Chystá se někdo na IVF v září-říjnu? přidejte se.
Kdo se chystá na IVF na podzim na ZÁŘÍ A ŘÍJEN. Najdu někoho?
@maky30 taky jsme byli nasraní, že nám nic neřekli, jsme se na to mohli připravit .. přestaly se vyvíjet v 8 buňkách, třetí den
@pitrisek26 v tom souhlasím s makynou, že vás na to nepřipravili alespoň trochu po telefonu...a rovnou vás objednali na gnetiku?
@daphney jo jdeme 8.12, zrovna nám brali krev
@pitrisek26 tak to nechápu.. to ti mohli dát vědět už včera telefon aby ses připravila 😖 ale neztrácet naději pitrííí to se jednou podaří.. já vím, že je to teď pro tebe slabá útěcha, ale je to tak 🙂 takže jestli to dobře chápu, teď pojedete na genetiku do Phy?
@pitrisek26 já mám 4.ivf nejméně o den zpožděný vývoj embryjí - 2x jsme měli prodlouženou kultivaci, tak mi dali 5.den místo blastocysty morulu, ale nikdy se nic nechytlo. Genetiku, imuno i štítnou žlázu nám dělali, já pravidelně ovluji, zralá vajíčka, i v nativu se oplodnilo, spermio tak normál. Nikdo mi jiný důvod nesdělil. Ale dneska mi gambrinuska dala novou naději s tím IMSI.
@maky30 každopádně gratulujeme a přejeme ať se ti pěkně hnízdí 🙂 , my se taky dočkáme 🙂 musíme 🙂
@pitrisek26 tak se snad na něco přijde, nějaký důvod proč to nevyšlo
mně říkali jedna holka na pokoji, že byli na imunologii a museli kvůli tomu do Prahy, taky se divila že to nemáme 😕
@pitrisek26 děkuji moc 🙂 to víš že se dočkáš, budeme všechny držet pěstičky 😵 ale fakt mě mrzí, že jsme se nepotkaly, já se na tebe těšila a už na parkovišti pozorovala všechny ženské a slídila jestli nemají bílou kabelu 😀
@belle_rose my máme krom genetiky vše hotové a vše OK, spermie máme vcelku dobré, i se oplodnili bez ICSI, první tři dny se embrijka vyvíjely krásně a pak šlus. Vůbec nechápu čím to může být ani dr. nevěděl co na to říct. Že to mohla být jen smůla ale to je blbost když umřely všechny
@maky30 já jsem si myslela, žes mě viděla bečet, šla tam taková tmavá holka s černou kabelkou se zlatým, vyoblíkaná, bylo to o čtvrt na jednu
@maky30 kolik si teda celkem platila? nám to stornovali, neplatila jsem nic
@pitrisek26 jo tak ta byla se mnou na pokoji a ta mi o tobě právě říkala.. ale my jsme se těsně minuly, když jsi odcházela, platila jsem dole v kanceláři.. no a celkově mě to stálo 21tis.kč 😨 mám tam ještě 4tis. za kryokonzervaci, si říkám že mám aspoň něco v záloze, ale peníze jsou to šílený
@pitrisek26 od třetího dne embrio ovlivnuje spermie, tak možná to nebyla geneticky dobrá várka ☹
@belle_rose belly a teď máš jaké plány? 😕 přečetla jsem si, že jsi měla 4 x IVF a o den zpožděné embryjka, ale to by snad neměl být takový problém...
@belle_rose myslíš že to je spermiema? a dají se vybrat nějaké lepší?
@pitrisek26 v gennetu dělají i nějaké genetické vyšetření spermií, vajíčka se prý ještě takhle vyšetřit nedají, ale spermijky ano, ale třeba vám t genetika napoví co a jak

@maky30 tak ať vš dobře dopadne 😉 , 8 buněčné to je ještě morula?