Čerstvé těhulky po IVF, jste tu?
Ahojky holky.
Jste tu některá také čersvě po et nebo ket is dvojčátky?
@martinaanet Také jsem někde měla pocit, že jsem četla cosi o 13. týdnu. No to mě ještě pár týdnů čeká..Jasně že vydržíme, to jsou jen takové pro nás nezvyklé situace..Kdy jsi měla to špinění? Já jsem naštěstí nic takového nezaznamenala.Jsem dneska 5+3. Už jen 2 dny 🙂
@renci83 Jéé to ani nestraš :D teď ve čtvrtek jde švagrová na císaře s jednovaječnýma klukama a viděla jsem jaké jsou jenom ty přípravy, natož výchova...ale ona to zvládne 🙂 tak držím pěsti, já už UZ měla včera, pač sem byla na prevenci u svého gyndaře a na pohmat se mu něco nezdálo, tak mi už udělal radši utz a mám tam cysty, snad miminku neublíží, ale hlavně mi potvrdil gest. váček 6 mm, což by mělo být podle internetu 2mm, ale uvidíme v pondělí 🙂
@prmarket
Tak po měsíci,jen takové světle růžové.Bylajsem i na urologii,jestli nemám v moči krev,ale to se nepotvrdilo,tak to uzavřeli,že to musí být z léků.Znovu se to už neobjevilo.
To už uteče.-)
Měj se krásně
Jak se dnes máte děvčata? 🙂 Já jsem dnes 5+0tt dle poslední MS a vůbec nic necítím 🙂 jen občas když vstanu, tak malinko cítím podbřišek jako na MS, jinak nic... jaké máte pocity vy?
Ahoj vsechny,
Jsem 4.den po Embryotransferu ...po ICSI
Jsem na neschopence...a 24.12.delam test.
Muse my nekdo poradit
Jak na to abych se nezblaznila...
DIK MOC
P.S. Mam dva nezdarene Ivf za sebou
@kamilka90
Já jsem také nic moc necítilla.Jen mě bolela prsa,ale to bylo po léécích.
Moc gratuluji.mamino.-)
Měj se krásně,jesltli můžu poradit,užívej kys.listovou,mamavit nebo něco podobného.
Opatruj se a odpočívej
Pa Martina
@sheridan1973
Ahojky.
Moc gratuluji,já jsem měla úspěšný 4 pokus v 1 IVF,už jsem byla na nervy,ale jakmile jsem měla pozitiv.test,tak jsem se sklidnila a jen jsem si říkala,že musím udělat vše,abychom to s mimčama zvládly.Koupila jsem si Mamavit,hodně odpočívám,netahám nic těžkého atd.a od transferu se jen sprchuju.Kdy jdeš na ultrazvuk?
Měj se krásně a opatruj se
Martina
@martinaanet Už zobu Femibion 🙂 jsem na sebe opatrná, díky 🙂 Taky se opatruj 🙂 Kamča
@sheridan1973 Ahoj tak já ti moc neporadim. Sama jsem trochu netrpělivě blaznila 😁. To období čekání je nejhorší. Já jsem si to kratila tím že jsem zajela k našim, k sestře a můj chlap mě taky dělal společnost večer jak došel z práce takže mě to celkem uteklo. Ale jak jsem byla sama,to bylo nejhorší.
@renci83 A v jakém jsi týdnu? Když je vidět plod, tak to znamená, že už uslyšíš srdíčko? Já jdu v pondělí a budu 5+4..tak jsem zvědavá co uvidíme 🙂 půjde to hladce, já jsem si nejdřív furt říkala, že čekat na UZ, čekat na 12tt, ale proč? Prostě už těhotná jsem a budu si to užívat...jestli to tak má být, tak budu mít v srpnu miminko, ať udělám cokoliv, ať budu negativní nebo pozitivní, budu skákat nebo nevím... takže mu věřím, věřím svému zdravému tělu, že to zvládnou... 🙂
Já jsem 22.11. byla na transferu takže nějak 3+5? Necelý měsíc.Plod ještě nebyl vidět, zatím jen gestacni váček se žloutkem a z toho by se měl plod vyvinout. Prý tam už asi příští týden půjde vidět tak doufám že ano.
Ahoj těhulky, všem moc gratuluji. Jsme po 1IVF, ET bohužel nevyšel :( nyní jsem po KET 4tý den a opět ten samý pocit...nic se tam neděje. Všude se píše jak každou bolel po transferu podbříšek jako na MS a já opět nic..takže je to asi jasné. Pamatujete si jak jste to měly vy?
Jojo měla 🙂 držím pěsti ;)
@renci83 Zadej si sem datum prvního dne poslední menstruace http://www.maminkam.cz/tehotenska-kalkulacka
Tak podle MS to vychází skoro stejně jak u tebe.5+6
Ahoj holky dnes dopoledne jsem začala krvácet. Skončila jsem v nemocnici. Mimi je zatím v pořádku a uvidí se co bude dál. Zatím si mě tu chcou nechat na pozorování.

Holky,včera jsem zažila takový šok,že jsem se z toho vzpamatovala tak nějak až ted.
Včera než jsem šla spát,jsem za sebou zanechávala jasně krvavé kapky.A pak ze mě vyšel takový jakoby gelový krvavý útvar,už jsem myslela,že to bude potrat.Hned jsme jeli na pohotovost a vypadalo to na nějakou prasklou cévku,ale přesně nevěděli,netušili jestli se to může rozjet,takže jsem raději ani nespala.Dnes jsem byla u své gyn.a dostala jsem preventivně léky a už skoro nekrvacím.
Jestli Vám,holky,můžu radit,fakt nepřecenujte své síly.
Já jsem si toho včera naložila víc a naštěstí jsem měla více štěstí než rozumu.
Všechny se moc opatrujte
Mějte se hezky
Martina