icon

Čerstvě po IUI. Jaké máte pocity?

kaluka
25. bře 2011

Ahoj. Jsem třetí den po IUI . Jaké máte pocity, na co myslíte, bolí vás něco ? Pojďte si o tom promluvit,.... Já jsem z Jižních čech... 🙂

juliia
21. kvě 2017

@antoaneta
Dekuju za uklidnění, ja uz jsem proste taková. Nemam rada nejistotu, ale presto vim, že vsechno presne taky vedet nelze.😅

Injekce aplikovaná správně, na ovu testu se dnes výrazně projevila. 😉

sofinka84
21. kvě 2017

@juliia Tak tfuj tfuj pro štěstí!! Trošku mě to IUI, po tom roce a půl marného snažení, nakoplo. Kam chodíš do CARu?

lory303
21. kvě 2017

@sofinka84 dekujiii 🙂 taky ti to moc preji 😘v cervnu to bude rok co se snazime a vy jak dlouho? U nas je problem asi jen ve spermijich. Pritel ma pomalejsi, ale prej dostatecne i pro otehotneni sexem doma, ale i tak volim iui, protoze to bude rok co se intenzivne snazime. Jeste jsem nebyla na pruchodnosti vejcovodu, tak nvm zda neni problem tam. A co vy? Mate nejaky problem?

juliia
21. kvě 2017

@sofinka84
Ja Pronatal a ty?

tcz
21. kvě 2017

@lory303 Hoja, zitra volam do doktora a dle mych vypoctu mi ovu vychazi na stredu. Takze ve stredu sropro pregnyl a ctvrtek iui. Tak uvdime 😉

babeta1
21. kvě 2017

@antoaneta moc dekuji a drzim palce! 🍀😉

lory303
21. kvě 2017

@antoaneta ahojky, ms dorazila 3 den po vysazeni utrose. Man ji slabsi a bezbolestnou coz nechapu. Myslis ze ma na to vliv utros? Dnes jsem 4 dc a v patek jdu na folikulometrii a pocitam ze v utery pristi 30.5. druhe iui 🙂 kdyz by druhe iui nevyslo, tak pujdu na pruchodnost vejcovodu a pote pokracovat v dalsich iui. A co ty? Jak se citis? Kdy budes testovat ?🙂 🙂

sofinka84
21. kvě 2017

@lory303 My se snažíme od listopadu 2015 😢 já byla na průchodnosti a na hysteroskopii, půl roku na Clostilu a nic, v Caru přišli hned na to, proč to nejde. Mám alergii na sperma. Naštěstí manžel má spermio dobré, takže sice je malá šance na přirozené početí, přesto jsem šla radši do jistějšího IUI. Zkusili jste vitamíny na spermio? Manžel je zobě už od toho 11/2015 a má spermio dobré, těžko sice říct, jaké ho měl přetím, ale minimálně jsou to vitamíny. Já pro sebe vyhodila za vitamíny už tisíce a byly mi k ničemu, když je problém s imunitou.

sofinka84
21. kvě 2017

@juliia Helios

lory303
21. kvě 2017

@sofinka84 ano ma vitaminy fertilman plus ktere jsou jedny z nej. Stoji 1300kc na mesic ale po zjisteni, ze mu spermiogram kolisa tak jsem ted objednala folandrol. Je mnohem levnejsi.. poprve mel spermiogram 15%prog.pohyblivych, po druhe 21% a ted jak jsme byli na prvnim iui tak jen 13%.. jsem zvedava jak to bude u druheho iui. Snazim se mu ted delat ovocne smoothie a trosku zmenil stravu tak jsem zvedava. Tak to nebooj to se vam brzy zadari. Neni dobry na tu alergii prednison?

juliia
21. kvě 2017

@lory303
Manzel taky bere fertilman a spermiogram se mu vylepsil na normal, takze určitě to nějaký účinek ma. Existuje i nejaky + , jo?

@tcz
Tslze ultrazvuk ve středu? Tak st to klapne a pregnyl zabere.

lory303
21. kvě 2017

@juliia jj fertilman plus je tak 10x silnejsi a taky 3x drahsi, ale vyzkousej ho 🙂

lory303
21. kvě 2017

Holky upravil se nektere z vas cyklus po utogestanu? Brala jsem ho tento mesic po poprve a po vysazeni do 3 dnu prisla ms ale vubec ani nevim ze ji mam. Vzdy jsem mela ms bolestivou a ted o ni pomalu nevim. Myslite ze je to trosem?

tammm
21. kvě 2017

@lory303 zrovna dnes jsem nad tím přemýšlela,mám mrchu třeti den a slabou,půl dne sucho a k ránu trochu, a bolest jen prvni den,ale taková jiná,bez dloubani do ledvin ☹

sofinka84
22. kvě 2017

@lory303 Cetla jsem o tom,pry je to drijak. Ale je to s nim na dyl nez zabere a zas se muzem snazit. Ja zkousim zatim IUI, mohlo by pomoct,a kdyz ani 3x nepomuze, uvidim,co dal.

