Kdo se chystá na IVF na podzim na ZÁŘÍ A ŘÍJEN. Najdu někoho?
Holky my byli letos jen 5 dní v Čechách pod stanem a bylo to také super,sice nám 2 dny pršelo,ale za ty 3 jsme se stihli opálit víc jak u moře 🙂
@daphney my jsme měli napoprvé spermio nic moc a pak jsem začala drahého krmit vitamínama a strašně se nám to zlepšilo.. no a nedávno jsme se přestěhovali do novéo domečku a přítel má spermi na jedničku 🙂 psychika v tom hraje velkou roli, takže holky hýčkejte ty svoje chlapi a ono se to pak někde odrazí 😉
holky nechci vám do toho mluvit, ale blázen jsem taky já a to fakt mega... jména teda zatím nejsou vybraná, ale věcí je doma neskutečně mnoho 😀 je teda fakt že dost jsem toho i dostala od kamarádek a tak... takže sterilizátor, odsavačka na mléko, přebalovák s vaničkou atd atd atd... prostě plný sklep miminkovských věcí 😀
@mufinka26 přesně tyto pocity mám někdy taky.. mám kolem sebe spoustu super kámošek, ale když nezažívají to co já, nedokážou ani chápat ty moje pocity, to od nich ani člověk nemůže chtít, pro ně to není podstatné.. i moje ségra, která má měsíčního chlapečka vůbec neví která páčká a mám pocit, že mě "nechápe" 😒
@daphney jojo to tak bude.. a navíc ti chlapi to kolikrát hodně prožívají, i když z nich člověk nedostane kloudné slovo, já jsem taky pořád hučela a teď jsem toho nechala a je nám líp 🙂 a nemyslím si, že byto přítel neprožíval to vůbec ne.. jdu taky makat, vlastně je 12h. jedu na oběd 😀 papa
@daphney tak tobě už chybí jen kočárek ne? No naprosto chápu,děťátko bude jako v bavlnce,neni podle mě potřeba čekat a před porodem pořizovat výbavičku,která by určitě nebyla tak početná a obracet každou korunu a pak nakounec koukat jak sůvy že bychom neměli pracka do čeho převléknou když se něčím opatlá,no ne?
Ten můj to taky prožívá hodně... včera sem ho vyděla poprvé sklamanýho nad tím co nám řekly, ale předemnou pak nedával nic najevo 🙂 je to moje zlatíčko a je staršně fajn, že se podporujeme navzájem 😀 😀 😀
Páni holky to je hodin, já budu muset jít vařit, nebo ten můj manžílek nebude mít co papat 😀 😀 😀 a to ještě volala švagřice, že přijede kolem třetí.... tak já se loučím děvčátka.. pappa 😀 😀 😀 😀 😀
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Zjisti víc o svém těhotenství týden po týdnu.
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@mufinka26 nejsi,mě to přijde normální,taky na mě lidi čumí jak na blázna,na pověry prostě nevěřím 🙂