Čerstvě po IUI. Jaké máte pocity?
Ahoj. Jsem třetí den po IUI . Jaké máte pocity, na co myslíte, bolí vás něco ? Pojďte si o tom promluvit,.... Já jsem z Jižních čech... 🙂
@motolucka to slyším poprvé. Nikdy mi doktorka neříkala, že musí mít žádost od pojišťovny na injekci na ovulaci. Je fakt, že už 2x jsem měla Ovitrelle a ten si platím, tak možná proto, ale ani když mi píchali Pregnyl, tak nic neříkali. Držím palce, ať to dobře klapne a třeba si i řekni o ten Ovitrell, stojí to asi 200,- a určitě lepší než čekat další měsíc.
@juliia přesně tak, doktorka mi říkala, že se odebere jenom jedno max. dvě vajíčka a že může být folikul prázdný a že už za odběr zaplatím asi 6 nebo 8 tis. a vlastně k ničemu, ale zase na druhou stranu pro mě je to nejšetrnější způsob, takže když ta šance je, tak bych do toho ráda šla. škoda, že to u vás nedopadlo, ale určitě dopadne příště. bolel odběr? doktorka mi řekla, že buď se píchá nějaká oblbovačka nebo že se dělá odběr bez analgetik. Jak jsi to měla ty? nebo mi ještě doporučili minimální stimulaci. Prý se píchají hormony jenom v omezeném množství, vytvoří se 5-6 vajíček a zátěž pro tělo je minimální. Tak to bude moje druhá štace a myslím, že asi poslední. Pevně věřím, že na to nedojde. A jak jsi na tom teď ty? absolvuješ další IUI nebo jdeš rovnou do IVF? nebo budeš ještě zkoušet nativ?držím palce
Ahoj holky, zrovna jedu z kliniky a na druhe IUI jdu v utery. Jak jste na tom vy? Mate taky nektera podobny termin?🙂
@lory303 já jdu dnes🙂
@uzivatelkapetra drzim palceee 🙏
@lory303 deeeeekuji ale je to poprvé, tak moc vysoká pravděpodobnost není i když jsem naladěna spíše optimisticky
@uzivatelkapetra
Taky drzim palce.🙏 Šance je vždycky. Kam chodis?
@lory303, @uzivatelkapetra, @juliia a @tcz holky držím palce, aby to vyšlo 😉
Tak to mám dnes za sebou, ovulace prý proběhla (ač jsem opravdu nic neucítila), dostala jsem další ovitrelle, čerstvé plavčíky a utrogestan pouze na 10 dní (prý pak buď ms dorazí nebo ne). Takže teď děj se vůle boží. Test doma zatím ani nemám, takže to snad nebudu nějak hrotit.🙂
@juliia Díky. Mám přirozený cyklus bez stimulace. Tentokrát jsme měli snad i lepší spermio, tak jsme zvědaví... Když to nevyjde, tak máme naplánovanou průchodnost. Snad bude vše dobré. Je mi líto, že Tvé těhotenství skončilo tak brzo. Žehnám a přeji Ti hodně štěstí, brzy // a porod ve správný čas...
@lidaadil
I já tobě. 😘
Ja bych si to moc přála, aby to vyšlo. Nejdřív jsem si říkala zda do toho nativu vůbec jít, ale pak jsem za to byla šťastná. Na hyperstimulacni syndrom jsem uz skoro zapomněla, ono lepší, nebylo to nic co bych někomu přála. Raději bych otěhotněla takhle bez dalších hormonů, když vim, jak moje tělo umí citlivě zareagovat.

@antoaneta taky jsem to tak jednou měla, skoro vždycky to poznám z jaké strany jde ovulace, akorát je blbý, že když už je to znát, tak už ovulace probíhá a pak se nedá hned ten den naběhnout na IUI, takže chodím co měsíc, aby byl čas na IUI dojít. Držím palce, ať to brzo klapne.