icon

Čerstvě po IUI. Jaké máte pocity?

kaluka
25. bře 2011

Ahoj. Jsem třetí den po IUI . Jaké máte pocity, na co myslíte, bolí vás něco ? Pojďte si o tom promluvit,.... Já jsem z Jižních čech... 🙂

horvi02
10. kvě 2017

@lory303 u mě zatím nechtějí dělat test průchodnosti, protože jsem jednou otěhotněla (i když jsem velice brzy potratila a doktor si ani nebyl jistý, jestli nemohlo jít o mimoděložní atd). První chtějí na klinice vyzkoušet IUI a když nic, tak pak test průchodnosti. Ale když to bude na mně, tak půjdu na laparo (i když mám hrůzu z anestezie). Protože u laparo při zjištění problému ti jej hned odstraní - kdežto u hycosy to bude nepříjemné/bolestivé a při zjištění neprůchodnosti budeš muset stejně na tu laparo jít :( Takže bych to udělala zrovna, ať mám "klid".

8karolina4
10. kvě 2017

holky komu nejde iui, nechte si udelat genetiku a specialni testy reprodukcni imunoologie ...

lory303
10. kvě 2017

@8karolina4 na tohle se chci zeptat dr. ve stredu. Platila jsi za to neco?

8karolina4
10. kvě 2017

@lory303 nene, nam to napsali v v pohode, ale imuno je dobry jen v praze a plzni

lory303
10. kvě 2017

@8karolina4 jeej, tak to mam hodne daleko,ale kdyz mi to dr. doporuci, tak na to pujdu... diky za info 😉🙂

lory303
10. kvě 2017

@horvi02 jo vlastne, to uz jsi mi psala 🙂 me uz se to tady plete 😀 ... jinak az ted si ctu jak jsi mi napsala, ze to bolení v podbrisku muze byt priznak tehu.. to me fakt potesilo 😘 uz aby nam to co nejdrive vyslo,co ? 🙂 jinak uvidis, ze az pujdes na iui, tak budes mit z toho super pocit, ja mela taky, jen me fakt mrzel vysledek spermiogramu, ale jinak to bylo takove zvlastní, kdyz jsem vedela, ze mam spermijky zavedene az v deloze. Skoda, ze do toho nevidim co se tam deje 😀

8karolina4
10. kvě 2017

@lory303 no oni to napisou nejaky obyc, ale byt tebou, vyzadam si to specialni a hlavne fakt reproodukcni imuno paru.....
vim ze to dela malickova http://ulbld.lf1.cuni.cz/ambulance-klinicke-a-r...
http://www.ulcovagallova.cz/

lory303
10. kvě 2017

@8karolina4 dobre, moc dekuji 🙂

8karolina4
10. kvě 2017

@lory303 nam nez prisly vysledky tam jsem mela pozitivni test 🙂 cekaci doba je ale pomerne dlouha. ale dost holkam pomohla

babeta1
10. kvě 2017

@8karolina4
@lory303 jen jeste doplnim, ze Malickova vysetruje jen Tebe, partner k ni nejde..Nicmene je skvela, i diky ni mame dve povedene IUI🙂

8karolina4
10. kvě 2017

@babeta1 jaky jsi mela problem? na co prisla?

lory303
10. kvě 2017

@8karolina4
@babeta1 holky a to si ji mam zavolat ja sama nebo nejake doporuceni od dr.potrebuju?

mkplusmk
10. kvě 2017

@lory303 jsem na tom stejne jako ty po tom utrogestanu. Hlavne teda desna unava. Ta bolest v podbrisku neni tak stasna, ale je takova jina nez pred mestruaci ci pri ni. Jinak holky ja uz HyCoSy mam za sebou. Ta bolest je jako silna menstruace, ale da se to prezit. Mne v centru doporucili si vzit pul hodinky pred zakrokem ibalgin a to mi asi hodne pomohlo.

