Chystá se někdo na IVF v září-říjnu? přidejte se.
Kdo se chystá na IVF na podzim na ZÁŘÍ A ŘÍJEN. Najdu někoho?
@belle_rose aha 2hy den po OPU a to bylo jedine vhodne na zavedeni??? nemas zadne nanucky v mrazaku??
@belle_rose a na kdy jsi objednaná? Uvidíš, že tam něco doktorka vymyslí 😉
Ahoj holky, tyk jsem doma. Uff. Ta Praha mě tentokrát vůbec netěšila...a to jí mám tak ráda. Není mi ani moc dobře, cítím vaječníky, ale to se určitě brzy zlepší 🙂 Jinak už vkládám Polygynax, jím Doxybene, dnes jem píchala 4amp Menopuru už ve 12hod. místo v 19hod., takže jsem ho ředila a píchala v autobuse...jak dobrodružné 😀 Dnes ve 22hod musím píchnout Pregnyl 10000. A pak už nezbývá než čekat. Opět 😒
@belle_rose Ahoj. Byla jsi už na krvi? Nebyla. Neházej ještě flintu do žita. Občas se to na testu neobjeví tak hned. Myslím na Tebe.
@gambrinuska A já jdu ve čtvrtek zjistit počet vajec 😀 Snad to dopadne a budou tam nějaká 🙂 A jak to vypadá s Tebou? Co test? Hm? 😉
@gambrinuska Dálnice!!!!!! 😀 Super, ale pšt...já vím 😉
@sal80 v poho, nesnáším tyhle otravování :-/ uvidíš jak ti bude po OPU, já byla pár ní docela mimo provoz 😖 A bude možnost,případně volno prodloužit? no jinak u mě pořád stejně, od neděle jsem šíleně unavená,takže většinu dne trávím v leže, sice neusnu, ale nutí mě to odpočívat 😎 jinak dušík na testu dnes o něco znatelnější než včera, ale pššššššššš nechci to zakřiknout 😉 😉 😉
dobrý večer holčiny-bojovnice 🙂 tak jsem v pondělí naskočila do pracovního procesu a bylo to děsné 😒 jsem si říkala jak mi bylo minulý týden doma dobře.. a to jsme se ještě včera se šéfem stěhovali, odmítla jsem tahat těžké šanony, ale stejně člověk musí něcodělat... snad jsem nic nepokazila 😢 jinak se cítím vpoho, jen sem tam lehce pobolívá bříško
čudlííí že tys tady neměla předtím foto? a mně se zdá, že už jsem tě někde s touto fotkou viděla 🙂
@maky30 a co ty? testuješ??? zítra asi nebude na čem, musím hned ráno do města doplnit zásobu,tady v naší pseudolékrně nemají moji oblíbenou značku 😠 a co ty, už testuješ? 😉 😉 😉 chtěla bych určitě do práce, doma by mi hráblo, ale mužskej je proti tomu, no uvidíme časem... já bych to viděla tak do prvního trim. doma a pak klíďo když bude vše tak jak má, nástup do práce... ale to je ještě hooooodně předběžné

@katka1311 uz stimuluju , dnes bude 3ti injekce ....