icon

Čerstvě po IUI. Jaké máte pocity?

kaluka
25. bře 2011

Ahoj. Jsem třetí den po IUI . Jaké máte pocity, na co myslíte, bolí vás něco ? Pojďte si o tom promluvit,.... Já jsem z Jižních čech... 🙂

veruszt
9. dub 2017

@luciasek1987 držím pěsti,pak dej vědět

babeta1
9. dub 2017

@luciasek1987 super, presne takhle jsem to mela🙂 gratuluji a at je vse ok!🙂

luciasek1987
9. dub 2017

@babeta1 měla jsi takovou čárku?? Snad bude vse dobre

babeta1
9. dub 2017

@luciasek1987 Jj mozna i slabsi🙂 nekde zpetne je tu fotka z rijna🙂 moc drzim palce! Ja jdu na iui koncem tydne tak snad bude taky duvod k radosti🙂

luciasek1987
9. dub 2017

@babeta1 hned po iui jsem jedla asi 5 dni ananas a pila jsem ananasove dzusy🙂

gabra29
9. dub 2017

@efijil to je těžký, když je to blb, tak s tím asi nic neuděláš, to bys musela přejít k jinému doktorovi. Ale logiku to opravdu nemá a hlavně, když ti to udělá týden předtím než budeš mít folikul těsně před prasknutím, tak je to k ničemu. Možná to tak dělá schválně, aby tě donutil do IVF, z toho jsou lepší peníze než IUI. Je to mazec.

gabra29
9. dub 2017

@luciasek1987 super, to vypadá nadějně. Držím palce, ať vyjde pozitivně i krev a pak už hurá a užívat těhotenství 🙂

gabra29
9. dub 2017

@babeta1 tak jak to s tebou vypadá? kdy jdeš na IUI? držím palce, ať to klapne před Velikonocemi a pak už jenom čekat. Držím palce.

katkavfr
9. dub 2017

No holky já sice nemám po iui teď jedu první cyklus po neúspěšném a řeknu vám ze takové pobolivani spodku od ovulace sem neměla sakra dlouho... a ne určitě se nepovedlo sex byl jen 1 , sice při ovu ale s těma mrchamá línýmá tomu neverim 😂😂😂😂😂

babeta1
10. dub 2017

@gabra29 Snad ve ctvrtek🙂 Ovu ale vychazi na sobotu tak lepsi by byl patek asi..jen nevim jak to tam nakonec maji, kdyz je svatek. Co ty, jak se citis?
@luciasek1987 Jj o tom jsem uz nekde cetla🙂 Ja ananas nesnasim tak jsem nezkousela🙂) Co krev??
@katkavfr Hele nikdy nevis, jednou staci a i lina mrcha dorazi do cile🙂 Kdy jdes na dalsi iui?

luciasek1987
10. dub 2017

@babeta1 krev pozitivni hcg 120,5.. zitra mam termin ms.. tak pry dobry 🙂

veruszt
10. dub 2017

@luciasek1987 super, gratuluji 😊. Já ani nezkoušela, břicho bolí už od včera.😒

veruszt
10. dub 2017

Holky, nevíte náhodou jak je to s iui ohledně pravidelnosti?Je lepší je podstupovat pravidelně každý měsíc,nebo se může měsíc vynechat?

katkavfr
10. dub 2017

@babeta1 no hele po 7mi letech tomu nevěřím fakt že ne 😂😂😂😂 no uvažovala sem ze na další zajdu v květnu teď v dubnu vůbec nestíhám nic 😂😂😂

babeta1
10. dub 2017

@luciasek1987 Pecka, gratulace! 🙂 To bylo kolikate iui?

@veruszt Ja myslim, ze se uspesnost zvysuje, kdyz je to opakovane za sebou - jeden mesic muze byt folik zrovna prazdny, dalsi uz ne.. taky zalezi jestli beres nejake leky.

