Čerstvě po IUI. Jaké máte pocity?
Ahoj. Jsem třetí den po IUI . Jaké máte pocity, na co myslíte, bolí vás něco ? Pojďte si o tom promluvit,.... Já jsem z Jižních čech... 🙂
Holky v noci me zacaly bolet silene prsa. Sice ne bradavky, ale celkove cela prsa. Je to jine nez presdchozi mesice. Keeez by se uz zadarilo 🙏 dnes rano uz ok. Jen obcas pichne. Tak ja neviiiiiim 😨
Tak to jsou dobry zpravy. Vypada to u vas nadejne.😉 Ja nejak nic nepocituji. Jen jsem unavena vic nez normalne, ale to je asi tim utrogestanem.
Já jsem hrozně unavená, tlaky v břiše, břicho jak balon, žaludek na vodě..
Už aby se to rozlousklo, je to o nervy..
ahoj, holky, tak jsem opět zde, na chvilku jsem se odmlčela...můj první pokus tedy nevyšel, asi jste pochopily, ms sice hned nedošla, ale ani těhu test, ani krev nenasvědčovala zdárnému pokusu. Takže vysazení utrogestanu, který to zbrzdil, ještě na další tři dny a pak ms dorazila. No myslela jsem si že další pokus až příští měsíc, jak v mém případě říkali doktoři a světe div se, šla jsem na rychlou kontrolu ve čtvrtek a nestačila jsem se divit. Folikul 22 mm, pár hodin na to injekce a další den, včera, dopoledne druhé IUI v pořadí. Takže chytré knihy se pletou, ovulovala jsem opět na té stejné, správné straně jako minulý měsíc a mohla jsem se tedy do toho pustit znovu. Jsem ráda, že jsem nemusela čekat až na červen. Jééé, kdyby se podařilo. Mám takový zvláštní pocit, že třeba když je to všechno jinak, že by to mohlo vyjít. První pokus jsem s tím počítala, připravovala jsem se, baštila různé doplňky, těšila se, byla jsem zvědavá....a přesto nic. A teď zcela nepřipravená, zaskočená, všechno tak strašně bylo rychlý, neplánovaný. A je to i celkově jiný. Poprvé 12 DC - 15mm folikul, teď 12 DC - 22mm folikul, minule jsem měla po celou dobu takový nepříjemný bolesti - jako extrémně silná ovulace, nebo menses. Bolelo mě děsně břicho, křeče, nafouklá, bolavá, unavená, záda, no prostě absolutně bez chuti a energie. A teď nic... no nic, jako trochu břicho bolí, asi dozvuky ovulace, ale jinak nic. Dokonce jsme včera večer byli schopni to s manželem ještě posichrovat, ale minule jsem neměla ani na to pomyšlení. Já vím, že je to moje toužebné přání a možná se na to zbytečně fixuji, ale třeba? co myslíte? no prostě první a teď druhý pokus, sto a jedno. Úplně jiný. Jen to čekání bude stejný. Stejně hrozný. Takže dnes jsem 1 den IUI (včerejšek - zavedení nepočítám) a začínám odstřihávat metr. Kdo je na tom stejně jako já?
A jak jste na tom vy, jak jste vy daleko, kolikátý den, a nějaké novinky?
@babeta1 takže opravdu vše klaplo a miminko je v bříšku, mám z toho radost! Držím moc palce, ať se mu tentokrát u tebe líbí a ultrazvuk dopadne dobře.
Ostatně palečky držím Vám všem čekatelkám a vytrvalost všem nám zbývajícím....
@simciq ne jasně, iluze mi nebereš, ani žádný nemám, je to spíš takovéto doufání a úpěnlivé přání, že třeba už....., ale stojím pevně nohama na zemi, naopak jsem připravená opět na neúspěch, tím že je to další pokus, tak jsem fakt taková klidnější, tak to neprožívám, a beru to tak nějak, jako když by to byl běžněj pokus jenom s manželem. Asi to bude tím, že přece jenom to IUI není tak časově, i fyzicky náročné, není předtím zdlouhavá příprava, zátěž pro tělo, jako třeba u IVf, takže ten neúspěch ani tolik nebolí, ale samozřejmě to toužení tam pořád je a zklamání rovněž. Ale ne tak velké, jako po nevydařeném IVF, spíš jen ten strach z uvědomování si situace kolem, věk, peníze, čas....
