icon

Čerstvě po IUI. Jaké máte pocity?

kaluka
25. bře 2011

Ahoj. Jsem třetí den po IUI . Jaké máte pocity, na co myslíte, bolí vás něco ? Pojďte si o tom promluvit,.... Já jsem z Jižních čech... 🙂

simciq
12. kvě 2017

@charlii To navrhují každému.. nenechala jsem se zvyklat..

motolucka
12. kvě 2017

@lory303 tak o tom svinstvu si teda prectu...a kdyztak odmitnu....jinak teda,ja pred iui stimulovala.injekceme do bricha,protoze jedny hormony jako leky jsem uz mela a znovu mit nemuzu. Je teda pravda ze spat se mi chce porad,ale tezko rict,ktere svinstvo z toho co beru to zpusobuje. Na laparo mam malinkou jizvu v pupuku a malou dole vlevo,ale opravdu jen malinke. My ted mame prvmi iui a pak se uvidi co a jak ale rekli jsme si,ze aspon 3 pokusy chceme zkusit,sice 7% spermii je hodne malo,ale.i tak to chceme zkusit....jestli to teda ma psychika vydrzi 😊

lory303
12. kvě 2017

@motolucka a nevis prosim jak se ty injekce do bricha jmenuji? podle me 7% neni takova hruza... jsou tu na konikovi holky co otehotnely prirozene i s 1%, proste jde i hodne o psychiku.... ja bych chtela vyzkouset vsech 6 IUI... na laparoskopii jsi byla primo v centru nebo pres tvoji gyn.?

tammm
12. kvě 2017

@motolucka bere tvuj nějake vitaminy?

lory303
12. kvě 2017

@tammm tami, rikala jsi ze nebudes testovat, ale jak pozdnas jestli jsi tehu? Utrogestan blokuje MS, takze MS dorazi po vysazení utrogestanu a pokud jsi uz tehu, tak utrogestan bys nemela vysazovat, mohla bys pak potratit, to mi rekla sestra v centru.

tammm
12. kvě 2017

@lory303 miláčku,já ho vysazovat nebudu dokud mrcha nedorazí.Min cyklus došla se zpożděním a až se rozjela,tak jsem vysadila.Tři dny jsem před ms špinila,tak jsem zaváděla dál a až byla v plném proudu,tak jsem nezavedla 😉

lory303
12. kvě 2017

@tammm ahaa, ja prave slysela, ze s utrogestanem vubec ms nedorazi, ze dorazi az po vysazení, ale rikala jsme si ze je to nejaka blbost.. takze ms normalne dorazi kdyz nebudeme tehu jo?

tammm
12. kvě 2017

@lory303 ano dorazi pokud těhu nebudeš,možná se zpožděním,ale dorazí.utroš ji blokuje,opožďuje 🙂

lory303
12. kvě 2017

@tammm uz v tom mam jasnooooo.. v pondeli testuju 🙏🙏🙏

tammm
12. kvě 2017

@lory303 jsu napjata jak kšandy.,už by se na nás mohlo usmat štěstí ☹
Jsu 24dc a začinám byt nafoukla,podbřišek nebolí.

lory303
12. kvě 2017

@tammm i ja jsem nafoukla a boli me v bok a bedra a obcas pichne v podbrisku.... a citim tlak na hrudi... nevidim to moc pozitivne ☹

tcz
12. kvě 2017

@lory303 minuly mesic jsem vysadila utrogestan hned jak volala sestra negativni vysledky. Ms prisla za 3 dny. Tento mesic to taky nevidim ruzove. Zacinaji me bolet kycle a jsem zaplynovana jak das 🙂 Moje dva typicke priznaky ze prichazi mrcha cervena.

lory303
12. kvě 2017

@tcz ty jo mam stejne priznaky ☹ taky si myslim, ze ms dorazi... ach jooo ☹ kolikáty den po ovu jsi?

tcz
12. kvě 2017

@lory303 jsem sedmy den po iui. Na krev jdu az ve ctvrtek. Citim ze zbytecne. Ale tak nejaka nadeje jeste je.

babeta1
12. kvě 2017

Holky, drzim moc palce at to vyjde!🙂 Tyhle priznaky muzou znamenat i tehu, tak jeste nezoufejte🙂 Ja jsem dnes 5+3, za tyden prvni navsteva CAR a ultrazvuk tak se modlim at to tentokrat vyjde...clovek uz je porad jen v nervech 🙄

lory303
12. kvě 2017

@babeta1 dekujeme za podporu. Boli me bedra a to je priznak ms ☹ nepamatujes si priznaky tehu hned nez sis udelala TT?

