Chystá se někdo na IVF v září-říjnu? přidejte se.
Kdo se chystá na IVF na podzim na ZÁŘÍ A ŘÍJEN. Najdu někoho?

•
12. zář 2011@bublenudle Jj, první 🙂 Takže jsem trochu naivní v tom, co mě čeká. Protože to nevím 🙂
0
@sal80 Určitě,neboj....je ted na tebe plno nových informaci....to si zvyknes za chvilku a bude to ok 😉
@bublenudle Ahoj vitej tady 🙂.Kam si chodila do CAR a kam si přešla?Na minimálku bych chtěla jááá ale dr.mi doporučuje dlouhý protokol,tak nevím jak to dopadne =-) ???Na KO jedu až 27.9.tam se dozvím víc.
No holky, preji hezky vecer a musim vam napsat, co se mi stalo. Rano jsem si teda delala test a nic na nem nebylo, tak jsem ho dala na policku a uz jsem na nej zapomnela. Ted jsem ho objevila a hadejte co? Byl tam maly duch, i manza to vidi a to uz je co rict 😃 Tak uvidime rano cehose dockam 🙂
@pitrisek26 ahoj pitrisku,omlouvam se, ze tak pisu tak pozde...ja to prozivam vcelku dobre,o vikednu jsme vyrazili kazdy den do prirody, tak mi to uteklo...Jinak tehotne kamosky me spise posiluji, nez ze by me to mrzelo. Porad si rikam, ze to na me taky jednou ceka... Spis me ted Znervoznilo ,ze to nevyslo cuddli😞Snad bude brzy v poho
Začni psát odpověď...

Odešli