Čerstvě po IUI. Jaké máte pocity?
Ahoj. Jsem třetí den po IUI . Jaké máte pocity, na co myslíte, bolí vás něco ? Pojďte si o tom promluvit,.... Já jsem z Jižních čech... 🙂
Takže holky trochu teď tu statistiku pozitivních ohlasů a vydařených pokusů snížím😢
@babeta1 tak jsem to dneska ráno stihla a prubla a nic, bílo, ani sebemenší náznak, zkoumala jsem ho ze všech stran a úhlů. Sice jsem testovala s mamatestem, ale nechci si zbytečně fandit. Víc bílý to už by snad ani nešlo ☹ Navíc, ani žádný těhu příznaky k tomu, spíš naopak. Břicho mě bolí, tak, že to už fakt snad musím dostat každou chvilku, nebo co. Akorát mě štve, že mě tak bolí celou dobu od IUI. Už aby to bylo za mnou 😒 I když to moc nejde snažím se tomu moc nepoddávat a nechci ani házet hned flintu do žita, říkám si, dnes je to 12 den od IUI a někde doporučují testovat až 14 den, ale vzápětí zas to doufání se zlomí v to, že ale někomu // vyskočili již 10tý den a
@babeta1 dneska a byla na tom stejně jako já 😔 tím ale nechci na Vás přenášet své negativní emoce, nechci Vám brát iluze a nadšení s očekávání svého prvního IUI - ale jste opravdu mladé a určitě Vám to vyjde a povede se!!!! budete úspěšné třeba hned napoprvé a tobě @babeta1 moc gratuluji, trošku závidím - ale tak hezky - neboj a opatrně našlapuji, aby se ta druhá čárka nelekla a neztratila se, naopak jen a jen sílila!!!!
@antoaneta Ahojky vím, že se to lehce řekne, ale nebuď smutná. Posledních 12 měsíců prožívám stejné zklamání jako ty, ale potom si pobrečím a zase naberu sílu do dalšího měsíce. Je to těžké, ale vím, že na každou z nás miminko čeká a jen musí dojít ve správnou chvíli, většinou je to když to člověk nějméně čeká... já jdu příští týden na moje první IUI a už teď se bojím zklamání, že nevyjde... Ale podle mě má vše svůj důvod... Ale stejně je ještě šance, aby // na testu byly... každá to má fakt jinak.. někdo má v moči víc hcg někdo zase méně. A i kdyby to tento měsíc nevyšlo, tak jsem četla, že čím víc IUI, tím šance stoupá. Většinou vyjde až třetí IUI. Držím palce, at se ti co nejdříve zadaří 🙂
@lory303 málo komu vyjde první iui. Nám po clostiku vyšlo 3 pokus. Test až 16 den byl s duchem.... jinak doktorka nám doporučila Max 3 pokusy a pak už ivf. Nechtěli jsme čekat. Hlavně teď hodně center mají studie a není to ivf tak drahy. Dvoum kamoskam to teď vyšlo ta studie....
@8karolina4 fakt? já ještě na iui nebyla, na první jdu příští týden, ale přemýšlím dopředu co kdyby nevyšly všech 6, které chci podstoupit. Vůbec nevím jak IVF probíhá.
@lory303 no my jsme si rekli fakt Max 3 a jestli by nevyslo. Tak ivf... pak jsou to akorát nervy půl roku když nevyjde :(( a pak ani není jasny jestli vůbec muže vyjít. Úspěšnost je jako při sexu doma :( doporučuji udělat imuno a genetiku
@8karolina4 v pátek jdu na folikulometrii, tak se na genetiku a imunolgii zeptam.. muzu se zeptat kolik se za to plati a jak to probíha? To vezmou jen krev a pak si zavolam na vysledky?
@lory303 Ja chodila do iscare a tam na genetiku býka doktorka z gennetu. Vzali nám oběma krev.. co se tyče imuno. To cary nedělají. Potřebuješ zadanku. Jediný dvě centra ale co stojí za to je Praha a Plzeň. Jména tuším malickova a ulcova... někde to ovšem psát nechtějí. Až po nevydařeném ivf :( na imuno berou krev a muž soermio
@8karolina4 jsem ze Zlinského kraje, tak tedy nevím kam na tu genetiku a imuno mam jít 🙄
@lory303 v centrum ti snad poradi....
