Cesta za druhým dítětem pomocí IVF nebo KET.
Ahoj holky - vím, že je nás tu poměrně dost, které už jedno dítko mají a touží po druhém - už víme, že je nutné opět podstoupit ivf nebo ket, protože zázraky se sice možná dějí, ale není radno na ně spoléhat 😉
A proč zakládám novou diskuzi? Jsme v jiné pozici než ty, které chtějí první mimčo, případný neúspěch by už asi nebyl konec světa 🙂, ale přesto to nemáme zas tak jednoduché a musíme držet při sobě 😉
Tak jdeme na to..
@eyael si dělejte srandu, holky...
Netušíte, jak je to na bednu, když jsme oba 100 % zdraví a jen kvůli té pitomé imunitě musíme podstupovat to šílené martirium......
Jinak já jsem na bednu dvojnásob - už přes týden čekám na MS. Jestli mi to vyjde o víkendu, jsem v háji a další měsíc čekáme....
@eyael - snížená imunita by spíš měla být pro oěhotnění lepší, ne? Já mám zvýšenou buněčnou, tj. zjednodušeně řečeno, každá moje buňka reaguje agresivně na manžela. Blbý, co???? 😉
O zakopané psu víme, ale taky nám řekli, že kdykoli může zmizet, ale nikdo neví jak....
Ten výzkum a článek jsem sem dala spíš pro zajímavost.
@medved09 - snížená imunita jde u mě ruku v ruce s alergiemi na vše možné, tak kdo ví... ono je to většinou asi komplex více věcí,.
Vždyť je to tak strašně velký zázrak, když se povede nový život a je vše v pořádku - ruce i nohy na svém místě atd 😵 , co o tom mi lidi víme 😕 věda sice umí popsat řadu věcí, ale ovládat rozhodně ne...
No rozumíte holky, kdyby jsme měli ještě k tomu blbému spermiogramu tuhle příčinu, tak bych prostě byla rozpolcená osobnost 🙂 🙂
tak rudá mrcha dorazila, tak držte palce, ať zítra můžem začít s tím dlouhým protokolem. Mám zas hrůzu, že se Dr. něco nebude zdát OK.....
ahoj, tak zatím vše OK. Cysta zmizela, aplikovali mi Zoladex /jsem tedy od rána žena v přechodu 🙂 )
Za 14 dní mám UZV a začnem stimulovat.
@medved09 Holky, tak držím palce do boje🙂
... po delší odmlce nakukuju
...pomalu končím delší MS po biochemickém a pořád je mi divně- pořád pobolívají prsa i mi teče z nich při zčknutí "mléko", BT mám stále výš než jindy v době končící MS( norm. mívám jen kolem 36,2-36,3 a teď pořád 36,7-36,8)... Tak nevím, zda tohle vše může být ještě po biochemickém těhu nebo po Utrogestanu, co jsem brala po ET- od 17.2. mám léky vysazené a od 19. byla MS, tak snad není někde nějaký průšvih a vše se dobře vyčistilo☹ a ty těhu příznaky skončí- je to ubíjející cítit se pořád těhotně a přitom vědět, že nic☹
Jinak jak jinak- za cca ty 3 měsíce- dle délky mých cyklů jdeme ještě jednou pokusit štěstí s IVF, nic jiného nám asi nezbývá... no a trochu pokukuju po adopcích z ciziny- jako zadní vrátka, která prostě asi potřebuju mít...
@tonytony - jsem na tom v podstatě stejně jako ty - těhu nikde, na testech sněhobílo, menzes zatím nikde, ale asi to brzdí Utrogestan. Začíná mě bolet doost břicho, tentokrát bude menzes masakr, ale což, za měsíc a půl to zas zkusíme s KETíkem, ještě máme mražáčky... Jen se musím v CARu zeptat na pár věcí a domluvit na optimálním postupu. KO mám 11.3.
Ahoj holky,
hlásím se zase po delší době,ale teď jsme všichni zdraví, tak si užívám miminek - jsou úžasní. Začínají na sebe reagovat a dorozumívají se - je to legrace.
Včera jsme byli v poradně a na prvním očkování - dostali Hexu a Prevenar13. Tak mají oba teplotu Anička 37,8 a Tom měl v noci 39,5 teď ráno jen 38,5. Tak uvidíme jak to dneska půjde.
Jinak míry
Anička v 19 měsících 5800g a 63cm
Tomík v 19 měsících 7400g a 68cm

@fiallinka - to to se neboj 😉
@ejviska - byla jsem v neděli na KETu, mám v pupíku 2 bublinky.