icon

Čerstvě po IUI. Jaké máte pocity?

kaluka
25. bře 2011

Ahoj. Jsem třetí den po IUI . Jaké máte pocity, na co myslíte, bolí vás něco ? Pojďte si o tom promluvit,.... Já jsem z Jižních čech... 🙂

juliia
16. kvě 2017

@simciq
3 roky jste se snazili? No rozumim ti, my to ted mame presne 2 roky a ono to tak šíleně utíká. Tak moc blahopreji, že se to povedlo a at uz ty poslední dny rychle utečou.🙂

tcz
16. kvě 2017

@abbyalex test prdim, necham si jeste trochu nadeje 😀 Na krev jdu zitra rano. Odpo si budu volat na vysledky. Dam urcite vedet 😉

tcz
16. kvě 2017

@lory303 treba na pruchodnost vubec nedojde. Ono to dopadne. Musi. 🙏

abbyalex
16. kvě 2017

@tcz držím mooc palce!!

lory303
16. kvě 2017

@tcz jee, dekujuuuuu za povzbuzeni 😍

lory303
16. kvě 2017

@tcz zitra drzim palce. Dej pak hned vedet 🙂 ja jdu na krev v 7:45:pray:

mkplusmk
16. kvě 2017

Holky, tak doufam, ze Vam to vyjde. Moc drzim palce, at z ty krve je to pozitivni 👍

lory303
16. kvě 2017

@mkplusmk dekuji :* u me to spis nevypada, uz jsem s tim smirena kdyz byl rano test negativni :(

mkplusmk
16. kvě 2017

@lory303 u kazdeho je to jinak. Kamaradka mela negativni test z moci a to byla uz v 10 tt. Kazdy to ma fakt jinak. A moje kolegyne cele tehotenstvi dokonce menstruovala. Takze z krve je vysledek opravdu nejpresnejsi.

simciq
16. kvě 2017

@juliia zkopíruji ti, co jsem tu psala charlii nedávno..

simciq
@charlii po prvním IUI a skončilo to zamlklým těhotenstvím, pak jsem během půl roku otěhotněla 2x přirozeně a do dvou měsíců jsem potratila samovolně.. pak jsem se už zase psychicky na dně vrátila na kliniku a vyšla až 5. IUI - za dva týdny bych měla rodit..

lory303
17. kvě 2017

@mkplusmk faaakt? Ty joo. Ja uz mam po krvi a v 9:15 jdu za dr.a rekne ni vysledek a co bude dal... jsem nervozni. Pritele jsem nechala doma je po nocni .

lory303
17. kvě 2017

@tammm ahoooj. Tak co? Jak to s tebou vypada? Drzim ti palecky at ms nedorazi. Ja sedim v kavarne po krvi a cekam na vysledek. Bude v 9:15 🙄

tammm
17. kvě 2017

@lory303 mrcha nikde,ale dloube mě dole.
Jsu ted tyden ve stresu umřela nam fenka 13 let a nemůzu ani jíst,tak pochybuji že by se u mě v bříšku někomu líbilo ☹

lory303
17. kvě 2017

Ahojky holky, tak mam po krvi a negativní ☹ počkám až dorazí MS a po MS jdu na druhé IUI. Dr.me uklidnila, ze jsem mlada a ze ty spermie nejsou takova hruza... do ivf me vubec netlacila, spis naopak rekla, ze mam cas... pokud nevyjde ani druhé IUI, tak jsme se domluvili, že půjdu bud na laparoskopii nebo HyCoSy a po tomhle bych sla na třetí IUI se stimulací - injekcema do bricha... hodne me uklidnila tim, ze první IUI vyjde málo komu, cim víc iui, tim je vetsi nadeje, tak mi je o neco lip, ale i tak jsem smutna... vsem čekatelkám drzim moc moc palce 🙏

tcz
17. kvě 2017

@lory303 to me moc mrzi ☹ Ale neztracej hlavu, za 14 dni repete a tohle dopadne. Urcite. Ja si mam zavolat pro vysledky ve 13.00. Tak uvidime 🙂

lory303
17. kvě 2017

@tcz drzim moc moc palce, pak dej vedet jo? A jak se citis? nedelala sis TT?

fialka77
17. kvě 2017

@lory303 Přeji, aby to příští vyšlo 😉 Mě vyšlo první iui, ale bohužel skončilo jako ZT s revizí. Tak čekám, kdy budu moci na druhé iui.
@tcz Držím palce 😉

lory303
17. kvě 2017

@fialka77 děkujiii 🙂 taky ti drzim moc palce at jdes co nejdrive do druheho iui 🙂

fialka77
17. kvě 2017

@lory303 Také děkuji 😉

lory303
17. kvě 2017

@tammm jeeej to je mi lito ☹ ale u tebe to vypada hodne nadejne.. ja uz mam po nadeji.. z krve test negativni, tka jak jsem predpokladala.. jdu do druheho iui.

tcz
17. kvě 2017

@lory303 diky moc. Nedelala. Vydrzela jsem do krve 🙂 Ale boli me kycle a v krizi. Znameni ze mrcha je za rohem 🙂 Ale jeste muzu hodinu a pul doufat v opak. No a pri nejhorsim...do tretice vseho dobreho 🙂

lory303
17. kvě 2017

@tcz drzim paleckyyyyyy, to vyjde urciteee!! 🙏 hlavne tehu priznaky jsou stejne jak před menstruační 🙂

tcz
17. kvě 2017

Tak nic. Negativni. Jako minuly mesic vysazuju utrogestan, pockam na mrchu a do tretice snad vseho dobreho. Jelikoz uz to bude posledni pokus bude to muset vyjit 🙏

lory303
17. kvě 2017

@tcz jej, to je mi lito ☹ jdeme do toho ale spolecne... ted nam to musi vyjit 🙏 poprve a po druhe jsi mela folikul na jake strane?

babeta1
17. kvě 2017

@tcz
@lory303 ahoj holky, je mi lito, ze to nevyslo.. preji vice stesti na dalsi pokus! 🍀

mkplusmk
17. kvě 2017

Holky to me moc mrzi ☹ tak naberte sily do dalsiho pokusu. Priste to uz vyjde. 😉 Musime taky vylepsit statistiky. Doufam, ze brzy si prectu nejakou pozitivni zpravu.

tcz
17. kvě 2017

@lory303 na leve myslim. No, ted nam to vyslo spolu 😀

lory303
17. kvě 2017

@babeta1 dekuji :-*

tcz
17. kvě 2017

@babeta1 dekujeme. Ted uz to vazne citim v koatech ze to vyjde 😎

juliia
17. kvě 2017

@simciq
Krasny😍
Uplne jsi me povzbudila. Ja loni 2x IUI bez stimulace a 1x IUI se stimulaci, ale nic. Pak 1xnativ IVF, zamlkle v 8.tt v říjnu a od te doby nic, ted jsem cerstve po laparce a uz se tesim na nove pokusy, v patek mě čeká 1.ultrazvuk...

Strana