@abbyalex moc přeji aby se povedlo, držím palečky! Moc! Dnes jsi teda 11 den po, už se ti to krátí, ale ještě je potřeba vydržet! Ty pocity, "příznaky", co popisuješ, jsem měla u prvního IUI taky, ale nevyšlo to. Ale nemusí to být tak u tebe, mohou to být i příznaky související se změnou stavu, s přípravou domečku pro miminko a může to být tam! Neúspěch si prostě vůbec nepřipouštěj. Já testovala 14tý den, nevydržela jsem to, a pak už každý a nic. Teď nevím, jak s tím čekáním naložím. Jsem i zvědavá, jak to bude, když začnu brát Utrogestan. Teď se zatím cítím dobře, úplně jinak než minule, tak uvidím jestli ty stavy fakt dělá ten Utrogestan, nebo jak bude. Žravou jsem měla velkou a to dokonce bez vyčítání. Na to že jsem předtím držela dietu, tak teď jsem se cpala bez ohledu na to, že si to pokazím. Bolení břicha, zad, únava, ospalost, ale dalšího nic, jako třeba prsa, prostě nic dalšího podobného těm těhotenským....Jen jsem očkem přelétla starší diskuzi, tak zhruba vím....přesto to nevzdávej, nevím samozřejmě víc, tvou a manželovu diagnozu, ale naděje umírá poslední, vše se může ještě změnit, zvrátit, zlepšit! Věř! Vím, že existují ještě i jiné možnosti, a třeba by se mohli týkat i Vás. Ale chápu, že mohou být ještě další věci, které hrají proti, a to je čas, věk, peníze..., vím sama o čem mluvím. Ale pokud (teď budu trošku negativní), kdyby se to náhodou nepovedlo (ale ono se povede) je super a důležité, že už jedno dítko máš a hlavně k němu tátu, který je a bude v pořádku! To si musíš říkat a tím si i tak trochu odvádět pozornost od sebesledování a upínání se na výsledek. A pak se podaří..... Moc držím palce a informuj!!!! 🍀
@antoaneta moc Ti děkuju za povzbudivá slova ❤ koukal jsem, že máš také 6letého chlapečka 🙂 U mě je to jako na houpačce, dnes jsem nevydržela, udělala test a je negativní..Nevím, co jsem si myslela, na zázraky věřím, ale už jsme si je vybrali...Jiné možnosti už nemáme..Manželovi se spermie neobnovily a bez nich se ani zázraky dít nemůžou,,, Možná jsem to měla vzdát už dříve a měli jsme čas a šanci na adopci...Ale jak píšeš, ne,ůžu plakat, když mám už jedno vlastní dítě..Jen to prostě tak moc bolí, jediné přání které jsem kdy měla byla veliká rodina..Proto je tak těžké přijmout a smířit se...DĚKUJU
@mkplusmk mne to fakt vyděsilo, mam před 3.IUI určitě by mi zvedly hladinu hormonu na injekce anebo říkala něco o nějakém clostilu nebo co, jak na to mam nemyslet když si každé ráno píchal injekce ale naštěstí mi po tom nic nebylo..ty fakt pujdes na IVF kdyby to nevyšlo? Holky po odběru vajíček se mnou ležely a jedna říkala ze mají 3.pokus na 2.IVf a ze první pokus 1.IVf 50 tis. A další dva pokusy po 30tis. Jak dlouho se snažíte?

@lory303 no já taky hledala vhodného "tátu" docela dost dlouho...tak si ale říkám, že se prostě musí podařit...už si dokonce i říkám, že je jedno jestli mi bude 31 nebo 33 nebo nevim kolik hlavně aby se podařilo a ono se určitě podaří.... mám pocit že ty si docela pohodář nebo se pletu? to přece už musí vyjít 😀