icon

Čerstvě po IUI. Jaké máte pocity?

kaluka
25. bře 2011

Ahoj. Jsem třetí den po IUI . Jaké máte pocity, na co myslíte, bolí vás něco ? Pojďte si o tom promluvit,.... Já jsem z Jižních čech... 🙂

tcz
19. kvě 2017

@lory303 kura, samo se mi to odeslalo driv nez jsem chtela 😀 bo v robote zacinji dovolene a pokud se to nestihne od zitra za 12 dni tak cely mesic zbytecne v riti, ale na druhou stranu se tesim az vypnu, bo mi z toho zacina asi sibat 😀

babeta1
19. kvě 2017

@lory303 moc dekuji 🙂

mkplusmk
19. kvě 2017

@lory303 dekuji za mila a povzbuzujici slova. Jsem rada, ze jsem se sem zaregistrovala. Nikdo z mych pratel, takovy problem nema a nemel a tak nevedi jak se citim, ale vy to vite. Spolecne to dame 😘

juliia
19. kvě 2017

@lory303
Ja věřím a doufam 🙏
Tobe at to rychle utece. A zase to běží. 🙂

Ja si dnes vyzvedla injekci ovitrelle a zitra vecer se bodnu. 😎

juliia
19. kvě 2017

@sofinka84
A uzivas na tu alergii něco?
Tak drzim palec at to vyjde.🙏
Mám ráda, kdyz to ma nějaký spád a něco se alespoň děje.

juliia
19. kvě 2017

@babeta1
A dvojčátka jedno nebo dvouvajecna?🙂

martulka09
19. kvě 2017

@lory303 Děkuji moc. Uvidíme... Snad nám všem dnešní medicína může pomoci 😎

martulka09
19. kvě 2017

@tcz Tak já z něhož zas úplně odvarena upřímně nejsem, ale zatím se snažím přehlížet jeho lidské nedostatky a nechávám ho dělat svou práci bez zbytečných otázek a pochybnosti.
Do třetice, víš co? 😁 Víš třeba proč ty předchozí pokusy nevyšly?

babeta1
19. kvě 2017

@juliia Dvou🙂

charlii
19. kvě 2017

@babeta1 nádhera 🙂 kolikáté máš IUI?

tcz
20. kvě 2017

@martulka09 fakt? Ja k nemu chodim od te doby co jsem vysadila prasky

tcz
20. kvě 2017

@martulka09 zas se mi to odeslalo driv 😀 no chodim k nemu co jsem vysadila antinu a zacli jsme uvazovat o decku. To je od roku 2003. A uz jsem si na ty jeho nalady zvykla. 😀 A proc to neklaplo to netusim. Nevim co delat jinak.

babeta1
20. kvě 2017

@charlii dekuji🙂 vyslo mi prvni iui na podzim, ale nakonec ZT v 11tt a tohle bylo IUI po pul roce, takze zase prvni🙂

abbyalex
20. kvě 2017

@lory303 děkuju moc ❤ ať se brzy zadaří!!!

tcz
20. kvě 2017

@lory303 V noci prisly mrchy, takze to vychazi 😉

juliia
20. kvě 2017

@tcz
Tak to je dobra zpráva. 😉

@babeta1
Tesim se na nejakou fotečku z ultrazvuku. Preju at je vsechno v pořádku.🙂

juliia
20. kvě 2017

Ja se dnes vecer chystam aplikovat Ovitrelle. Zacinaji me tlacit prsa, to bývá priznak blížící se ovulace. Radeji si dělám i testy, kdyby nahodou ovulace chtela prijit dřív nez je planovano IUI. Ale snad to vyjde. Jsem objednana na pondělí ve 13 a v patek folikul 17mm, přikládám testy, co myslite ?

8karolina4
20. kvě 2017

@juliia ovulacni testy musí mít obě čárky stejne silné

juliia
20. kvě 2017

@8karolina4
Ja mam obavu, abych ovulaci neprosvihla, protoze me boli v krizi a tlaci prsa, ale testy negativní...prave jsem pichla ovitrelle 👍

lory303
21. kvě 2017

@tammm ahooj, tak jak to s tebou vypada? ja tu ted dva dny nebyla, tak nic moc nevim... Delala sis ten TT? 🙂

lory303
21. kvě 2017

@mkplusmk
@juliia ahoj holky, tak co noveho u vas?

lory303
21. kvě 2017

@tcz ahojky 🙂 takze ms dorazila? to je super. Na kdy ti vychazi cca ovulka? to budeme mit skoro stejne,co? ty jo, kdyby nam to tento mesic vyslo, to by byla bombička 😍

tammm
21. kvě 2017

@lory303 jsu 2 dc ☹ takze tento cyklus fyzio 🙂

juliia
21. kvě 2017

@lory303
Ahojky, ja 9.DC, zitra ve 13 hodin IUI...drzte mi palce 😘🙏
Boli me trochu břicho...tak premlouvam ovulaci at jeste chvili vydrží. Od vcera mam v sobe ovittelle.

antoaneta
21. kvě 2017

@mkplusmk @juliia vítám Vás...a přeji hodně štěstí, @juliia, neboj a zbytečně se před tím dnem D nestresuj, určitě ti ovulace neuteče, ale chápu, já měla úplně stejné myšlenky a obavu, ....ale pokud by se vajíčko už uvolnilo, tak ještě nějaký ten den prý putuje a potkáte ho akorát na cestě😉 alespoň takhle uklidňovali mě
@babeta1 dvooooojčááááátkaaaaaa!!!!!😍😂😇 strašně strašně moc ti přeji štěstí, zdárně až do konce....
@lory303 ahoj, jak se ti daří? Ms dorazila? Kolikátý den po vysazení utrogestanu? A co teď dál? Jak si se rozhodla? Půjdete teď v dalším cyklu do další?
@tammm krásný pejsánek, určitě ti pomůže k úspěšné cestě za miminkem, starosti kolem štěňátka jsou dobrý způsob, jak odvést trochu pozornost....

sofinka84
21. kvě 2017

@juliia Nedali by zatím nic, prý je pro mě vhodná inseminace, když má manžel spermio v pořádku. A vy máte jaký problém? Právě mě to docela zaskočilo, ale mile, že se to tak hnulo. U svého gyndaře jsem se akorát ládovala hormonama a nic...

antoaneta
21. kvě 2017
sofinka84
21. kvě 2017

@lory303 Také bych ti to moc přála a sobě samozřejmě také 🙂 jak dlouho se snažíte vy a co máte za problém, proč to nejde?

juliia
21. kvě 2017

@sofinka84
Tak by to ted mohlo vyjit 👍🙏

No my nemame zadny vyznamny problem, na zacatku kolisavy spermiogram a ja ted slabe protilatky proti trombofinu, coz pry muze byt nasledek zamkleho tehotenstvi z rijna. Přesto 2 roky za náma s jednim zamlklym tehu v 8.tt po nativnim IVF, ktery mel byt puvidne 4.IUI, ale dr.se libila moje folikulometrie, bylo jich 6, tak ne uvrtala do nativu.

juliia
21. kvě 2017

@sofinka84
Zitra nas čeká 1.IUI pul roku od revize a 3 tydny po laparce 🙏

Strana