icon

Čerstvě po IUI. Jaké máte pocity?

kaluka
25. bře 2011

Ahoj. Jsem třetí den po IUI . Jaké máte pocity, na co myslíte, bolí vás něco ? Pojďte si o tom promluvit,.... Já jsem z Jižních čech... 🙂

tcz
19. kvě 2017

@lory303 tyyy jo, ty se mas. Ja furt nic. Jestli mi ovu vyjde na vikend tak me jebne.

abbyalex
19. kvě 2017

@babeta1 moc děkuju...už to máme vše za sebou, odblokování, léčitele, vitamíny, doplňky, Macu, umělka prostě už dál nevím...je mi 35 manželovi bude letos 36...

juliia
19. kvě 2017

@abbyalex
Bud v pohodě, ja jsem ještě o 3 roky starší.😉

@lory303
Tak super, uz je zase hned na co se těšit vid. 🙂

@tcz
Zkus svaraka na noc a nasledne tuleni. To mi vzdycky zabere.😉

juliia
19. kvě 2017

Ja mam po kontrole, spatne jsem se koukla, jsem teprve 7.DC, ale máme vpravo folikul 17mm a sliznice 7,5.
Takže v pondeli v poledne IUI.🙏

martulka09
19. kvě 2017

@tcz ano, přesně tak 😁 Kosta 😕

martulka09
19. kvě 2017

@lory303 ano byla. Je to už víc než rok. Prokazatelně pruchodny je levý vejcovod, ten pravý ani nevyloučil ani nepotvrdil, měla jsem na něm laparoskopicky odstraněnou cystu, tak kdo ví.
Proto jsme věděli, že iui proběhne pouze v případě ovulace na levém vaječníku, což se nečekaně ukázala po návratu z dovolené bez stimulace a hned druhý den jsem dostala Pregnyl a šlo se na to.
Teď čekáme...

tcz
19. kvě 2017

@martulka09 ty brdo, to je pekne v dupe. Pokud to tak ordinuje vsem... Dal ti i utrogestan? Jako rika se o nem, ze oplodni i puvidne neoplodnitelnou, ale tohle, ty 2 pokusy v jednom cyklu to je na povazenou...

martulka09
19. kvě 2017

@tcz jj, Utrogestan zavadim ode dneška. Dík za připomenutí, budu si muset odskočit.

No nějak jsem se nad tím dvojitými iui nepřemýšlela, beru to tak, že po 20 letech praxe snad ví co dělá. Jinak bych k němu chodit nemohla
😂

tcz
19. kvě 2017

@martulka09 a tak mou plnou duveru ma take. Spis jak me ted ceka posledni sance tak jsem z toho trosku nervozni. Jinak on je pan doktor. A ten jeho hlas a usmev, ty jsou odzbrojujici ..👍🙂

tammm
19. kvě 2017

@lory303 mě se ještě mrcha nerozjela,špiním druhy den a jen ráno.
Asi bych si měla udělat test,jsu 31 dc a to je rekord,ms mám mezi 25-28 😲 ale davam to za vinu utrošu 🙂

mkplusmk
19. kvě 2017

Tak jsem 14 den po IUI a udelala jsem si test. Doktor sice rikal, ze si ho mam udelat spis az tak za 3 tydny, ale kdyz jste vsichni testovaly 14 den, tak jsem to taky zkusila. A bohuzel take negativni. Ani naznak ducha. Takze se take nepovedlo. ☹

tcz
19. kvě 2017

@mkplusmk na papirovy test urcite jeste brzo. Kdy jdes na krev?

mkplusmk
19. kvě 2017

@tcz ja prave na krev jit nemam. Jen mi bylo receno, ze pokud nedostanu menstruaci, tak si mam za 3 tydny po IUI udelat test.

tcz
19. kvě 2017

Za 3 tydny tam uz jiste dve carky uvidis. Tak to nevzdavej a hodne stesti 😉

babeta1
19. kvě 2017

Ahoj holky, tak abych vam vlila do zil trochu nadeje tak z dubnoveho IUI uz to mam cerne na bilem - ultrazvuk potvrdil pozitivni testy, jsem v 7tt a perlicka - budou to dvojcata 😂 Tak snad se nebude opakovat ZT a dotahneme to do finale. Moc vsem drzim palce❤

mkplusmk
19. kvě 2017

@tcz dekuji jsi hodna. Ale moc tomu nejak neverim. ☹
@babeta1 jeee dvojcatka, tak to je nadherne. Drzim moc palce, at je vse v poradku a moc gratuluji 😉 taky nam sem obcas napis jak jsi na tom.

tcz
19. kvě 2017

@babeta1 Ovsem tak to je mega parada! Gratuluju k dvojnasobnemu stesti 😍 Hlavne at vse dobre dopadne 😉

juliia
19. kvě 2017

@babeta1
Dekujeme za pozitivní zpravu a moc gratuluji 👏😘
Mela jsi stimulovany nebo prirozeny cyklus? A na kolikaty pokus se ti to povedlo?

babeta1
19. kvě 2017

Holky, moc dekuji! Bylo to prvni IUI (od ZT na konci roku, to vyslo take na prvni pokus IUI). Mela jsem jen pul tablety Clostilu takze pani doktorka byla vcera hodne prekvapena, ze to jeste nevidela🙂

juliia
19. kvě 2017

@babeta1
Jako pul tbl 5 dni nebo jen jednou pul tbl? Ja mam nestimulovany cyklus, takže zítra pichnu jen ovitrelle a jdeme na to.😉

sofinka84
19. kvě 2017

@lory303
@juliia
Tak zatím jsem byla celkově třikrát v Caru. Vzali mi krev, manželovi udělali balíček testů na spermio, mě PCT a vypadá to na alergii na sperma. Byla to rychlovka, udělali mi utz v pátek, byl tam folík, v pondělí pregnyl a ve středu už jsem byla na IUI.

babeta1
19. kvě 2017

@juliia nee, pul denne - Clostil se bere vzdy pet dni po sobe. Ale vetsinou je minimum jeden denne, nekdo bere i tri.. Tak ja si rikala ze kdyz uz IUI tak minimalni stimulace neuskodi, zvlast jen tou pulkou, jinak jsem ovu mela i bez nej, mam spis problem s imunitou. Tak drzim palce! 🍀

8karolina4
19. kvě 2017

@babeta1 Ja brala jeden clostik ráno po 3 dny a iui taky vyšlo 🙂 at se daří

lory303
19. kvě 2017

@juliia Ty jo, to mas pekny folikul uz 7DC, to urcite tento mesic vyjde 🙂 já jdu na folikulometrii pristi patek, tak se uz nemuzu dockat 😀

lory303
19. kvě 2017

@martulka09 držím moc palce 🙂

babeta1
19. kvě 2017

@8karolina4 dekuji, u vam 😉

lory303
19. kvě 2017

@babeta1 moc moc gratuluji 😍

lory303
19. kvě 2017

@sofinka84 držím palečky, to vyjde urciteee 🍀🙂

lory303
19. kvě 2017

@mkplusmk jeste nezoufej, treba je fakt jeste brzo a kdyby jsi nahodou nebyla tehu, tak pujdem do dalsiho kola spolecne... cim vic iui, tim vetsi sance.. ja si jeden den pobrecela a ted mam zase sílu do nového mesice, ale stejne verim, ze se dusik jeste ukaze... udelej si s pritelem / manzelem hezky vecer a vyzkousej se odreagovat 😘

tcz
19. kvě 2017

@lory303 mas pravdu, jeste dneska jsem mela depres, ze to nevyslo a ze budem muset tento mesic nejspis vynechat

Strana