Čerstvě po IUI. Jaké máte pocity?
Ahoj. Jsem třetí den po IUI . Jaké máte pocity, na co myslíte, bolí vás něco ? Pojďte si o tom promluvit,.... Já jsem z Jižních čech... 🙂
Holky, tak doufam, ze Vam to vyjde. Moc drzim palce, at z ty krve je to pozitivni 👍
@juliia zkopíruji ti, co jsem tu psala charlii nedávno..
simciq
@charlii po prvním IUI a skončilo to zamlklým těhotenstvím, pak jsem během půl roku otěhotněla 2x přirozeně a do dvou měsíců jsem potratila samovolně.. pak jsem se už zase psychicky na dně vrátila na kliniku a vyšla až 5. IUI - za dva týdny bych měla rodit..
Ahojky holky, tak mam po krvi a negativní ☹ počkám až dorazí MS a po MS jdu na druhé IUI. Dr.me uklidnila, ze jsem mlada a ze ty spermie nejsou takova hruza... do ivf me vubec netlacila, spis naopak rekla, ze mam cas... pokud nevyjde ani druhé IUI, tak jsme se domluvili, že půjdu bud na laparoskopii nebo HyCoSy a po tomhle bych sla na třetí IUI se stimulací - injekcema do bricha... hodne me uklidnila tim, ze první IUI vyjde málo komu, cim víc iui, tim je vetsi nadeje, tak mi je o neco lip, ale i tak jsem smutna... vsem čekatelkám drzim moc moc palce 🙏
Tak nic. Negativni. Jako minuly mesic vysazuju utrogestan, pockam na mrchu a do tretice snad vseho dobreho. Jelikoz uz to bude posledni pokus bude to muset vyjit 🙏
Holky to me moc mrzi ☹ tak naberte sily do dalsiho pokusu. Priste to uz vyjde. 😉 Musime taky vylepsit statistiky. Doufam, ze brzy si prectu nejakou pozitivni zpravu.

@simciq
3 roky jste se snazili? No rozumim ti, my to ted mame presne 2 roky a ono to tak šíleně utíká. Tak moc blahopreji, že se to povedlo a at uz ty poslední dny rychle utečou.🙂