Čerstvě po IUI. Jaké máte pocity?
Ahoj. Jsem třetí den po IUI . Jaké máte pocity, na co myslíte, bolí vás něco ? Pojďte si o tom promluvit,.... Já jsem z Jižních čech... 🙂
@antoaneta Super, drzim moc palce a davej vedet🙂 U mne pocity z obou IUI taky jine a vidis, klaplo to hned dvakrat🙂
Ja jdu ve ctvrtek na prvni kontrolu tak se teprve uvidi, co a jak - verim, ze mimodelozni by se uz nejak projevovalo, ze to bude ok, ale to ostatni..no uvidime, musim jen doufat, nijak a nicim to neovlivnim🙂
@abbyalex jojo mám, zlatíčko moje největší, tak ty máš taky takového bobíska, to jsou panečku starosti, jak si říká malé ....malé starosti..velké..., ale krásné viď ?a jak jsou nádherní, nejvíc snad když spinkají, upusinkovala bych ho a nejradši i vzbudila😀 mám ho pořád za miminko...a úplně chápu jak se cítíš. I já toužila po velké rodině, já i manžel jsme sami ze tří sourozenců a já chtěla pokud by to nebylo na malou školku 😅, tak minimálně taky tři děti, dům jsme začali stavět, dva pokojíčky tam mám a děťátko jenom jedno😢 ano taky si říkám, aspoň to jedno mám a vlastně to slyším i ze všech stran, včetně tady na koníkovi, ale nikdo si asi neumí představit, že i tak mohu strádat a stejně tak těžce nést každý neúspěch. Ty peripetie kolem toho, prohlídky, zákroky, zprávy které stojí za nic, je to vyčerpávající psychicky i fyzicky. Ale vzdávat ...to ne, to nesmíme!!!! Pokud je ještě pořád nějaká možnost, tak věřit a vydržet! Ale nemysly si, nejsem taková hrdinka, taky to mám jak na houpačce, jindy si říkám a co, navíc už mám hodně let, kdo ví jak do budoucna, budu stará máma, kdoví jestli někdy babička, navíc malý je už odrostlý, tudíž samostatný a já teda mám také víc času a možností a hned na to, mě to položí, jsem hromádka neštěstí, dopuju se vším možným, hledám rady jak na to pomoct přírodě nebo doktorům, jsem rozhodnutá dát do toho vše, včetně peněz z hypotéky na dům a tak je to pořád dokola. Teď jsem zrovna nastavená na to, že bojuju a věřím!!! A věřím že i ty máš šanci, výsledkem negativního testu se netrap, je ještě brzy, já měla negativní i čtrnáctý den a stejně mi řekli ať přijdu na krev, takže ani ten test nemusí být důvěryhodný a je to prostě brzy. A když by to nevyšlo, tak na adopci, to není ještě pozdě? Ne? Přiznám se že nevím, jaké mají nastavené limity. A operace u manžela? Jedna známá měla podobný problém, neměli spermie, netvořily se, v ejakulátu prostě nic, ale operačně je nějak nad varletem, či co, vydolovali a povedlo se. A nebo třeba se ještě obnoví sami, přece jenom, ke změně může dojít ze dne na den!!!! Ne, nepřijímej neúspěch, nebo nepříznivou diagnózu a už vůbec se nesmiřuj!!!!! A teď navíc, mě i informuj!!!!😍
Ahoj holky, zítra budu 13DPO a rozhodla jsem, že budu testovat.. moc nadejí tomu nedávám, protoze příznaky co jsme měla mohly byt z utrogestanu... ach jo, strasne se bojim zitrejšího rána, bojím se dalšího zklamání... porad premyslim, kde muze byt krome pomalych spermii u pritele jeste chyba... dnes jeste nadeji mam, ale jestli zitra bude test negativní, tak nadeje uz zadna nebude ☹
@babeta1 děkuji za podporu, fakt je to teď u mě úplně jiný, ale tobě to vyšlo v obou případech, já doufám že třeba to může vyjít aspoň v tomto...uvidíme. Tobě přeji jen to nejlepší, určitě to bude vše o.k. a miminku se u tebe bude dařit a hlavně na tom správném místě. Budu ráda, když budeš informovat, letí to, před chvilkou jsme netrpělivě čekaly a stříhaly metr a ty teď už počítáš týdny...moc ti to přeji!!!
@lory303 nevěš hlavu, 13 den je ještě brzy a pokud zítra test nic neukáže, ještě to nemusí znamenat neúspěch, hlavně se zkus přes to překlenout a i v případě jedné čárky myslet pozitivně, testneš i další den a třeba i další, nebo krev a pak se teprve pusť do pochybování a přemýšlení co dál! Zítra si určitě vzpomenu, budu držet palce a dej určitě vědět!!!
@babeta1 prosím tě, kolikátý den po IUI jsi zaváděla utrogestan? Mně řekli, že si ho mám nasadit 4 nebo 5tý den po, takže čekám, vychází mi to buď na úterý, nebo středu, ale tady čtu, že si ho jiné holky zavádí již od prvního dne, ....tak teď jsem trochu na pochybách....jestli nezačít dřív?....jak to tedy sakra je??????
Pokud si dobre vzpominam sla jsem hned po menzes.

@simciq po kolikatetu ti vyslo?