Chystá se někdo na IVF v září-říjnu? přidejte se.
Kdo se chystá na IVF na podzim na ZÁŘÍ A ŘÍJEN. Najdu někoho?
Holky do stehna to nebolí,rozhodně ne zapíchnutí jehly,jen to vpravování štípe,ale to je všude. Mě to tedy do zadku taky dělalo problémy,odhodlávala jsem se k tomu vždycky tak 20x 😒
@marca22 dobrej přístup, pokud se něco děje, je to jeho problém a ne tvůj a mimísků!!! ale ono se nic neděje, teď bude rodinka a to už něco znamená !!! 🙂
@sal80 že mluvíš o těch teplákách, já už na sebe neseženu snad ani pyžamo 🙄 včera jsem proběhla celé tesco a to co se mi líbilo rozhodně nebylo na mou postavu 😠 😠 😠
@daphney To jo,kdyby nechtěl tak se mnou nebude,to mě pak nějaká pinda na dopisování nemůže rozhodit 😀
Holky taky už mi jsou pouze dvoje tepláky,nemám vůbec co na sebe,už jsem si objednala nějaký větší věci z Halensu ale přijdou až za 3-5 týdnů. Teď po obchodech fakt lítat nebudu,sehnat něco na sebe je docela velkej problém,to co se mi líbí tak taky většinou v mé velikosti už nemají a nebudu si kupovat to co se mi nelíbí jen proto abych měla něco 😒
@vanule hodně mi pomáhá ten náš poklad co máme doma z prvního IVF 😉 A ty už se pořád neboj 😉 jsi přece holka statečná a všechno bude dobrý! Musíme věřit, všechny!
@sal80
@marca22 taky jsem šla k obvodnímu aby mi sestřička dala injekci co jsem měla z CAR po OPU kvůli hrozícímu OHHS. Vůbec nevěděla co s tím, musela jsem jí říkat co má dělat 😝 .........ale zvědavá proč to mám to byla! Tak nevím jestli není lepší si to píchnout sama 😕
@hotaska Jo tak tohle se mi jednou taky stalo,tedy ne s injekcí,ale s odběrem krve,ta sestra mi škrtila ruku snad 20 minut a nemohla najít žílu,nakonec mi to brala ze zápěstí a divila se že to neteče,neměla jsem nacvičeného Álojse 😀 tak jí řikám aby mi povolila škrtidlo,že to pak poteče a ona mě jen utřela že prej jsem nějaká chytrá,no samozdřejmně že to neudělala,rozbodanou mě poslala do laboratoře,ať mi to naberou tam,a tam byli akorát vzteklí jak mě zrasila 😒 Naštěstí už tam nepracuje.
@daphney Prostěradla s gumou líp drží a jsou stále in, tak klid 🙂 😉 Bude působit takovým tím balonovým efektem 🙂 http://www.novinky.cz/zena/styl/102499-do-mody-...
@vanule jéé další těhulka, potichoučká gratulace 😀 já sem se teprve ted vrátila, udělala sem si takovou příjemnou podzimní procházku, když svítí tak krásně sluníčko a rozmlouvala sem z bobíške, aby se pěkně zavrtával 😀 ted sem příjemně unavená a asi půjdu do hajan a pustím si nějaký pěkný filmeček 😀 😀
Holky chci se zeptat, když vám po ET zůstali mražáčci platili jste za to mražení???

@marca22 ahoj beruško, tak jak je??? co doma, už se situace lepší?