babeta1
10. kvě 2017

@lory303 Pokud nechodis k Apolinari se kterym Malickova spolupracuje a nedostanes od nich zadanky na krev tak se objednej sama - ale musis mit urcite doporuceni od sveho lekare, ma to i na webu. Kamaradka nedavno dostala termin asi za 1,5mesice, ma porad narvano.. U te v Plzni nevim, ale ma svoje webovky..

babeta1
10. kvě 2017

@8karolina4 Mam vysoke NK bunky takze beru kortikoidy..

lory303
10. kvě 2017

@mkplusmk a jak dlouho jsi po IUI? a utrogestan polykas nebo zavadis? Budes testovat?

mkplusmk
10. kvě 2017

@lory303 jsem teprv 5 den po IUI. Utrogestan zavadim. Myslim si, ze mam asi zbytecne velke davky. Zavadim 2 tobolky rano a 2 tobolky vecer. A ty mas jake davkovani a kolikaty jsi den po IUI? Testovat mam az za 3 tydny po IUI. Na krev jit ani nemam.

lory303
10. kvě 2017

@mkplusmk já beru utrogestan1-1-1, takže 3 tobolky za den... ja byla na iui minulé utery 2.5. A testovat nemam, mam jit na krev 17.5. A jaky jste meli vysledek spermiogramu? iui bylo bez stimulace?

lory303
10. kvě 2017

@mkplusmk dalo se hycoysy vydrzet? bojim se toho ...

horvi02
10. kvě 2017

@8karolina4 mohla bych se zeptat, co ty testy na genetiku a specialni testy reprodukcni imunoologie obnášejí? Jestli stačí moje a manželova krev, nebo je pro to třeba nějaké specielní vyšetření?

horvi02
10. kvě 2017

@lory303 neboj, hodně jsem si o hycosy načetla a nikde žádná nepsala, že se to nedalo vydržet ;) určtě to bude OK ;)

tcz
10. kvě 2017

@horvi02 na imune v Podoli krev zeny a sperma muze. Pak nasleduje kratky pohovor s lekarem ohledne zdravi a zivotniho stylu.

8karolina4
10. kvě 2017

@horvi02 genetiku nam delali v caru, jen krev a nejaky pohovor a imuno nam brali asi 5 ampuli krve a manzelovi spermio....vysledky byli asi do 2 mesicu ale do ty doby se nam povedlo

mkplusmk
10. kvě 2017

@lory303 manzel ma spermijky v poradku. U nas je problem spis u me. Mam problem s ovulaci a se stitnou zlazou. Prave kvuli ovulaci jsem si pred IUI pichala injekce Gonalu do bricha a pak klasicky pregnyl. Ja se prave celkem divim, ze jsi jeste na te pruchodnosti nebyla, protoze jestli je nemas pruchodne, tak IUI je zbytecne. Nemusis se bat. Zas tak moc to neboli a za chvili je po vsem. Je to vlastne neco jako IUI akorat to trva dele. Znam i pripady holek, ktere to skoro nebolelo. 😉

horvi02
10. kvě 2017

@tcz Když já jsem z Moravy, tak doufám, že mě nepoženou do Prahy :( Snad tady bude něco podobného, kde by nám udělali testy.

lory303
10. kvě 2017

@horvi02 ty jsi z moravy? ja taky 🙂 prave do prahy to mam daleko :-/

lory303
10. kvě 2017

@mkplusmk no ja na pruchodnosti nebyla, protoze prikladam problem tem spermijím, když norma je 32% a my mame jen 13%.. jinak hycosy mi dr.nabidla hned, ale ja si trvala na tom, ze vyzkousim 2x iui,pote hycosy... a nebo pujdu na hycosy uz pristi mesic...pokud se nezadarilo ted.

tammm
10. kvě 2017

@lory303 13% je pohoda,bejvalej měl 2% a má dítě přirozeně s novou.

horvi02
10. kvě 2017

@lory303 Jojo, jsem z Nového Jičína, ale chodím do CARu do Ostravy - kam chodíš ty?

tcz
10. kvě 2017

@horvi02 jsem z Ostravy. Rano jsme jeli vlakem ve 2. Ale pak jsme si udelali aspon spacir po Praze a spojili prijemne s uzitecnym 😉

Strana