Čerstvě po IUI. Jaké máte pocity?
Ahoj. Jsem třetí den po IUI . Jaké máte pocity, na co myslíte, bolí vás něco ? Pojďte si o tom promluvit,.... Já jsem z Jižních čech... 🙂
@petranesl tak to mě mrzí, ale taky myslím, že není ještě nic ztraceno, zkusila bych zas zítra, já mám jít za 14 dnů po na krev, zda se povedlo nebo ne. A říkáte že mamatest blbý jo? No tak to je super, jiný doma nemám 😒, ale i tak se bojím, že to asi neklapnne, jak píše @babeta1 jsem úplně bez příznaků, jsem teda unavená a při chuti, ale to dělá prý ten Utrogestan, prsa vůbec necítím, jen mě občas pobolívá břicho, ale to asi taky ten Utrouš. Na IUI jsem byla 13, takže dneska jsem 10, 11 den? (počítáte i ten den kdy jste na IUI byly, nebo až od toho dalšího dne?) 20týho ve čtvrtek jdu na tu krev, tak uvidím. Na testování mě už svrběla ruka, ale zatím jsem odolala, doma mám 3 testy, možná prubnu nejdřív zítra, nebo až den před tou kontrolou.
@antoaneta iui se počítá až den po zavedení. Ja měla čárku až 16 den. Příznaky vůbec žádný. První trimest jsem byla asi 3 večery děsně unavená. Jednou me bolela hlava jinak vůbec nic do teď. SnAs to vydrží až do konce 🙂
@antoaneta jinak ano, máma testy dělají falešný duchy dost část0. Nejlepší dr Max a pak ten drahy digital
@gabra29 no nevim no, prece jen jak to minule vyslo tak to uz porovnavam :( ty prsa jsou jistotka, jinak me nikdy neboli pred ms:/
@antoaneta ja byla taky 13.;) iui pocitam jako den 0.. minule 12. den //🙂
Jinak holky mamatest jsem mela a ukazal spravne // Mam jeste clearblue a nejaky z rossmannu. Stejne jako predtim tedy a u vsech stejne vysledky🙂
@petranesl v tyhle situaci bych praci přednost nedala. At pak není pozdě a nevycitas si to....
ach jo, tak já už myslela že jsem 11tý den a ono nic🙄 takže teprve 10tý, to se tak táhne😒
@8karolina4 dodalas mi ale naději, že i 16tý den je šance i s těma nepříznakama, a když si neměla potíže do teď, tak to bude v pohodě až do konce, přeji jen to nejlepší
@babeta1 aha, tak to mě zas před menses prsa bolí skoro vždycky, stejně tak při ovulaci, tak možná? 😉 že bych to mohla naopak brát jako příznak? No radši nebudu zbytečně myslet na blbosti a ve všem něco hledat. Ale je to tak těžký...
Jé a ty @babeta1 si byla taky teda 13? úplně stejně, to je super a co teď? Budeš testovat zas ten 12tý den jako minule, nebo dřív, nebo naopak vydržíš do kontroly? A máš jít taky na krev, kdy?
@petranesl Verim, ze pul dne to zabere urcite, ale tak zase narok na lekare mas.. Ja musim nosit i papirky s razitkem takze nikdo nemuze nic rict. Samozrejme nerikam kam chodim, ale stejne asi sef tusi..
@antoaneta Jj 13, mame to nastejno🙂 Ja na krev jit nemam, ani minule jsem nebyla, sla jsem rovnou az na ultrazvuk. Bud to dostanu nebo ne a budu mit pozitivni test. Akorat musim na krev hned kvuli imunologii protoze beru leky. Jinak minule jsem testovala 10. den a nic a pak ten 12.. Takze driv urcite ne, chtela bych vydrzet treba do stredecniho rana.. Ale jak rikam, minule to bylo jine :( Vim, ze to pokazde nemusi byt stejne, ale proste to ve mne uz hloda, ze z toho spis nic byt nemusi.. Ty to zkusis kdy? 🙂
@babeta1 copak to ja taky mam propustky...ale tu praci za mne někdo musí udělat... No uvidím az tam zavolám co mi řeknou... Myslím, ze je možný ze to ted bylo i blbe nacasovany... Kdyz probíhala inseminace tak mi ani nekontrolovali velikost folikulu a sliznici...proste tam jen frkli spermie a čau... Kontrolní utz dělala v patek kdy byl folikul 17mm , v sobotu jsem píchala ovitrelle a v pondělí byla inseminace ale uz bez kontroly...