@antoaneta Moc děkuji! Ale jak jsem psala, stojim nohama na zemi, vim, ze se muze stat cokoliv.. stejne jako minule, kdy jsem si konecne tyden pred screeningem oddechla, ze uz to musi byt dobre a ono to dopadlo hned jinak..
Verim, ze kdyz uz jedno ditko mas tak bude i druhe! To zavidim ja tobe, uz mas svou jistotu🙂 Ani ted to neni ztracene, muzou se jeste // objevit kdykoliv! Rozhodne nehazej flintu do zita, kdyz ne ted tak proste priste🍀🍀
@lory303 A ty se taky neboj, rok je jeste v poho, nam jestli to vyjde tak skoro po dvou a to uz mame vse mozne vysetreni za sebou a rok dochazeni do CAR. Nevim kolik ti je, ale pokud te vylozene netlaci cas tak zkus klidne iui 6x (pokud vam nenajdou duvod kvuli kteremu by bylo lepsi ivf) a urcite se ted nestrachuj dopredu, psychika taky hraje svou roli! Vidis, ze u mne se povedlo dvakrat tak proc ne u vas;)
@babeta1 vyprdni se na hledání negativních zpráv, ber to pozitivně, dopadlo to a dál to bude jenom dobré. Řekni si, že to špatné už sis vybrala a nemysli na to coby kdyby 🙂 jak se říká, že pozitivním přitahuješ zase jenom pozitivní. Tak hlavu vzhůru, žádné hledání a držím palce. U mě zatím nic, jsem objednaná na příští úterý na ultrazvuk tak uvidíme. Chci se zeptat jestli bych neměla zkusit další IUI s Medrolem když jsem ho dostala napsaný pro IVF
@gabra29 Ja vim no, ja si prave minule rikala, ze to musi byt ok, protoze neni fer, ze se to povede po takove dobe a jeste diky iui/ivf a pak by to jeste nedopadlo? No byla jsem naivni 😝
Moc drzim palce a urcite pis co a jak! S tim Medrolem muze byt, jen by ti tedy meli udelat nejake kontrolni testy jak to na tebe funguje a pak rict, jestli je to ok nebo jak.. Na to brat to jen tak je to bohuzel moc velky svinstvo :(
Hoj holky, já byla na IUI v pondělí. Spermiogram - pohyblivost 16% :( ale stejně toho šly, minule jsme měli 21% a nevyšlo to...nevidím moc nadějí, ale léky utrogestan a spol beru :(
@charlii jinak me dr. rekla, ze IUI se dela od 10% pohyblivosti, takže jeste nezoufej, nadeje je.. staci jedna spermijka... pak dej vedet jak jsi dopadla az budes testovat, jo ? 🙂 Nekteré holky tu psaly, ze mely u prvního IUI pohyblivost treba 40% a nevyslo to, a u druheho IUI 20% a vyšlo to 🙂
https://m.heureka.cz/afrodiziaka/eregma-max-pow...
Nebylo by na škodu zkusit,bylo mě to doporučeno.Je dobry to zobat oba 😉
Včera jsem se dozvěděla,že kamarádka je těhu,od r 2009 nebrala prášky a je těhu přirozeně,muž měl špatné sperma a ji nedozrávaly vajíčka a nedobrala druhe balení,možná zázrak.
@simciq No vypada to tak, vcerejsi test se vyvedl tak uvidime, rikala jsem si, ze ti pisnu zpravu🙂 Moc dekuji! Ted bych potrebovala nejaky recept jak to prezit a nemit cerne myslenky;) Jak vy se mate?
Jinak holky, rano jsem testovala znovu a vypada to, ze carka sili tak snad..🙂 Ms mela prijit o vikendu tak to bude takove rozhodujici..
Chci se zeptat,proč dr někomu dává 5000iu Pregnulu a někomu 10000?
@babeta1 na to ti recept nedám, sama jsem se stresovala asi do 30 týdne. Jako ted jsem už úplně v klidu a čekám jen kdy to konečně přijde 🙂
Mám se dobře, jen je to už hodně, hodně náročný. Nemyslela jsem si, že někdy tohle napíšu/řeknu, protože jsem mimi měla vymodlené, ale pomalu se začínám dostávat do fáze, že se na porod těším jako na vysvobození. Tahle poslední fáze je drsnější, než jsem si představovala 🙂) Ale jinak je to super 🙂

@horvi02 dekujiiii 😘😘