Čerstvé těhulky po IVF, jste tu?

martinaanet
6. říj 2016

Ahojky holky.
Jste tu některá také čersvě po et nebo ket is dvojčátky?

sirka1
6. říj 2016

Ahoj, úplně čerstvě nejsem. ET jsem měla 17. 9. Naštěstí to vyšlo a 21.10. jdu na ultrazvuk a první kontrolu. Zatím mám jenom potvrzeno z krve, že se zadařilo 🙂

martinaanet
autor
10. říj 2016

Ahojky.
Moc gratuluji.
Já jsem byla 26.9.v Pronatalu v Praze.Jdu na kontrolu-ultrazvuk 20.10.Těhotenství se mi potvrdilo pouze zatím z t.testu 8 a 12 den po ketu.
Vyšel hned první pokus?

sirka1
17. říj 2016

@martinaanet Ahoj, můj pokus je to už druhý. V pátek jdu na UTZ, tak jsem moc zvědavá a natěšená. Ty jdeš o den dřív, tak dej vědět, co jste viděli 🙂 .

luciebx
17. říj 2016

Ahojky ja mela ET v patek. no sem zvedava..
@sirka1 vam se zadarilo hned napoprve? wowo gratulace

sirka1
17. říj 2016

@luciebx Jedna stimulace proběhla už na jaře, ale měla jsem hodně vajíček. Myslím, že tím pádem byly míň kvalitní, takže pětidenní kultivaci nepřežily. Teď jsem měla druhou stimulaci, z 8 vajíček mi zbyly jen tři, z toho mi jedno zavedli, dvě zamrazily. To jedno se naštěstí chytlo. Jak už jsem psala, zatím to mám potvrzené jenom z krve, už se moc těším na ultrazvuk.

luciebx
17. říj 2016

@sirka1 ty jo to je krasny. ja mela 10 vajicek z toho vhodnych 6 k plozeni. Bojovalo jich 5 ale dve se zastavili 3 den, takze furt se vyvijeli 3 jedno mam zavedeno v patek a dneska se dozvim jak je na tom zbytek zda zamrazili a v jake kvalite tak moc gratuluji

esiii
17. říj 2016

@martinaanet moc gratuluji. Já jsem byla ET minule pondělí. Takze čekáme na krev. Uz se nemůžem dočkat. Tak at je vsechno v poradku 🙂

martinaanet
autor
1. lis 2016

@sirka1
Ahojky omlouvám se,že píši až ted.
Viděli jsme dvě ombryjka a zítra jdu zase na kontrolu,dr.si myslí,že by měla být vidět srdíčka,ale na 5 týdnu mi to příjde asi brzy.Máš také takové sslabé špinění?co je u tebe s mimčem nového?
Měj se krásně
Martina

martinaanet
autor
1. lis 2016

@esiii
Ahojky
Děkuji.Jak ti vyšla krev,vše v pořádku?
Jak se cítíš?
Já jsem 5 týdnů a trochu špiním.
Měj se krásně
Martina

sirka1
2. lis 2016

@martinaanet Ahoj, už jsem byla na ultrazvuku, máme srdíčko, takže všechno v pořádku. Také občas špiním, je to spíš taková nahnědlá šmouha, když se utírám na wc. Gynekoložka na to nic neříkala, takže asi je to ok.

martinaanet
autor
2. lis 2016

Ahojky to je super,úžasný.Já jsem dnes byla na ultrazvuku a také jsem viděla srdíčka,drobci mají 16 mm.Ted už jsem skončila v pronatalu a budu již pokračovat u své gynekoložky.Ptala jsem se na to špinění a také mi říkala,že je to v pořádku,nic neobvyklého.Jak si dlouho těhotná?Já jsem byla na ketu 26.9.
Měj se krásně
Martina

sirka1
3. lis 2016

@martinaanet Já jsem začala 10. týden. Na ET jste byla 17.9. Ať se miminkům i tobě dobře daří. 😉

martinaanet
autor
3. lis 2016

Moc děkuji i vám přeji vše nej.-).-)Prosím tě,dokdy jsi brala Untrogestan?

esiii
4. lis 2016

@martinaanet ahojky
Ted co jsem byla naposled na krev hCG 13043,4
5+6 to bylo v úterý 1.11. Dali nám i fotecku andílka
Ted údem až ve středu. Čekáme na srdíčko toho našeho vytouženého mimiska. <3
Nemůžu se dočkat. :-* gratuluju k mimiskum :-*

sirka1
4. lis 2016

@martinaanet Mám ho brát do 12. týdne - 3x denně 2 globule.

martinaanet
autor
5. lis 2016

@sirka1
Děkuji za info,také beru 3x2
Měj se krásně

martinaanet
autor
5. lis 2016

@esiii
Také jsem se nemohla dočkat srdíček,byla jsem na ně moc pyšná,jaké jsou šikulky.-)
Určitě to uvidíš stejně,je to úžasné.Ted se ještě trochu bojím vyšetření mimísků,aby neměly vroz.vady atd.
To bude první miminko?
Já už mám téměř 5 letou dcerku Anetku a moc si přeje sestřičky,ale potom všem bereme i kluky.-)
Měj se krásně a opatrujte se

esiii
6. lis 2016

@martinaanet Jj prvni po sedmi letech. Nas andílek <3
Tak se opatruj i s mimisky a ať jste zdravi 🙂

martinaanet
autor
6. lis 2016

@esiii
Tak to gratuluji dvojnásob k miminku.-)Jak se cítíš?Já se lehce unavením a jsem věčně hladová.-)Mějte se krásně.Dobrou