tcz
12. kvě 2017

@babeta1 dekujeme. Jsem optimista. Nedopadne ted, do tretice vseho dobreho 😉 A pripojuju se k dotazu lory. Jake jsi mela priznaky?

babeta1
12. kvě 2017

@lory303
@tcz V podstate v obou pripadech (IUI mi vyslo uz podruhe, ale u prvniho v 8tt prestalo bit srdicko) jsem mela taky pocit, ze prijde ms.. U prvniho me hodne bolela prsa, ted v podstate ne takze jsem pak byla prekvapena🙂 Taky unava - vecer jsem brzy usnula a v noci se vzdy jednou vzbudila na wc (ale to jsem mivala i pred ms). Taky jsem mela u prvniho navaly, tesne pred testem.. no proste nic neobyvkleho🙂 Ale nebrala jsem tedy nikdy Uteogestan, ktery asi muze mit spoustu vedlejsich projevu, ktere pisu. Verim, ze brzy se budete taky radovat! 🙂Kdy budete testovat tedy?

tcz
12. kvě 2017

@babeta1 takze vsechny priznaky ktere jsou s utrogestanem 🙂 testovat nebudu, ve ctvrtek jdu na krev.

tammm
12. kvě 2017

@lory303 mě jak chytnou ledviny,tak jsu jasná ☹

motolucka
12. kvě 2017

@lory303 ja byla na laparo v atlasu, automaticky mě tam z tomášova poslali....no a do břicha to byl pregnyl ...jednou denně ráno, nízká dávka na začátek 75ml,docela v pohodě manipulace a injekce mi navadí, takže v klidu. Říkáš teda, že se 7% se stresovat nemám jo??? 🙂

motolucka
12. kvě 2017

@tammm jj bere ten reproman a taky nám na prediku doktor doporučil ať jí vitaminu A a E, kyselinu listovou a že to chlapovi úplně stačí - žeprý

lory303
12. kvě 2017

@motolucka jo pregnyl jsem mela taky, to je na vyvolani ovulace... takze stimulaci jsi nemela jo? stimulace je na rust folikulu... ze treba misto jednoho jsou 2 nebo 3... Podle me je sance urcite, budu ti moc drzet palecky 🙂

lory303
12. kvě 2017

@motolucka
@tammm holky, jinak davejte chlapum 2x denne malou hrstku semínek Goji. Pritel kdyz mel spermiogram 21% tak zrovna ten mesic jedl Goji a hodne jsem o tom i cetla... Kdyz je nejedl tak mel 15 a 13%... podle me to ma zazračné učinky...

lory303
12. kvě 2017

@tammm no me ledviny uz zacinaji pobolivat :-/ jinak koupila jsem si TT a bud testnu v nedeli nebo pondeli rano... at se netrapim zbytecne.. stejne uz to neovlivnim a nechci si davat zbytecne nadeje.

lory303
12. kvě 2017

@motolucka být tebou, tak vyuziju vse 6 IUI.. do IVF rádi po 3 IUI tlaci, protoze z toho maji penize! jinak tobe je kolik let? 🙂 snazite se o první mimi?

tammm
12. kvě 2017

@lory303 i Eregma je prý dobrá s kombinací Gynex,pro páry.
Uau,to vydržíš doma s testem? 🙂

motolucka
12. kvě 2017

@lory303 to goju jsem taky někde četla, sama to nemůžu pozřít jaký je to divnohnus a přítel mě s tím taky poslal málem k šípku 🙂 No mě je 30,, přítelovi 25 let a snažíme se o první...pořád se snažím myslet pozitivně, ale de to čím dál tím víc z tuhu. Ty máš koliK? a taky první prcek nebo už doma nějaký je?

tcz
12. kvě 2017

@motolucka holky, vy jste tu vsechny take mladucke, neni boha aby se vam brzo nezadarilo ❤

lory303
12. kvě 2017

@motolucka muj pritel goji miluje a ja taky 😀 me i pritelovi je 26 let... taky se snazime o první mimi... ja chtela mimco uz davno, klidne uz ve 22 letech, ale nebyl spravny cas a spravny muž, ted je vse jak ma byt, jen to miminko chybi ❤👶

Strana