Čerstvě po IUI. Jaké máte pocity?
Ahoj. Jsem třetí den po IUI . Jaké máte pocity, na co myslíte, bolí vás něco ? Pojďte si o tom promluvit,.... Já jsem z Jižních čech... 🙂
@juliia @fialka77 děkuji za uklidnění, určitě si test ještě udělám, no vlastně už jsem si ho udělala i dneska😔 nešlo to vydržet. No a samozřejmě žádná změna ani dnes nic. Jsem 13 den. Ale nefandím si, že by se to mohlo ještě změnit. Určitě mi to ale ještě nedá a ještě nějaký ten den test počůrám. Tak myslíte že s Utrogestanem mám ještě pokračovat? Mně to trochu už postrádalo smysl, navíc, mám po něm děsnou žravou a za tento cyklus už 2 kila navíc😠 při mé výšce je to už znát.
@martinkamoj taky mám jen jeden vejcovod a šance je, dřív mi teda říkali jedině IVF, že nic jiného nemá smysl, ale to měl manžel navíc k tomu i špatný spermiogram, teď s odstupem času se mu ale rapidně změnil a zkoušíme i IUI, samozřejmě že i teď nám raději doporučují IVF, ale ještě nějaký pokus vyčerpáme a pak se na to vrhneme pořádně, oddalovat to nebudeme, musíme si to všechno tak načasovat a rozplánovat, aby jsme stihli vyčerpat vše na co nám pojišťovna ještě přispěje
@gabra29 taky mám jen jeden vejcovod a na IUI jsem byla teď dva měsíce po sobě, taky mi původně řekli ob, ale já třeba měla k mému překvapení a možná i lékařů ovulaci po sobě na jedné straně a to té správné, takže doporučuji žádný měsíc nevynechávat a zajít si na ultrazvuk i ten měsíc, který si myslíš, že ovuluješ na špatné straně, tam kde nemáš vejcovod. Ať ti zbytečně neuteče příležitost. Tento cyklus jsem tam šla jen tak, to zkusit a hned za dva dny jsem šla na IUI, protože to bylo všechno tak jak má být a ještě na té správné straně.
@gabra29 tak je pravda,ze mi rikala i homeopatka,ze to je v hlave ale po nejake dobe jsem se brutalne uklidnila, ted teda pred blizicim se IUI jsem jeste klidnejsi..hormony bastim jak to jen jde uz pres rok, takze kdyz mi daji jeste ted injekce tak to uz preziju o tech 20kg navic co mam od te doby me uz nic neprekvapi a verim,ze s porodem se jich zbavim 😀 tak uvidime, snad nebudeme muset absolvovat i IVF i kdyz sem s nim byla smirena, i kdyz IUI je mene setrne jak financne tak i na telo..🙂
@antoaneta dekuji moc za podporujici slova. Tak u nas partner ma spermio az moc dobre podle vysledku.. Ja teda aspon tam kam videla pruchozi sem, zalezi co ten zbytek.. Uvidime jak to dopadne. Taky chci vycerpat v ramci hrazeni pojistovnou vse jak to jde.. Preci jen je to jinak nakladnejsi 🙂
Tak holky test negativni. Vysazuji utros a budu cekat na mrchu. A hura na druhy pokus. Jinak ja na rust folikulu, take picham injekce gonalu a na ovulku pregnyl.
@mkplusmk jej to je mi lito, ale jak pises hura do dalsiho kola 🙏 pri prvnim iui jsem mela folikul na leve strane, zitra jdu na utz tak bych byla rada, aby byl na prave tentokrat, tak uvidime... jinak ta injekce na podporu ovulace slysim poprve, to jako po ni bude ovulka vetsi nebo silnejsi? nebo jak to mam chapat?
@martinkamoj jj. pregnyl znam. Ten si picham pred iui. Ale spis neznam ten gonal?
@lory303 tak gonal bude na rust vajicek 🙂 take budu neco podobneho pichat. Je to urco na zpusobu clostilbegydu.
@lory303
@martinkamoj
@juliia
Dekuji za podporu holky.Presne gonal je na podporu vajicek. Dava se spis pred IVF, ale ja uz nemuzu brat clostik a bez nejake stimulace mi bohuzel nedozravaji folikuly do potrebne velikosti a tudis nemam ovulku. Takze dr nasadil injekce v mensich davkach nez na IVF.
Lory303 tak moc drzim palecky at mas foliky na prave strane. Bud rada, ze nemusis brat nic na stimulaci a ovulujes bez toho. 😉
@mkplusmk tak to budu mít to stejné co ty, já clostil už taky nemůžu.. :-/ mluvila o injekcích na ovu ale nepamatuju si název... Tak držím palečky ať to výjde co nejdříve 😉
@martinkamoj jeee konecne nekdo kdo taky bude stimulovat injekcema. Me je po nich dobre. Lip nez s clostilbegytem. Jediny co je nevyhoda, tak se picha dyl nez 5 dni. Ja jsem na prvni IUI pichla 13 dni ☹
@mkplusmk aa pichas si je sama nebo ti to nekdo picha? Ja mam strach si to pak sama dobnout do bricha treba :-/ noo bohuzel bez clostilu nebo injekci by u me ovu nebyla.. A clostil sem jedla uz moc dlouho,tak proto injekce. 🙂 sem zvedava noo..
@martinkamoj koukam, ze jsme na tom uplne stejne. Taky bez hormonu nemam ovulku. Picham si to sama. Nemam stim vubec problem. Mam takove to predplnene pero jako maji cukrovkari, tak je to jednodusi nez pregnyl. Nemusim nic michat a tahat do strikacky. A neboj, fakt to neboli ani nestipe. Akorat bacha na vzduchovou bublinku. Jednou jsem spatne vyklepala a mela jsem peknou modrinu.

@gabra29
Ja jsem do nativu šla, prave i kvůli setrnosti oproti klasickému IVF. Malo muziky mysli dr. asi v tom, že byva jen jedno nebo dve vajicka, protože je to bez stimulace. Ja mela taky nakonec jen jedno vajíčko a oplodneni se povedlo...bohuzel to pak nevyslo. Ale celkově to byla pohoda. Ja mela bohužel reakci na pregnyl, pichala jsem ho za sebou ve 4.cyklu. Ted po pauze mam raději ovitrelle.