@babeta1 no nahlodala si mě s tím 12tým dnem, tak možná vyzkouším už v úterý, ale ještě uvidím. Některé holky co tu psaly, měly prý // už 10tý den? Možná si ale ještě předtím zkusím pořídit jinej test, pro sychr, mám jen tem mamatest. A jak to bylo u této tvé IUI? kdy si byla na ultrazvuku a kdy sis píchala Ovitrelle?. Já byla 11.4. na ultrazvuku, měla jsem 16 mm folikul, to jsem byla 12 den cyklu, ten večer, v úterý jsem večer píchala Ovitrelle a ve čtvrtek 13.4. jsem zhruba o půl 12 hod. šla na IUI.
@antoaneta to jsem nechtela🙂))
Ja to mela prave komplikovany kvuli tem velikonocnim svatkum, kdy tam nejsou - mivam ovulaci cca 12 DC coz vychazelo na sobotu. Takze ja sla 10.den rano na uz, mela jsem folik 19 mm a druhy asi 16 mm a rovnou mi pak pichli Ovitrelle a taky o pul12 na iui🙂 Tentokrat tedy ani nevim, kdy ta ovu byla, bricho me pobolivalo az do soboty.. No je to napinacka, ale jsem smirena kdyztak s kvetnem🙂
Dobré odpoledne snažilky, mohla bych se Vás zeptat na pocity po IUI? Mám naplánovaný ultrazvuk 12DC (příští středu) a prý, pokud to bude dobré, tak hned ten den IUI. Problém však je, že já ve čtvrtek odjíždím na poznávací zájezd, kde se bude převážně chodit a většinu nocí strávím v autobuse - máte některá zkušenosti s Utrogestanem v práškové podobě? Jelikož v takovýchto podmínkách zavádění nepřichází v úvahu :( A nebo myslíte, že by bylo lepší vše odložit až na další měsíc i s tím, že nebudeme mít možnost IUI s manželem "podpořit" vlastní snahou v dalších několik dnech po? Předem všem děkuji za názory a přeji krásný den 🙂
@babeta1 o žádném problému zatím nevíme, ale výsledky krve budu teprve probírat na ultrazvuku s doktorem a to bude ten příští týden ve středu. Domnívala jsem se, že Utrogestan je nutnost, protože o něm čtu u každé snažilky, která jde na IUI. Pokud by se to obešlo bez něj, tak by snad neměl být jiný důvod, proč to nezkusit před odjezdem (pokud mi samozřejmě vyjde dobře ultrazvuk). Děkuji moc za info 🙂
@horvi02 ahoj me utrogestan napsala moje gyn.uz dávno a ani jednou jsem ho nebrala, v centru mi rekli, ze není potreba.. mela jsem hodne nizko deložní sliznici po clostibelgytu, ale jak jsem ho vysadila, tak mi zase hezky narostla a jim Drmek fort na sliznici+ jim grep. Podle me ten utrogestan brát nemusis... Já osobně bych na další měsíc nečekala... mela jsem jit na iui uz minuly mesic, ale dr. to spatne vypocitala, tak jsem nesla a to cekani je hrozne 😀 já jdu na iui taky ve stredu nebo ve ctvrtek... na ultrazvuk uz jdu tento patek 8DC, protoze v pondeli je volno, tak aby jsme prej nic nezanedbali...
@lory303 tak to máme skoro stejně (já mám 8DC v sobotu :D ), tak pak prosím pisni, jak ti dopadl ultrazvuk. Jsem na to moc zvědavá a snad tedy folíky vydrží až do té středy hezky připravené 🙂 Od kterého DC bereš Clostyl? Všimla jsem si, že to se taky různí (někdo od 3DC, někdo od 5DC). Já ho mám brát 5.-9. DC
@horvi02 já už clostil neberu... brala jsem ho v listopadu a v lednu, ale snizoval mi hrozne delozni sliznici. V centru mi rekli, ze kdybych byla tehu, tak se ten plod stejne neudrzi, takze clostil uz neberu... jim jen drmek forte, Fertipronu a 5 dní pred IUI grepy nebo grepovou stavu. jinak brala jsem ho myslim od 3DC 🙂 doma se jeste mrknu. Jo a dam urcite vedet jak dopadl utz 🙂 ty mi pak taky musis dat prubezne vedet 🙂
@lory303 ten drmek jíš od 1DC až po IUI? Mám ho totiž doma od zjištění vysokého prolaktinu, ale když po testech zjistili, že to byla asi jen chyba vzorku/měření, tak jsem ho vysadila - tak bych ho mohla zase začít užívat. Ještě mám doma Gynex a pupalkový olej - už jsem z alternativní léčby za toho 2,5 roku vyzkoušela spousty - ale nevím co můžu/nemůžu teď s tím clostylem užívat, abych si nějak neovlivnila působení těch léků. Na kolikáté IUI jdeš, jestli se můžu zeptat?

Ahoj holky! Tak jsem to dnes nevydržela a 13 dni po IUI testovala...mela sem se na to vyprdnout a jeste tech par dni vydržet v naději ☹ bohužel jediný test ktery měli byl mamatest a pepino..