esiii
6. lis 2016

Jj taky unavená a pořád v hodin čurat. Ale opravdu pořád 😀 A hlad ani tak nemám jak chuť. Pak to dam jednou do pusy a uz mi to nechutná a hned pak vymýšlím něco jineho pokud mi nezůstane zrovna špatně 🙂 hlavne at je andílek v pořádku miláček. Ty se mej taky krásně a dobrou 🙂

martinaanet
autor
8. lis 2016

@esiii
Tak to s tím jídlem máme stejné,mám na něj chut,ale kolikrát po jednom soustě už mi to nechutná.Neboj,brouček je v pořádku,drží se své maminy jako klíště.-)possílají vás také už ted na ultrazvuk a krev,kde by se odhalily vývojové vady a atd.?My jedeme do prahy na krev 21.11.a pak 8.12.,kde bude nějaký specialista na dvojčata,snad se výsledek dozvím hned,jsem z toho nervozní,ale doufám,že jsou prcci v pořádku.
Opatruj se a odpočívej
Martina

esiii
8. lis 2016

Zatím nas neposílá nikam. Chodíme ještě do centra. To teprve asi prijde jak nas pošlou k memu doktorovi. Zatím čekáme na srdíčko. Jsem dnes 6+6 tak snad zitra na kontrole neco uvidí. Podle výpočtu na netu mám termín 29.6.2017. Ani nevim do kterych tydnu se divat na netu jak se prdolka zrovna vyvíjí. Jestli do šestého kdyz jsem 6+ nebo uz do sedmého. Jdem rano na 8. Uz nechtel ani abych prisla prvni na krev. Tak mam strach. Uz aby prcek kopkal. To budu možná klidnější.
Taky se opatruj a at rostete 😀

martinaanet
autor
9. lis 2016

@esiii
Ahojky.Nás poslali na genetiku a k mé gyn.,když jsme skončili v Pronatalu.Srdíčko už určitě bude vidět,uvidíš,jak budeš na prdolku pyšná.-)Já bych koukala na 7.Příští středu dostanu těhu kartu,tak jsem zvědavá,jak mi ty týdny dr.napíše a zároven mi napíše datum porodu.Naši prcci už mají 16 mm,ale vždycky budou větší,protože mi dávali 5 denní blastocysty.
Pak dej vědět,jestli jsi zažila něco krásnějšího než srdíčko svého miminka.-)

esiii
9. lis 2016

Máš pravdu. To nejkrásnější je vidět srdíčko našeho andílka jak statečně tluče. Milujeme ho a nikdy nepřestanem. Je to náš velký zázrak <3 budeme rodiče <3

martinaanet
autor
10. lis 2016

@esiii
Já jsem to obrečela,až když už jsem si oddechla,že bijí obě.-)Myslím,že nikdo nemůže pochopit,jaké to pro nás ted je,musely jsme bojovat a věřit,že to jednou výjde a tohle je ta naše nejkrásnější odměna.Já mám první dceru přirozeně,ale také jsme spolu musely bojovat,abych nepotratila,takže všechny děti budou bojovníci,alespon se v životě neztratí.Tím myslím i tvého bojovníčka šikovného,který se uměl tak šikovně zavrtat a udělat si domeček až skoro do léta.-)Už jste přemýšleli o jménech?Vím,že je brzy,ale já myslím raději dopředu,abych se stále nebála,aby to vše bylo v ppořádku atd.
Měj hezký den
Martina

esiii
11. lis 2016

Jj nikdo si to neumi představit kdo tim neprošel. Tohle je učiněný zázrak po tolika letech. Jj máme jména Eliška aby bylo na E ale ja moje jmeno nechci. Tatinek chce aby byla po mně. A kluk bude po tatínkovi Tomášek. Už ať je andílek s náma a zdravučký :-*

martinaanet
autor
13. lis 2016

Neboj,uteče to.-)
Já bych chtěla také Tomáška a dlouho nás drží Natálka,že by se to myslím i hodilo k mé první dceří Anetce.
Kdy to už bude k poznání?
Já jsem se to dozveděla až na 5 měsíci,protože prcek v bříšku stále cvičil a blbnul a nedalo se to dřív poznat.Je pravda,že jí to vydrželo do ted.-)
Také ti chodí na mail info,když začínáš nový týden?
Měj se krásně a opatruj se

esiii
13. lis 2016

Pěkné jména 😀
Už přesně nevím kdy se pozná pohlaví,ale myslím, že to určitě ještě pár týdnů potrvá.
Jj cosik mi došlo do mailu, ale jen jsem to proletěla. Vsechno je stejné a dny si stejně počítám.
Jen se to hrozně vleče ☹ kdybych uz mela aspon bříško v kterem by andílek koukal :-*
Mej se hezky a dovezena sebe pozor 🙂

martinaanet
autor
14. lis 2016

@esiii
Ahojky
Kamarádka se to dozvěděla na 3 měsíci,nemůžu se dočkat,ale hlavně aby byly dětičky zdravé,o nic jiného nejde.Já jsem trošku před tebou,tak budu dávat instrukce.-)

Krásný den

esiii
15. lis 2016

@martinaanet Jj hlavně stařičké. To je hlavní 🙂
Ty uz se to za chvilku dobříš 🙂 Dneska sem byla v obchoďáku jak jsme jeli z ultrazvuku a chtela andilkovi ne co koupit, ale kdyz jeste nevím jestli růžové nebo modré 🙂
A kdy to řeknete rodině? My až na Vánoce. Snad bude to nejhorší za námi.
Paaaa 😀