@katkavfr Aha, no chapu..ale nikdy nevis vid🙂 Ja kdyz neklapne duben tak chci hned v kvetnu na dalsi tak kdyztak budeme cekat spolu🙂

luciasek1987
10. dub 2017

@babeta1 prvni😄😂

tammm
10. dub 2017

Je holky možný,že oba jsou v pořádku a jen se třeba spermie nedostanou skrz čípek 🙂

veruszt
10. dub 2017

@babeta1 neberu vůbec nic,ale jsem po druhé iui a u obou jsem měla od 5 dne hrozné bolesti v podbřišku jako by přicházela ms,tak chci zjistit zda to má souvislost a navíc manžel zrovna rehabilituje v lázních 😉

gabra29
10. dub 2017

@babeta1 to je pravda, ještě je svátek, ale to nevadí, myslím, že i ten čtvrtek je o.k. spermie tam vydrží až 5 dní, tak proč ne. A holčičky jsou odolnější, tak by to mohla být holčička 🙂 moc držím palce.
Já o.k. první 3 dny po IUI mě pobolívalo břicho, teď už je to lepší, včera záda, ale jinak dobrý. Snažím se na to moc nemyslet a hlavně neupínat, nechávám tomu volný průběh, říkám si, že teď už to stejně neovlivním. Dej pak vědět kdy tedy jdeš a budu ti moc držet palce.

babeta1
10. dub 2017

@luciasek1987 No vida, u mne taky vyslo prvni tak snad vyjde zase🙂

@tammm jj, mohu potvrdit, mam to tak:( 3x PCT test a vzdy blby:(

@veruszt tak to nevim, ja mam dost bolestivou ovulaci treba, ale ta neni pet dni po iui🙂

@gabra29 holcicka by byla fajn🙂 tak snad prezijou i do soboty haha. Urco napisu, taky dej vedet jak se to vyviji🙂

veruszt
10. dub 2017

@babeta1 Ovulaci mám bolestivou taky,toto jsou typické menstruační bolesti,trvají nepravidelně od cca 5 dne až do ms,ptala jsem se na to třech doktorů,nikdo neví 🙄

tammm
10. dub 2017

@babeta1 co je to pct test?
Ja už špekuluji co by mohlo byt u mě špatne 🙂

babeta1
10. dub 2017

@veruszt napada mě jedině cysta, ktera pak s ms odejde? Ale to by se dalo z uz poznat pred ms..

@tammm No ten prave odhali, jestli spermie projdou a prezijou - berou si od tebe vzorek v dobe ovulacniho hlenu, ty mas den pred tim sex a bud v tom vzorku jsou a "zijou" nebo ne🙂 U nas vzdy k.o. a zkouseli to i s cizimi spermiemi a taky k.o.:/ Jinak nez IUI to zrejme obejit nejde:/ Ja byla pred lety na konizaci takze to s tim muze trochu souviset, i kdyz muj doktor zase tvrdi, ze ne.. Kazdopadne pres cipek u mne stopka 👎

petranesl
10. dub 2017

Ahoj 👋🏼. Ráda bych se k Vám přidala... Dnes jsme byli na prvním IUI... Nasazen utrogestan 2x2 vaginálně...už teď z toho mám hrůzu... A je před námi nekonečné čekání...v papírech mám provést test za 18 dní... Vzhledem k tomu, že MS chodí tak 12 po ovu...tak bych chtěla téch 13-14 dní vydržet

tammm
10. dub 2017

@babeta1 ahaa,to mě asi gynekolog neudělá 😀 ten už by ze mě nechápal.Sama si říkam co chci naordinovat 🙂 nemám čas a jednám 🙂

babeta1
10. dub 2017

@tammm a chodis nekam do CARu nebo jen ke svymu Mudr.?

babeta1
10. dub 2017

@petranesl vítej a držím palce!🙂

tammm
10. dub 2017

@babeta1 zatím obtěžuji jen svého 🙂

gabra29
10. dub 2017

@babeta1 to si piš, že prezijou do soboty. A kam chodite do CARU? Ty máš dobrý, že víš kde je problém a je poměrně dobře resitelnej, takže urcite to klapne. Cítila jsi se po IUI nějak jinak? Já myslím, že je na všechny priznaky ještě brzo. Teď zbývá jenom doufat, že to klapne a čekat.

gabra29
10. dub 2017

@petranesl nemej z toho hrůzu, bude to v pohodě. Já taky zavadim Ultros a zatím dobrý, jenom ještě 10 dní čekání a pak uvidíme. Držím palce ať to vyjde.

Strana