lory303
22. kvě 2017

@sofinka84 ja chci vyuzit vsech 6 IUI a pote bych videla o dal.. o IVF nechci zatim premyslet.. musime verit, ze se nam to co nejdriv podari 🙂

tcz
22. kvě 2017

@juliia utz pristi stredu. S ovu problem nemam, ta slape jak hodinky. Jen aby se to chtelo chytnout konecne. Bo posledni sance ☹

lory303
22. kvě 2017

@tammm asi to bude fakt tim utrosem... jako je to super 🙂 ted chodim kazdy den behat nez pujdu do dalsiho iui, je to super relax...

lory303
22. kvě 2017

@tcz to vyjde ted, uvidiiiis!! jis nejake vitaminky? ja treba piju Fertipronu a je po ni silnejsi ovu . Aspon ja to tak mam.. vzdy jsem mela ovu az 15,16 Dc a ted co ji piju uz 12,13 DC 🙂

juliia
22. kvě 2017

@tcz
Jak to, že posledni šance?

@lory303
Ja piju nosifol forte uz tak rok s obcasnyma přestávkama. Ovulaci mam pravidelnou, ale taky se mi zkratila z původního 13.-14.DC na 10.-12.DC...je to zvláštní jak a co na to telo působí.

tcz
22. kvě 2017

@lory303 zobu na doporuceni fr femibion 1. Nic vic. Je to obyc kyselina listova v lepsi krabicce 🙂 a ovu jsem mela vzdy 12 den. Tak uvidime. Ve stredu pregnyl a ct a pa posledni iui. 🙏

tcz
22. kvě 2017

@juliia Posledni sance, to jsem asi blbe napsala. Posledni mozne iui. Pak uz budu mit vybrano a zbylo by leda ivf a to si nechci pripustit, bo chlopek uz z toho vseho zacina byt taky pekne otraveny a uz pomalu zacina rezignovat s tim, ze by se na to nejradeji vyprd.

mkplusmk
22. kvě 2017

Tak jsem 36 DC a 17 dni po IUI. Mrcha nikde a ani nemam zadne priznaky, ze by se mela dostavit. Jen jsem unavenejsi. Holky a jake vitaminy ci nejake zobani je nejlepsi na podporu ovulky?

lory303
22. kvě 2017

@tcz ty uz budes mit vybrano vsech 6 IUI? a muze se pokracovat v iui, i kdyz mas vybrano?

lory303
22. kvě 2017

@mkplusmk a kdy chces testovat? 🙂 ja piju fertipronu, díky ní mam ovulku driv.. vzdy jsem mela 15,16Dc a co ji piju, tak ji mam uz 12,13DC 🙂

tcz
22. kvě 2017

@lory303 jj, vsechno vybrano. Muze se pokracovat, ale pojistovna uz nad ramec nehradi nic. Dalsich 6 pokusu hrazene pojistovnou jsou az za rok od posledniho.

lory303
22. kvě 2017

@tcz a nevis kolik to stoji kdyz to neni hrazeno pojistovnou? ja ted platim za jedno IUI 1500kc a zda se mi, ze bez pojistovny je to 2000kc, coz neni takova hruza.

lory303
22. kvě 2017

@tcz tak ted se divam do ceníku a v moji klinice to vychazi bez pojistovny 2.600kc, coz uz je dost :-/

mkplusmk
22. kvě 2017

@lory303 podle dr bych mela testovat v patek, ale utros mam jen do ctvrtka. Tak asi testnu ve ctvrtek, abych si kdyz tak dosla pro recept na utros. A netloustnes po tom? Moje segra pila nosifol, ale strasne po nem pribrala. Ja se spis naopak snazim nejake to kilo shodit, ale s tema hormonama to jde dost pomalu a tak nevim co si koupit.

lory303
22. kvě 2017

@mkplusmk no ja jsem bývala intruktorka a vyzivova poradkyne, takze ja si na strave a sportu zakladam.. po iui jsme nemohla cvicit a bylo to pro me silene.. ted chodim behat skoro kazdy den nez pujdu na druhe iui... zatim mi neprijde,ze jsme po utrosu nebo fertiprone pribrala.. nosifol je oslazeny, tkaze mozne to je, ale fertiprona je bez chuti, neni v ni cukr, v nosifolu jo ... jinak po utrosu je prej jen vetsi chut na jidlo, coz jsem nastesti nemela... mozna jsem trosku pribrala, ale to nebude z prasku, ale z nervu 😀 kdyz mam stres, jim hodne sladkeho, a ted ho bylo hodne :D mas nejake priznaky? 🙂 joo, hlavne si udelej test abys kdyztak pak mohla ten utros objednat, protoze kdyby sis ho nevzala jeden den a byla bys tehu, tak muzes potratit...

Strana