Čerstvě po IUI. Jaké máte pocity?
Ahoj. Jsem třetí den po IUI . Jaké máte pocity, na co myslíte, bolí vás něco ? Pojďte si o tom promluvit,.... Já jsem z Jižních čech... 🙂
@lory303 tak o tom svinstvu si teda prectu...a kdyztak odmitnu....jinak teda,ja pred iui stimulovala.injekceme do bricha,protoze jedny hormony jako leky jsem uz mela a znovu mit nemuzu. Je teda pravda ze spat se mi chce porad,ale tezko rict,ktere svinstvo z toho co beru to zpusobuje. Na laparo mam malinkou jizvu v pupuku a malou dole vlevo,ale opravdu jen malinke. My ted mame prvmi iui a pak se uvidi co a jak ale rekli jsme si,ze aspon 3 pokusy chceme zkusit,sice 7% spermii je hodne malo,ale.i tak to chceme zkusit....jestli to teda ma psychika vydrzi 😊
@motolucka a nevis prosim jak se ty injekce do bricha jmenuji? podle me 7% neni takova hruza... jsou tu na konikovi holky co otehotnely prirozene i s 1%, proste jde i hodne o psychiku.... ja bych chtela vyzkouset vsech 6 IUI... na laparoskopii jsi byla primo v centru nebo pres tvoji gyn.?
Holky, drzim moc palce at to vyjde!🙂 Tyhle priznaky muzou znamenat i tehu, tak jeste nezoufejte🙂 Ja jsem dnes 5+3, za tyden prvni navsteva CAR a ultrazvuk tak se modlim at to tentokrat vyjde...clovek uz je porad jen v nervech 🙄
@lory303
@tcz V podstate v obou pripadech (IUI mi vyslo uz podruhe, ale u prvniho v 8tt prestalo bit srdicko) jsem mela taky pocit, ze prijde ms.. U prvniho me hodne bolela prsa, ted v podstate ne takze jsem pak byla prekvapena🙂 Taky unava - vecer jsem brzy usnula a v noci se vzdy jednou vzbudila na wc (ale to jsem mivala i pred ms). Taky jsem mela u prvniho navaly, tesne pred testem.. no proste nic neobyvkleho🙂 Ale nebrala jsem tedy nikdy Uteogestan, ktery asi muze mit spoustu vedlejsich projevu, ktere pisu. Verim, ze brzy se budete taky radovat! 🙂Kdy budete testovat tedy?
@lory303 to goju jsem taky někde četla, sama to nemůžu pozřít jaký je to divnohnus a přítel mě s tím taky poslal málem k šípku 🙂 No mě je 30,, přítelovi 25 let a snažíme se o první...pořád se snažím myslet pozitivně, ale de to čím dál tím víc z tuhu. Ty máš koliK? a taky první prcek nebo už doma nějaký je?

@charlii To navrhují každému.. nenechala jsem se zvyklat..