Čerstvě po IUI. Jaké máte pocity?
Ahoj. Jsem třetí den po IUI . Jaké máte pocity, na co myslíte, bolí vás něco ? Pojďte si o tom promluvit,.... Já jsem z Jižních čech... 🙂
holky komu nejde iui, nechte si udelat genetiku a specialni testy reprodukcni imunoologie ...
@8karolina4 na tohle se chci zeptat dr. ve stredu. Platila jsi za to neco?
@lory303 nene, nam to napsali v v pohode, ale imuno je dobry jen v praze a plzni
@8karolina4 jeej, tak to mam hodne daleko,ale kdyz mi to dr. doporuci, tak na to pujdu... diky za info 😉🙂
@horvi02 jo vlastne, to uz jsi mi psala 🙂 me uz se to tady plete 😀 ... jinak az ted si ctu jak jsi mi napsala, ze to bolení v podbrisku muze byt priznak tehu.. to me fakt potesilo 😘 uz aby nam to co nejdrive vyslo,co ? 🙂 jinak uvidis, ze az pujdes na iui, tak budes mit z toho super pocit, ja mela taky, jen me fakt mrzel vysledek spermiogramu, ale jinak to bylo takove zvlastní, kdyz jsem vedela, ze mam spermijky zavedene az v deloze. Skoda, ze do toho nevidim co se tam deje 😀
@lory303 no oni to napisou nejaky obyc, ale byt tebou, vyzadam si to specialni a hlavne fakt reproodukcni imuno paru.....
vim ze to dela malickova http://ulbld.lf1.cuni.cz/ambulance-klinicke-a-r...
http://www.ulcovagallova.cz/
@8karolina4 dobre, moc dekuji 🙂
@lory303 nam nez prisly vysledky tam jsem mela pozitivni test 🙂 cekaci doba je ale pomerne dlouha. ale dost holkam pomohla
@8karolina4
@lory303 jen jeste doplnim, ze Malickova vysetruje jen Tebe, partner k ni nejde..Nicmene je skvela, i diky ni mame dve povedene IUI🙂
@babeta1 jaky jsi mela problem? na co prisla?
@8karolina4
@babeta1 holky a to si ji mam zavolat ja sama nebo nejake doporuceni od dr.potrebuju?
@lory303 jsem na tom stejne jako ty po tom utrogestanu. Hlavne teda desna unava. Ta bolest v podbrisku neni tak stasna, ale je takova jina nez pred mestruaci ci pri ni. Jinak holky ja uz HyCoSy mam za sebou. Ta bolest je jako silna menstruace, ale da se to prezit. Mne v centru doporucili si vzit pul hodinky pred zakrokem ibalgin a to mi asi hodne pomohlo.
@lory303 Pokud nechodis k Apolinari se kterym Malickova spolupracuje a nedostanes od nich zadanky na krev tak se objednej sama - ale musis mit urcite doporuceni od sveho lekare, ma to i na webu. Kamaradka nedavno dostala termin asi za 1,5mesice, ma porad narvano.. U te v Plzni nevim, ale ma svoje webovky..
@8karolina4 Mam vysoke NK bunky takze beru kortikoidy..
@8karolina4 mohla bych se zeptat, co ty testy na genetiku a specialni testy reprodukcni imunoologie obnášejí? Jestli stačí moje a manželova krev, nebo je pro to třeba nějaké specielní vyšetření?
@horvi02 genetiku nam delali v caru, jen krev a nejaky pohovor a imuno nam brali asi 5 ampuli krve a manzelovi spermio....vysledky byli asi do 2 mesicu ale do ty doby se nam povedlo
@lory303 manzel ma spermijky v poradku. U nas je problem spis u me. Mam problem s ovulaci a se stitnou zlazou. Prave kvuli ovulaci jsem si pred IUI pichala injekce Gonalu do bricha a pak klasicky pregnyl. Ja se prave celkem divim, ze jsi jeste na te pruchodnosti nebyla, protoze jestli je nemas pruchodne, tak IUI je zbytecne. Nemusis se bat. Zas tak moc to neboli a za chvili je po vsem. Je to vlastne neco jako IUI akorat to trva dele. Znam i pripady holek, ktere to skoro nebolelo. 😉

@lory303 u mě zatím nechtějí dělat test průchodnosti, protože jsem jednou otěhotněla (i když jsem velice brzy potratila a doktor si ani nebyl jistý, jestli nemohlo jít o mimoděložní atd). První chtějí na klinice vyzkoušet IUI a když nic, tak pak test průchodnosti. Ale když to bude na mně, tak půjdu na laparo (i když mám hrůzu z anestezie). Protože u laparo při zjištění problému ti jej hned odstraní - kdežto u hycosy to bude nepříjemné/bolestivé a při zjištění neprůchodnosti budeš muset stejně na tu laparo jít :( Takže bych to udělala zrovna, ať mám "klid".