icon

Čerstvě po IUI. Jaké máte pocity?

kaluka
25. bře 2011

Ahoj. Jsem třetí den po IUI . Jaké máte pocity, na co myslíte, bolí vás něco ? Pojďte si o tom promluvit,.... Já jsem z Jižních čech... 🙂

juliia
17. kvě 2017

@tcz
To je mi lito. Ale presne do třetice vseho dobreho 🙏
Jdu do toho s tebou.🙂

tammm
17. kvě 2017

@lory303 už špiním ☹

tammm
17. kvě 2017

@lory303 v pondělí nám umřelo naše 13 lete mimi,tak dnes si jedem pro druhe,potrebuji rozptýlit ☹

abbyalex
17. kvě 2017

@tcz @lory303 holky moc mě to mrzí, ale bojujte, máte další šance..Já se k vám asi zítra z negativn zprávou přidám..Dnes 14.den po IUI odpo test negativní...

lory303
17. kvě 2017

@tammm jezis ten je naaadhernyyyyyy, budes mit doma miminkooo ❤ uplne zavidim, taky bych chtela pejska, ale bojim se, ze bych na byte na nej nemela tolik casu jak bych chtela, ale tenhle je krasny😍 uz mas jmeno?pes nebo fenečka? to je staford?

lory303
17. kvě 2017

@abbyalex nee, tobe to urcite vyjde, musi!!! 🙏 moc budu drzet palce... nesmime to vzdavat 😘 ty jsi psala, ze mas tu posledni sanci, ze? ono to fakt uz nijak nepujde kdyztak udelaT? spermie se u chlapu mení...

lory303
17. kvě 2017

@tammm ted budes mit rozptýlení, na mimi nebudes mit cas myslet a pujde to samo otehotnet 🤰

tammm
17. kvě 2017

@lory303 Mia,fenka a už umí sedni a dojit na povel,což je ve dvou měsících dobrá.
Tady je s otcem 🙂

lory303
17. kvě 2017

@tammm jůůůů ta je fakt krasna 😍 šikulka 🐶

charlii
17. kvě 2017

@tammm je krásná 😍

mkplusmk
17. kvě 2017

@tammm krasne stenatko 😍 Udelala jsi dobre, ze sis ji poridila. Budes mit myslenky trosku jinde a treba se kvuli tomu zadari lip. 👍

tcz
17. kvě 2017

@abbyalex budu drzet palce aby ti to dobre dopadlo. ❤

abbyalex
17. kvě 2017

@tcz Moc děkuju, ale už to vidím bledě..No je to tak dáno, nic s tím nenadělám..

juliia
17. kvě 2017

@lory303
A krev mas taky negativní?🙄
To me mrzi. Ale jedeme dál a preju d
hodne sily do dalšího cyklu.😘

juliia
17. kvě 2017

@abbyalex
Jeste nehazej flintu do zita. Ranní může vyjit, odpolko nemusi byt hladina hcg testem zachytitelna 🙂
Drzim palec 🙏

juliia
17. kvě 2017

@tammm
Mia je kouzelna ❤
Ja mela fenku 14 let a bylo to krásné obdobi! 😍

abbyalex
17. kvě 2017

@lory303 jsi moc hodná, děkuju.,ale dárce spermií nechci...neumím si představit mít dítě s mužem, kterého neznám :( manžel je po chemo 9 let a tvoření spermií se neobnovilo...

abbyalex
17. kvě 2017

@juliia už tomu nevěřím, nějak to necítím..zkusím ještě ráno..

lory303
17. kvě 2017

@abbyalex ja byla na pokoji pred iui s holkou, ktera ma stejny problem jako ty. Nasli ji darce, ktery je podobny jejimu priteli. Je to sice nepredstavitelne, ale podle me lepsi jako adopce. To ze dite neni biologicky jeho neznamena, ze nebude jeho táta. Ale je pravda, ze ona jeste mimi nema a chteji ho za kazdou cenu. Obcas je to fakt nespravedlive. Nekteri lide si dite nezaslouzi a presto je maji a ti co si ho z celeho srdce preji musi tohle vytrpet. Strasne moc ti preju, aby vam to vyslo🙏🙏

juliia
18. kvě 2017

@abbyalex
Naděje je vzdycky 😉 ...
.a když ne ted, tak zase příště...😘
Písni, jak jsi dopadla.🙂

juliia
18. kvě 2017

@lory303
Naprosto souhlasím.
Je pravda, že dnes vybírají dárce, aby odpovídal i typologicky. A rozumim párům, kde to jinak nejde, že tuhle možnost zkusí.

O té spravedlnosti nespravedlnosti mi mluvíš z duše...nebudu se rozepisovat, akorát se pak vzdy rozohnim 😢

lory303
18. kvě 2017

@juliia presne tak 😔 pořád si přestavuju ten krásný moment až uvidim na TT // , a pak az zjistim, ze je i vše v pořádku.. strašně se těším... a nevíc si přeju, aby se to podařilo i všem snažilkám...věřím, že všechny se dočkáme 🤰👶❤

lory303
18. kvě 2017

@abbyalex tak co? jak jsi dopadla? myslim na tebe 🍀🙏

simciq
18. kvě 2017

@juliia jo no, jsem trošku povzbuzovací případ, proto sem i píšu, protože jsem si zažila svý, ale bojovala jsem až do konce a vybojovala jsem si svoje dítě (teda doufám, že se při porodu nic nepokazí).. A to je pořád oproti holkám, které bojuji pomocí IVF nic.
Určitě se těšit na nové pokusy, jeden z nich totiž určitě vyjde! Držím ti moc palce, vám všem 🙂

abbyalex
18. kvě 2017

Holky blbý. Asi vadný test.. Ale pozitivní není. Má bílou čárku... 😢

lory303
18. kvě 2017

@abbyalex zkus ještě z odpolední moči... nekdo má víc hcg odpoledne... kup si test Comford, má více barviva, takže by dušík mohl jít už vidět. Ještě neztrácej naději 🙏

lory303
18. kvě 2017

@abbyalex jinak ja tam druhou čárku teda vidim, nevím zda je teda bílá, ale vidím ji.

tcz
18. kvě 2017

@abbyalex ja ji taky vidim!!!!! Utikej do lekarny pro dalsi test. To vypada hodne nadejne 🙏

lory303
18. kvě 2017

@tcz máš pravdu, taky vidím dušíka... to by bylo božíííííí😍

lory303
18. kvě 2017

@tcz už ti dorazila MS? mě pořád ne ☹ ani nemam pms priznaky ☹

Strana