Čerstvě po IUI. Jaké máte pocity?
Ahoj. Jsem třetí den po IUI . Jaké máte pocity, na co myslíte, bolí vás něco ? Pojďte si o tom promluvit,.... Já jsem z Jižních čech... 🙂
@tcz presne 😀 premyslime uplne stejne 😀 me by jeblo kdyby mi ovulka vysla na vikend 😀 kolikaty DC mas ovulku? ja vzdy mela az 15,16 ale poslední dva mesice mam ovulku uz tak 12,13DC... ted nevim, zda ji mi psala uz ze jsi byla nebo nebyla na pruchodnosti vejcovodu nebo se na to taky chystas?
@juliia u nas treba po-pa. V praci si beru na to vzdy dovolenou. Protoze nechci nosit razitka, aby nesly reci. Mam 25 dni dovolene na rok a v tento cas mam vybranych uz 15. Tak doufam, ze ted to budou posledni 3 dny dovci co budu muset vybrat a ze to klapne 🙂 Pulden se mi neoplati, bo nez bych od doktora dorazila do roboty byl by fajront 😀
Ahoj holky, doposud jsem zde figurovala jako čtenář a hledala jsem informace o všem co by mohlo dopomoci které otěhotnění.
Po dvou letech snažení a vyzkoušení všech metod a o vyšetřeních ani nemluvím, jsem dneska konečně po prvním iui.
Náš pan doktor provádí hned dvě po sobě v průběhu 24 hodin, aby se zvýšila pravděpodobnost, tak jsem vlastně absolvovala hned dvě.
Momentálně nastává čas pro všechny zvědavky a ne trpělivce náročný a to je čekání.
Má smysl testovat dřív než za dva týdny, kdy jdu na krev??
@martulka09 vitej 😉 ja chodim taky na 2 iui behem jednoho cyklu. Jsme tu asi jen my dve. Ostatni to maji po jednom. 2x uz mi to nedopadlo, behem ovu jdu na 3 a vlastne posledni pokus, bo uz bude vycerpano. To je prave na prd. Ze ostatni maji 6 mesicu a my jen 3 🙂 Urcite nema cenu testovat driv nez pujdes na krev.
@tcz Ja to nechápu proč 2x v cyklu 🙂 vždyť ovu je den a doktor přeci co kdy nacasovat... 🙂
@martulka09
Ahoj, vitam tě a preju brzké najiti // 🙂
Testovat po IUI driv moc cenu nemá. Ja mela treba pozitivni testy i 10 den po IUI diky pregnylu. Takze vydrzet tech 14 dni je jistější.
Mne to vzdycky ukazala nakonec BT, protože 14.den klesla.
@martulka09 vítej 😊 a jak Vám dopadly všechny testy?
Ahoj holky, můžu se přidat? Včera jsem byla na své první IUI, tak jsem zvědavá...
Jeee, děkuju všem za přivítání a reakce. Vyšetření jsme absolvovali snad všechny, které se před jakýmkoliv umělým oplodnění doporučují, od genetiky přes imunologii v Praze. Tady pan doktor bez všech dostupných informací nechce podnikat žádné unahlene kroky, aby právě předešel zbytečným pokusům, pokud je třeba něco přelecit.
Oba jsme jaks taks v normě, akorát mi na imunu vyšlo něco lehce positivne, tak beru 4 mg Medrol denně.
Partnerovi jsem během roku vytunila spermiogram, tak že včera bylo ready 2 mil. Spermií a dnes dokonce 3.
Tak doufám, že se tam teď perou a ta nejlepší vyhraje
😂
Příští pátek jdu na krev kvůli žlutému tělísku - nevíte někdo proč?
A ten další na hcg - pokusím se teda vydržet, ale jednoduché to nebude
😉
@tcz
A nechodíš do Frýdku? Že by to byla místní specialita? 😁
@martulka09 jj 😀 oni jsou tim povestni ci co? 😀
@martulka09 ty pockej, ty taky??? Konstantin? 😨
@martulka09 a na pruchodnosti vejcovodu jsi byla? 😊mymame horsi zase spermio.
@abbyalex
😢....taky jsem věřila
Ale zůstáváme pozitivní, protože bez toho to nepůjde. To dáme holky. 😘
Tak at to vyjde 🙏
Manzel mel původně taky horsi spermiogram, pak zabraly vitamíny. Ted se uvidi po půl roce zda to bude vse ok.
Dnes me ceka ultrazvuk...folikulometrie, ale jsem teprve 8.DC, tak uvidím
Ahoj holky, tak včera mi konečně dorazila MS, takze 26.5. jdu na folikulometrii a na IUI počítám, že asi 30.5. , tak uz aby to bylo 🙂 jak jste na tom vy? co noveho? 🙂

@abbyalex
Kup si papírkovy test, tyhle s tim plexi jsou ta mě takové nečitelné a nejasne.
Nebo pak digitální, to je jistota.😉