Čerstvě po IUI. Jaké máte pocity?
Ahoj. Jsem třetí den po IUI . Jaké máte pocity, na co myslíte, bolí vás něco ? Pojďte si o tom promluvit,.... Já jsem z Jižních čech... 🙂
@lory303 podle toho, co jsem četla je to individuální..mě bolela ta prostřední část, jak so tebe vleji tekutinu, jakoby te ti chtělo zevnitř roztrhnout, ale trvá to jen chvilku, jsem to prodychala. Ja nechtěla narkozu, takže kdybych musela, jdu znovu do této varianty. Je me po tom tyden bolelo břicho - prý to muže poleptat střeva..
@babeta1 Pregnyl píchnut,koukla jsem a min cyklus jsem měla kolem 2 cm až 10 dc 🙂 takže si myslím,že jsem to píchla tak akorát.
Sex už taky byl 🙂 sice ve vaně,tam se to nemá,ale nebudu přemýšlet co můžu a nemůžu a budu si to užívat a hlavně to jistit ješte pár dnů.
Můj hned jak došel z prace,tak se ptal kdy je den D 😀 prý to musíme zvládnout bez Caru 🙂
Budu za blbku, ale co to je to DC? Procitam si diakuzi a nejsem z toho chytra. 10dc, 12 dc...co to znamena?
@pasteta je to tam!!!!! Čárka bude sílit 🙂
@8karolina4 Já ještě nechci jásat dokud mně to příští týden nepotvrdí doktor.0)))Ale když jsem tam ležela, tak jsem měla pocit,že to prostě dopadne a na umělý nepůjdu.
@pasteta můžeš na krev. 🙂 ta ti řekne 🙂
@8karolina4 JJ určitě. Jen mám takhle pár kamarádek, který se hned radovaly a potratily, tak zatím nejásám a počkám co mně řekne on. Ale bylo by to fajn. Hlavně když mně IUI vůbec dělat nechtěl🙂)

@babeta1 nevím,jsu hloupá a líná jet do Caru? A dr to chce zkusit doma a uvidí se.Jsu po laparce,tak uvidíme.