Chystá se někdo na IVF v září-říjnu? přidejte se.
Kdo se chystá na IVF na podzim na ZÁŘÍ A ŘÍJEN. Najdu někoho?
@caricia1 ja bych do nativu nesla, pac nema ovulku sama a dopomoci si nizkyma davkama leku na vytvoreni treba 5-7 foliku bych si nepomohla, pas bych nezereagovala
toto je moznost pro nekoho kdo hned nechce do IVF nebo naopak uz si pokusy IVF vycerpal a chce zkusit neco dalsiho
znam dost holek co po nativu jsou tehule, vyplodili 4-7 vajuch a vetsinou 1-2 zustaly, cili podobne jako i IVF, zalezi jak telo reaguje na leky co dostavas, nekdo vyborne na malinke davky a pak neni problem i pri nativu mit relativne hodne foliku, ja urcite bych nemala zadny....
No já mám kamošku co při IVF měla tak nejvíc 4 vajucha a při minimální stimulaci měla 12 vajuch a prostě reagovala lépe.Po Pk jí zůstalo myslím 7 embryjek a na ET 2 krásné blastocysty a zavrtala se jedna a je těhu už 12tt 😀
Ale opravdu jak kdo???U mě to asi tak není ☹
Tak holky minimálka nás výjde na 7tis.včetně ICSI,PK a AH ale nevýhoda je v tom,že je málo vajíček.
@sal80 a taky šalvěj http://www.futurebaby.estranky.cz/clanky/bylink... a sex.....i když někde jsem četla, že bylinky se nemají kombinovat s hormony 😕 ale za to sex určitě ano 😀
Ahoj holky , dnesk a jsem píchla Pregnyl. Zitra mam nastup do polanky. Vpatek 7.45 opu. Dneska boli břich jak čert.Všem oběvitelkam dvou čárek--- velká gratulace. 🙂 🙂
ahoj holky, včera jsem píchla první injekci a jsem z toho jakási špatná. Asi už začínají pracovat nervičky, bojím se bojím ..
dobré ranko,
jakpak se dneska máte?
@baryla držím palečky ať OPU dopadne dobře 😉
@sal80 tak co mrcha??? ještě tě trápí???
Holky potřebuju poradit, včera jsem pícha do břicha první Gonal - mám ho v peru a udělala se mi modřina,tak průměr cca 7cm a boule,nevíte jestli je to normální? Nechce se mi hned volat do gennetu a plašit 😖 😖 😖
@daphney jejda tak to já v pohodě, já mám tak půl cm, protože jsme na to píchání nemohli přijít .. to si radši zavolej, to asi není normální
@pitrisek26 asi ještě počkám co to udělá dneska,třeba jsem se trefila do nějaké žilky, když to bude dneska to samé, zítra raději zavolám

@cuddle 😀 určitě.. ikdyby ti to měla srovnat cyklus 😉 taky zkouší vše možné a za ty roky věř, že sem toho vyzkoušela už mraky 😉 😵