalezi na pristupu CARu/konkretniho lekare no.
Teda tak jsem napnuta a drzim na utery palce🙂 Kdy by bylo cca IUI?

Já měla min.cyklus folikul 22mm když mi to píchl,tak to prasklo dřív 🙂